Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk başlarda utanısrsın ama alışırsın canım ya üstelikte kesin çözüm.. Lazeri yada igneli epilasyon düşün bence bi kaç seans sonrası huzur yani
ya aslında hamileyken çok istedim kuaföre gitmek ama eşim istemedi kadın dahi olsa.
Şimdi de kendim almak istiyorum ama alamayacağım için mecbur gidicem

ah işte bende bulsam o jesti

Kesinlikle canım ya benim evdeki yaptıgımla güzellik merkezindeki çok farklıydı onların agdasıda farklı oluyo tuttugunu koparıyo

tekirdağa gitceğim tarih belli olsun 2 gün önce kuaföre gidicemmtanıdık olmasın baride

yokk cnmm gdemedimm utançtann makineyle almaya başladımm ayrıca o dolunay olayı işe yarıyo cnm bnm koltuk altım çok azaldı ve ben devmlı onu da takip etmiyorum sadece 2 3 kez o tarihlere gtrdm ama o bile fayda etti
ben bacaklarımı ve koltukaltı makineyle alıyorum ama orayaaahiç denemedim çok acır yaaa

heee 3 yıl önceee

ya aslında hamileyken çok istedim kuaföre gitmek ama eşim istemedi kadın dahi olsa.

Bence bi kerelik git en azından alışsın canım hem çabuk yapıyolar hem daha az acı veriyor. Digerlerinde kendin yapmaya çalışırsın

Kesinlikle canım ya benim evdeki yaptıgımla güzellik merkezindeki çok farklıydı onların agdasıda farklı oluyo tuttugunu koparıyo
Ya dahamı az acıyo canım ben hiç gitmedim kuaföre cesaret edemiyorum acır diye
tekirdağa gitceğim tarih belli olsun 2 gün önce kuaföre gidicemmtanıdık olmasın baride

ben bacaklarımı ve koltukaltı makineyle alıyorum ama orayaaahiç denemedim çok acır yaaa

heee 3 yıl önceee

Tarih belli olsun hazırlıklar başlar ozaman

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım sen ilk yapıcaksan direk kuaföre git..yoksa sana saatlerce sürer..bide canın acır..

ama sen hiç almadınmı kız?

Neyse aklımıza gelirse çıtlatırız

tmm tatlım

Bence bi kerelik git en azından alışsın canım hem çabuk yapıyolar hem daha az acı veriyor. Digerlerinde kendin yapmaya çalışırsın

evet alışana kadar gitmeyi düşünüyorum
bebiş mi var kız sendee
uyanda balığa gidelimm

kız utançtan acı macı düşünemem herhalde .gıgım çıkmaz

Ah bi belli olsuunn daaa o zamana kadar tarzana dönmem inşallahh

Kesinlikle daha az acıyo geç çıkıyo ve mis ya çok memnunum ben

sir ağda üstelik azaltıyor.
Gidicem ya karar verdimmm..Fİyat nasıl peki?

Evet ben 2 ayda gidiyorum canım anca oluyo önceleri dur durak bilmiyodu

Agdanın fiyatları çok uygun her bölge için 10 tl canım

Son düzenleme:

Valla bende çok utanırım ya

Evet ben 2 ayda gidiyorum canım anca oluyo önceleri dur durak bilmiyodu

Agdanın fiyatları çok uygun her bölge için 10 tl canım

hadi yaa iyiyimiş.sadece bikini bölgesi ihtiyacım varr

Valla bende çok utanırım ya

aynen yaa..Doktora bile çok utanıyorum ,işi bu diye rahatlatmaya çalışsam da kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…