Kızlar kalamıyorum öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr
hoşgeldin cnm nası gidio hürgenerallik?
hosbuldukkk canım hic iyi gitmiyyooo askerdeyken hersey daha güzeldii
aa nie cnm nolduki?özel değilse anlatabilirsin..
askerdeyken günde 2 saat konusurduk en az 100 mesaj simdi günde tas catlasın 25 dakikaa var yok konusmamızz geleli 2 kere bulustuk iki hafta oldu görüsemedik gecen hafta parası yoktu daha yeni ise girdi bu haftadaa abisi sinema bileti almısta ona gitceklermisss cokk sinirrr bozucuuu
kötü olmuş..herşey üstüste gelmiş..sende bunalmışsındır ama belki işten maaş alırsa bişeyler yaparsınız..
sadee bu kadarda degil anneside ayrı bi dert akraba biriyle evlendirmek istiyoo bana elin kızı diyo yaaa offfffffff ki ne offf
kuzum ben direk konuya dalcam amaailesi bilmiyor mu seni ya
ben kübranın devresiyim yasemin konusmustuk hatta nickimi değiştim de tanıtayım dedim kendimi sende kuzenisin
seni bilmiyorlar mı canım, böyle bir şeyi nasıl isteyebilir ailesi
sevgilin derhal acılmalı ailesine
hoşbulduk canım.Nasılsın??
sadee bu kadarda degil anneside ayrı bi dert akraba biriyle evlendirmek istiyoo bana elin kızı diyo yaaa offfffffff ki ne offf
ii Allaha şükür sen nasısın cnm?
ooooo hatırlıorum anneyi işe sokmuştu sanırım dimi? hem sevgilin bişey demiomu annesine?
kuzum ben direk konuya dalcam amaailesi bilmiyor mu seni ya
ben kübranın devresiyim yasemin konusmustuk hatta nickimi değiştim de tanıtayım dedim kendimi sende kuzenisin
seni bilmiyorlar mı canım, böyle bir şeyi nasıl isteyebilir ailesi
sevgilin derhal acılmalı ailesine
biliyoo konustum iki kere annesiyle ama benimle öylesine konusuyo sanıyo sanırım ciddi anlamda daha konusmadı annesiyle
bu aradaa hatırladım evet kubranın kuzeniyim canım
evet canıımm yok diyemezzz asırı anneeciii annesi öl derse ölür yanii o derecede
of canım ya çok sinir bozucu durum gerçekten seninle ciddi oldugunu bilse yani bilmelide zaten o zaman öyle düşünmez sanırım
annesiyle aran nasıl desem 1 kere bile görüşmüşsen elektirik falan nasıldı sana gıcık gitmiyor değil mi :26:
sevgilini sıkıstır derhal konussun annesiyle hemde akrabayla evlilik aman mazallah ya
oooo durum o zaman fena..trip atsan flnda işe yaramaz mı acaba?
yani evlenseniz bile böle mi olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?