telefonda konustum canım yüz yüze görüsmedim güleryüzlüü hep Allah razı ol diyodu ikinci aramamda dedi ne oldu biseymi dicektin dedi cok bozulmustum o zaman fatih dedii heyecandan oyle demis falan filan ne biliyiim ama büyük sorun annesiii cünkü onun yanında benle konusamıyo telefondaa sinirden ölüyorum
bende ondan korkuyorum yaa askere gidene kadar ben karsı oldugunu bimiyodum askere gitmeden anlattı askerdede kesinlikle ayrılamazdım ondan böyle bisey yapmam ama bakalım simdi bi is düzenini kursun iki üc ay zaman veriyorum bu sekilde devam etmez haniii
anladım canım ya hayırlısı olsun hakkınızda umarım düzelir tatlım ya sevgilin seni gerçekten seviyorsa ne kadar anneci olursa olsun seni yarı yolda bırakmamalı
15 ay bekledin sen az mı ya anne gercekten büyük soruna benziyor umarım asabilirsiniz seninle ilgili ciddi düşündüğünü söylesin o zaman annesi baskı yapmaz bence
insallaah canıım sade o degil amcasının oglunu falan sevdigi kızdan ayırmıslar onlarda gelenek gibi bisey herhalde herkes akraba evliligi kendi bilir bu saatten sonraa saol dinledigin icin cnm ben cıktım öptüüm hepinizi iyi geceler
bencede bi uyarı yapman lazım..annenin bu kadar müdahalesi hoş değil..evlen dese o akrabasıyla evlenicekmi yani? sana bunu sevgilinmi söledi?
inş herşey senin istediğin gibi olur tatlım..
sevdiğinden mi ayırmıslar kuzum ay ne diyorsun sen ..
nereli bunlar tatlım merak ettim cidden
evet canıımm kendisi söyledi ikna edemezsem diye cok korkuyorum dedi askerden kargo yollamıstı mektupta yazmıs
yani şuan yasemin gibi bende şoke olmuş durumdayım..
hakkında hayırlısı olsun cnm..inş herşey istediğin gibi olur..
nevsehirr canıım
anladım canım .. kızma sakın bana ama ikna etmek zorunda seni gercekten seviyorsa böyle şey mi olur yaa sen ne için kim için bekledin bu kadar yazık değil mi sana ..
böyle bir hainliği yapamaz herhalde sana olamaz olmamalı çok kalleşçe birşey bu ...
sende çok birşey yok aslında yapacak, top sevgilinde o annesini bu konuda susturmalı benim sevdiğim bi kız var onunla evlilik düşünüyorum kimseyi istemiyorum gibi şeyler söylemeli .. anneler bazen işlere çok fazla karısıyor ...
tamam canım ii geceler
cok saool canımm kaderde varmıs demekki bunları yasamak aynen hayırlısı..
Busecim aynı bende öle şok oldum inanamıyorum ben insanlara böyle saçmalıklar oluyor mu hala ya
Bir de akraba evliliği kuzum bizim buralarda olmaz öyle şey
Slm kizlr sizi gordum hemen uye oldum bende burya..
Nisanlimi dn gece askere gonderdim benve ckk ktuyumm ..
Daha yeni varmis oraya, msnde gorustuk ve birazdan teslim olacak
nefes alamiorum sanki okdr cok daraliyorumkiondan cok uzaktayim zaten bide ustune habersiz kalacagiimi dusunmek beni delirtio (((( yardm edin neolur kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?