Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…179 myzt …

mehtap 35​

aa nie cnm nolduki?özel değilse anlatabilirsin..

askerdeyken günde 2 saat konusurduk en az 100 mesaj simdi günde tas catlasın 25 dakikaa var yok konusmamızz geleli 2 kere bulustuk iki hafta oldu görüsemedik gecen hafta parası yoktu daha yeni ise girdi bu haftadaa abisi sinema bileti almısta ona gitceklermisss cokk sinirrr bozucuuu

kötü olmuş..herşey üstüste gelmiş..sende bunalmışsındır ama belki işten maaş alırsa bişeyler yaparsınız..

sadee bu kadarda degil anneside ayrı bi dert akraba biriyle evlendirmek istiyoo bana elin kızı diyo yaaa offfffffff ki ne offf

kuzum ben direk konuya dalcam ama ailesi bilmiyor mu seni ya
ben kübranın devresiyim yasemin konusmustuk hatta nickimi değiştim de tanıtayım dedim kendimi sende kuzenisin
seni bilmiyorlar mı canım, böyle bir şeyi nasıl isteyebilir ailesi
sevgilin derhal acılmalı ailesine

biliyoo konustum iki kere annesiyle ama benimle öylesine konusuyo sanıyo sanırım ciddi anlamda daha konusmadı annesiyle

bu aradaa hatırladım evet kubranın kuzeniyim canım

biliyoo konustum iki kere annesiyle ama benimle öylesine konusuyo sanıyo sanırım ciddi anlamda daha konusmadı annesiyle

of canım ya çok sinir bozucu durum gerçekten seninle ciddi oldugunu bilse yani bilmelide zaten o zaman öyle düşünmez sanırım
annesiyle aran nasıl desem 1 kere bile görüşmüşsen elektirik falan nasıldı sana gıcık gitmiyor değil mi :26:
sevgilini sıkıstır derhal konussun annesiyle hemde akrabayla evlilik aman mazallah ya

bu aradaa hatırladım evet kubranın kuzeniyim canım

tamam tatlım

telefonda konustum canım yüz yüze görüsmedim güleryüzlüü hep Allah razı ol diyodu ikinci aramamda dedi ne oldu biseymi dicektin dedi cok bozulmustum o zaman fatih dedii heyecandan oyle demis falan filan ne biliyiim ama büyük sorun annesiii cünkü onun yanında benle konusamıyo telefondaa sinirden ölüyorum

oooo durum o zaman fena..trip atsan flnda işe yaramaz mı acaba?

yani evlenseniz bile böle mi olcak?

bende ondan korkuyorum yaa askere gidene kadar ben karsı oldugunu bimiyodum askere gitmeden anlattı askerdede kesinlikle ayrılamazdım ondan böyle bisey yapmam ama bakalım simdi bi is düzenini kursun iki üc ay zaman veriyorum bu sekilde devam etmez haniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…