Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nerelere daldı yahu bunlar

Bu arada ben küçücügümü tam 10 aydır görmüyorum :2::2:
valla şu 2 gündür diğer topikler özellikle bir derdim var çok hareketli oralara daldım ben
10 ay mııı izin falan?? ya da sen neden gitmedin?

iyi geceler kızlar.nasılsınız
hoşgeldin canımm..İiyim sen? nerelerdesin?

iyi geceler kızlar.nasılsınız

Abuwww hemşom gelmiş hoşgelmişşş

valla şu 2 gündür diğer topikler özellikle bir derdim var çok hareketli oralara daldım ben
10 ay mııı izin falan?? ya da sen neden gitmedin?

Bende çekilişler kuralar topigine takıldım kaldım

Evet malesef on aydır görüşmüyoruz oda gelmedi daha dogrusu gelemiyo izin vermiyolarmış ama martın sonunda gelecek inşallah

Bende gidemiyorum malesef

hoşbulduk tatlım.iyiyim şükür.bi kaç gündür yoğundum canım gelemedim nete.annemin günü vardı temizlik,pasta yapımı derken giremedim.

anladım canım.Telaşe vardı demek

10 ay dayanmışsınız 3 ay daha dayanın bari de erken gelsin

Ya zaten ne kadar izin veriyorlar onu bile istediğin gibi kullandırmıyolarrrr..Askeriyeden bi soğudum kii sormayınn

10 ay dayanmışsınız 3 ay daha dayanın bari de erken gelsin

Ya zaten ne kadar izin veriyorlar onu bile istediğin gibi kullandırmıyolarrrr..Askeriyeden bi soğudum kii sormayınn

Oda öyle diyo bu ama ben cık diyom 1 hafta olsada yine gelsin. çok çok uzadı ayrılık biraz görüşsek onada banada çok iyi gelcek.. Bu özlem hep sorun çıkarıyo yaw

Evet bende yolunu gözledim hayat pınarım yaw:13:

1 haftadır askerimle görüşemiyoruz yogun heralde bakmıyo telefonuna. Onun dışında iyiyim kuzucan sen nasılsın?

tatlım benimmm bu aralar acemilikler geliyor ya canım yoğun heryer.bi kaç güne düzelir sistem.iyiyim canım aynı işte.bizimde çarşılar iki haftada bir olacakmış diye bişey var.kantincilere böyle yapılcakmış.sinir oldum bugün duydumda.bi çarşımız var onuda 2 haftada 1 yaptılar.aman gerçi bi yöndende iyi oldu.bazen tartışıyoruz çıkmaz olaydın çarşıya diyorum

evet canım hemde ne telaşe senden naber oğluşun nasıl

uyuyor şu anda erkekim..
Son günlerde beni çok üzüyor.Babam neden gelmiyor?beni sevmiyor mu dedi dün.Hayır hiç olur mu öyle şey çok seviyo ama gitmesi gerekiyodu sana kamyon alıcak hem dedim.Hayır bana hiç kamyon almıcak dedi.
İşte öğlende aşkım arayınca verdim tel.i konuştu sıraladı kamyon al,top al vs.vs.Akşamda baba bekledi camda

Oda öyle diyo bu ama ben cık diyom 1 hafta olsada yine gelsin. çok çok uzadı ayrılık biraz görüşsek onada banada çok iyi gelcek.. Bu özlem hep sorun çıkarıyo yaw

haklısın canım özlem insanı delirtiyorr

İyi gelir tabi görmek gözden ırak olan gönülden ırak olmasın dimi amaa

oyy kuzum benim kıyamam.benim yeğenim hep böyle canım.babası denizci hep seyire gidiyo.babam bıraktı gitti bizi terketti diye ağlıyor.bu sene 3 yaşına girdi biraz aklı eriyor artık işe gitti diyor.sende işe gitti diye kandır bari.

ooo yavrum yarına 1 seneden düşüosun maşallahhhhh

evett canım şükür 3 ay bitiyor yarın

İnşallah düzelir yavrum ya. Neee 2 haftada bir mi hıh abartsınlar ya kantincilerin özellikleri neymişde 2 haftada olacakmış ki

Ama bi yandanda iyi oluyor ben sırf özlem artsın diye bazen evde degilim,net yok diyip 2 haftada görüşüyorum

Ay kıyamam ona ben sizde özlem bir degil ki askerin bi sevgilisi birde yavrusu

Yavrum benim onada kolay degil inşallah çarcabuk atlatırsınız canım ... Gelince mis gibi sarılın askerinize

Son düzenleme:
haklısın canım özlem insanı delirtiyorr

İyi gelir tabi görmek gözden ırak olan gönülden ırak olmasın dimi amaa

Tabiki olmasın hem yanımda olsun başucumda Hepimizin inşallah

Buseeeeeeeeeee az kaldı kız seninde maşallah maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…