Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım ya hayırlısı olsun hakkınızda umarım düzelir tatlım ya sevgilin seni gerçekten seviyorsa ne kadar anneci olursa olsun seni yarı yolda bırakmamalı
15 ay bekledin sen az mı ya anne gercekten büyük soruna benziyor umarım asabilirsiniz seninle ilgili ciddi düşündüğünü söylesin o zaman annesi baskı yapmaz bence

bencede bi uyarı yapman lazım..annenin bu kadar müdahalesi hoş değil..evlen dese o akrabasıyla evlenicekmi yani? sana bunu sevgilinmi söledi?

inş herşey senin istediğin gibi olur tatlım..

Son düzenleme:

insallaah canıım sade o degil amcasının oglunu falan sevdigi kızdan ayırmıslar onlarda gelenek gibi bisey herhalde herkes akraba evliligi kendi bilir bu saatten sonraa saol dinledigin icin cnm ben cıktım öptüüm hepinizi iyi geceler

sevdiğinden mi ayırmıslar kuzum ay ne diyorsun sen ..
nereli bunlar tatlım merak ettim cidden

bencede bi uyarı yapman lazım..annenin bu kadar müdahalesi hoş değil..evlen dese o akrabasıyla evlenicekmi yani? sana bunu sevgilinmi söledi?

inş herşey senin istediğin gibi olur tatlım..

evet canıımm kendisi söyledi ikna edemezsem diye cok korkuyorum dedi askerden kargo yollamıstı mektupta yazmıs

evet canıımm kendisi söyledi ikna edemezsem diye cok korkuyorum dedi askerden kargo yollamıstı mektupta yazmıs

yani şuan yasemin gibi bende şoke olmuş durumdayım..

hakkında hayırlısı olsun cnm..inş herşey istediğin gibi olur..

nevsehirr canıım

anladım canım .. kızma sakın bana ama ikna etmek zorunda seni gercekten seviyorsa böyle şey mi olur yaa sen ne için kim için bekledin bu kadar yazık değil mi sana ..
böyle bir hainliği yapamaz herhalde sana olamaz olmamalı çok kalleşçe birşey bu ...

sende çok birşey yok aslında yapacak, top sevgilinde o annesini bu konuda susturmalı benim sevdiğim bi kız var onunla evlilik düşünüyorum kimseyi istemiyorum gibi şeyler söylemeli .. anneler bazen işlere çok fazla karısıyor ...

tamam canım ii geceler

coook saool canıım hayırlısı olsun sonu ne olur bende bilmiyorum acıkcası sanada iyi geceler canım

Allahım neler var su hayatta ya

Busecim aynı bende öle şok oldum inanamıyorum ben insanlara böyle saçmalıklar oluyor mu hala ya
Bir de akraba evliliği kuzum bizim buralarda olmaz öyle şey

canım ben cıkıyorum ii bak kendine görüşürüz

Slm kizlr sizi gordum hemen uye oldum bende burya..
Nisanlimi dn gece askere gonderdim ben ve ckk ktuyumm ..
Daha yeni varmis oraya, msnde gorustuk ve birazdan teslim olacak
nefes alamiorum sanki okdr cok daraliyorumki ondan cok uzaktayim zaten bide ustune habersiz kalacagiimi dusunmek beni delirtio(((( yardm edin neolur kzlar

Hoşgeldin canım aramızaa
Nereye düstü askerinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…