Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende şimdi gidip kitabımı okuyum da gece geliyim bari..

Öpüyorum seni canım gece görüşürüz inşallah

kızlar dün gece askerimi gönderdim çoook zor yaaaa allahım dayanma gücü ver rabbim
Tam otobüse binecekken koştu geldi beni öptü ve sarıldı o kadar sıkı sarıldı ki hiç bırakmak istemedi insanlar ayırmaya çalıştı bizi ağlaya ağlaya ayrıldı ellerimiz birbirinden. Nasıl dayanıcam ben o kadar gün

canım allah kavustursun diyorum sana sen böyle yazınca kendi gönderdiğim zamanları hatırladım düşünmek dahi sitemiyorum
cok acı cok ama zamanla alıscaksın canım şafakların bir bir atıcak..sen suan nasılsan burda ki herkes öyle oldu zamanında bende..
10.ayıma giriyorum allah izniyle zaman nasıl gececek diye düşünürken ..

nerelerdesin kıs sen

üzülme canım yaa.
Dayanıcaksın hepimiz mecburen dayanıcaz canım.
2013 biziim yılımız olacak

Selam kimler varki

beeeeennnnnnn:92:

oha oha olduumm kal geldii

Neyse kıskançlığımı bir kenara bırakayım. senin adına sevindim canımm..Ay ne güzel yaa görücen aşkınııı
nerde kalcaksınız?günübirlik mi yoksa?

Canımmmmm çok sağol ya 7,5 ay sonra görücemm İnşallah yakın zamanda sende görürsün eşini
Evci çıkıcak cuma öğleden pazar akşama kadar beraberiz otelde kalıcaz canımm

çanakkaleme selam söyle ecem oh çok iyi gelecek sana bu mehtap zaten ne kaldı ki şurda çok ballısın canım

Oy maşallah ya bitmiş valla

ayyyyyyyyyy sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senin adına çok sevindim cnm..valla süper ya
Sağol tatlımm..
Evet canım sonundaa ya

çanakkaleme selam söyle ecem oh çok iyi gelecek sana bu mehtap zaten ne kaldı ki şurda çok ballısın canım

Söylerim kuzumm söylerim
İyi de lafmı süper olucak süperr bir ay sonrada burda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…