Canım ya ben kardiyoloğuma gittiğimde utanıyorum onları hiç düşünemiyorumhadi yaa iyiyimiş.sadece bikini bölgesi ihtiyacım varr
aynen yaa..Doktora bile çok utanıyorum ,işi bu diye rahatlatmaya çalışsam da kendimi
Hhahah ben ilk gittigimde yüzümü peçeteyle kapatıyodum bitene kadar açmıyodum düşün yani utangaçlıgı
Canım ya ben kardioloğuma gittiğimde utanıyorum onları hiç düşünemiyorum
Ay süpermiş yaa attınmı artık peçeteyi
Hhahah ben ilk gittigimde yüzümü peçeteyle kapatıyodum bitene kadar açmıyodum düşün yani utangaçlıgı
yaa resmen o sesleri duyar gibi olduuummm:18:Git git çıt pırt zıt bitti bile
ay harbi he bendeki soruya bak
bende utanırım kesinnnnnnnnnnnnnnn
Canım ya ben kardioloğuma gittiğimde utanıyorum onları hiç düşünemiyorum
Ay süpermiş yaa attınmı artık peçeteyi
Evet ya düşünsene sus pus konuşmadan olduğunu ay kasılır insanAttım artıkZaten ne zaman bittigini anlamıyorum sohbet dedikodu derken Bazen aa ne zaman bitti daha anlatyacagım olaylar bitmedi dedigim bile oluyor
Tabiki yapan kişininde sizi çok rahatlatması lazım utanmayı tamamen unutturması lazım
bende maskee takıp gideyim yaa:26:
yaa resmen o sesleri duyar gibi olduuummm:18:
tabuları yıkmak lazım bazen:26:
peçetede güzelmiş de iç çamaşırını çıkartmadan olsa olmaz mı? alcağı yeri elimizle açarak??
Attım artıkZaten ne zaman bittigini anlamıyorum sohbet dedikodu derken Bazen aa ne zaman bitti daha anlatyacagım olaylar bitmedi dedigim bile oluyor
Tabiki yapan kişininde sizi çok rahatlatması lazım utanmayı tamamen unutturması lazım
ayyy gitmeden bilemicezz ya..Evet ya düşünsene sus pus konuşmadan olduğunu ay kasılır insan
Bilemiyorum kuzu kimi yerde bez koyuyorlar alacağı yeri açıyorlarmış ben öyle duydum
İyi geceler canımm.16 Bursaya da beklerizzzNeyse kızlar ben kaçıyorum artık geç oldu iyi geceler herkese.
Şafak 34 İstanbula selam yola devamm
bende maskee takıp gideyim yaa:26:
yaa resmen o sesleri duyar gibi olduuummm:18:
peçetede güzelmiş de iç çamaşırını çıkartmadan olsa olmaz mı? alcağı yeri elimizle açarak??
Evet ya düşünsene sus pus konuşmadan olduğunu ay kasılır insan
Neyse kızlar ben kaçıyorum artık geç oldu iyi geceler herkese.
Şafak 34 İstanbula selam yola devamm
bana kesin gıcık biri denk gelir.bağırta bağırta alır
ayyy gitmeden bilemicezz ya..
İyi geceler canımm.16 Bursaya da beklerizzz
Bazı yerlerde çıkartmadan yapıyolarmış o yerine göre degişiyor canım. İlk çektigindeki acı fena ama digerlerinde uyuşuyo pek hissetmiyosun canım
Kesinlikle bide rencide bakışlar sergilememesi lazım
İyi geceler kuzu
Öyle düşünme canım ilk başta sor soruştur sonrasını salıver gitsin
Az kaldı canım senide ziyaret edicem
Kızlar bende yavaştan gidiyim iyi geceler herkeze
peki canım ağdadan sonra hassasiyet oluyo mu?ona göre gitmeden bikaçgün önceden yaptırayım?
çok sağol canım.tekrar iyi gecelerGitmeden cevaplıyım ben ilk gittigimde acayip olmuştu yaparken bu kadar acımamıştı ama sonradan baya sızı vardı ve çok hassastı. 4-5 gün önceden gitmelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?