İyiyim şükür canım sürükleye iteleye günleri geçirmeye çalışıyorum
Atla kucagıma terto ben tutarım seni
Bende bitiriyorum ki 100 den düşmeme 4 gün var
İyiyim tatlım ya geçen netim koptu giremedim konuşmalarımızda yarım kaldı
Hoşbulduk canım nasılsın ?
İyiyim canım bende sağol..
Ya bak ne dicem senin bu kocaya bir uyarı lazım
Şaka maka benimkiyle konuşurken laf arasında anlattım ilk 3 ay gönüllü askerlik oluyormuş o yüzden cezalarını en aza indirirler dedi.:Sanırım ondan cezanız çok olmayacak ama seninki bundan cesaret almaz inşallah yazık askerliği yanmasın allah korusun:26:
ay bilemiyorum yaa
mahkeme günü bi belli olsa..Disko kalkmış artık yasal olarak.En kötüsü 3 gün uzar askerliğin demiş bi asteğmen mahkemede ağla ceza bile almazsın demişbenim ki de diyo ki ne ağlaması yine olsa yine kaçarım dicem
belki faydasını görürük.
ben şimdikileri kaptım bile
Atlıyorumm tertoo sıkıı tutt 55 kilolukk bişi geliyooİyiyim şükür canım sürükleye iteleye günleri geçirmeye çalışıyorum
Atla kucagıma terto ben tutarım seni
Bende tam şafak kaç oldu diye soracaktım sana canım maşallah
100lerden sonrası su gibi geçiyorrr
Ay benimde öyle hep kıpır kıpır artık hayaller kurmaya planlar yapmaya başladımayyyyyyy şuan bunu okudum kalbim kıpır kıpır oldu yavrum yaaaaaa
İnşallah şu 4 günü bi atlatalım bende su gibi geçmesini umuyorum
Sen napıyosun şafak sıkıştırıyomu şafak
Ya ters biri değil tabii ki ama zor işte .Zaman zaman ona da hak veriyorum hiç kolay değil onun için.İyi de bu şekilde birşey elde edemez ki orda komutanlarının huyunu gitmesi lazım.
Yoksa ne sana ne ona geçer bu askerlik.Dediğim gibi cezası büyük birşey olmazmış zaten inşallah kafa tutmazda başka sorun çıkmaz canımm.
umarımda bendee yaparım azalcaksa azalır daha bugun ağda yaptım acıması felan yokda zaman alıyorya deli oluyorum
tamam yawru lafım yok şimdikiler senın
Atlıyorumm tertoo sıkıı tutt 55 kilolukk bişi geliyoo
Atlıyorumm tertoo sıkıı tutt 55 kilolukk bişi geliyoo
Ay benimde öyle hep kıpır kıpır artık hayaller kurmaya planlar yapmaya başladım
Bu aralar iyi gidiyor çok şükür canım zaman geçiyor
Şu bir ayda böyle geçer inşallahh
Ay benimde öyle hep kıpır kıpır artık hayaller kurmaya planlar yapmaya başladım
Bu aralar iyi gidiyor çok şükür canım zaman geçiyor
Şu bir ayda böyle geçer inşallahh
Tabiki onlar içinde çok zor canım inşallah bir sorun çıkmaz bir daha..Ya ters biri değil tabii ki ama zor işte .Zaman zaman ona da hak veriyorum hiç kolay değil onun için.
Allah yardımcımız olsun. İzinleri dağıtıcaz işte kısa kısa.ben gidicem arada.Bi şekilde halledicez canım.
yaaa ağda mı yaaofff bende emla krem almayı düşünüyorum ama 57tlmiş yaa eğer alırsam direk ağdaya başlamak istiyorummm
Tutmammı 55 de lafmı canımmm
Maşallah canım benimGeçer emin ol gececek inşallah
Ne hediyesi kız askerden geldi diyemiaayyy ewt hediye napcam die düşünüorum arada..
Tabiki onlar içinde çok zor canım inşallah bir sorun çıkmaz bir daha..
Buarada aycangülün konusunda anestolu önermişlerdi ben onu denicem bakalım işe yarıcakmı emla çok pahalı ya
SAğol tatlım inşallah
Ne hediyesi kız askerden geldi diyemi
Tabiki onlar içinde çok zor canım inşallah bir sorun çıkmaz bir daha..
Buarada aycangülün konusunda anestolu önermişlerdi ben onu denicem bakalım işe yarıcakmı emla çok pahalı ya
SAğol tatlım inşallah
Ne hediyesi kız askerden geldi diyemi
YA herkese farklı ilaçlar farklı etkileşimlerde bulunmuş.Emlayı alıp etki etmezse 57tl çöpe atmış olcam.Anestol ne kadar bilmiyorum amaa şeytan da diyo ki git ilk sefer için kuaföre yat 10 dk.da yapsın çık.Amaa gel gelelim utanırımm...Tekirdağa gitmeden çözüm bulmak istiyorumm kendim ilk sefer hayatta yapamam ağda erir ben çekene kaadr
YA herkese farklı ilaçlar farklı etkileşimlerde bulunmuş.Emlayı alıp etki etmezse 57tl çöpe atmış olcam.Anestol ne kadar bilmiyorum amaa şeytan da diyo ki git ilk sefer için kuaföre yat 10 dk.da yapsın çık.Amaa gel gelelim utanırımm...Tekirdağa gitmeden çözüm bulmak istiyorumm kendim ilk sefer hayatta yapamam ağda erir ben çekene kaadr
konuya dan diye giriyorum ve diyorumki emla bana hiç bi etki etmedii ama allahtan ki sağlık ocağına gdp yazdırmıştım bn para vermedim hiç 2 kutuyu çöpe attım tabi daha sonrasında
Evet bünyeden bünyeye değişiyor,ilk defa ağda yapıcaksan kendin yapma canım ben öyle bir hataya düştüm kendim yaptımYA herkese farklı ilaçlar farklı etkileşimlerde bulunmuş.Emlayı alıp etki etmezse 57tl çöpe atmış olcam.Anestol ne kadar bilmiyorum amaa şeytan da diyo ki git ilk sefer için kuaföre yat 10 dk.da yapsın çık.Amaa gel gelelim utanırımm...Tekirdağa gitmeden çözüm bulmak istiyorumm kendim ilk sefer hayatta yapamam ağda erir ben çekene kaadr
eh bide asker hediyesi almak lazım kuzum ya kendim bişeyler yapmak istiorum daha çok..
yaa şimdi karşılamıyo işteee..57tl fiyat tabi anladılar millet hastalık için değil epilasyon için alıyo
ee sonra naptın kuaföre mi gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?