sessiz kaldı valla topicimiz
valla şu 2 gündür diğer topikler özellikle bir derdim var çok hareketli oralara daldım benNerelere daldı yahu bunlar
Bu arada ben küçücügümü tam 10 aydır görmüyorum :2::2:
hoşgeldin canımm..İiyim sen? nerelerdesin?iyi geceler kızlar.nasılsınız
hoşgeldin canımm..İiyim sen? nerelerdesin?
iyi geceler kızlar.nasılsınız
valla şu 2 gündür diğer topikler özellikle bir derdim var çok hareketli oralara daldım ben
10 ay mıııizin falan?? ya da sen neden gitmedin?
Nerelere daldı yahu bunlar
Bu arada ben küçücügümü tam 10 aydır görmüyorum :2::2:
iyi geceler kızlar.nasılsınız
Abuwww hemşom gelmiş hoşgelmişşş
hoşgeldin kuzum..ben kendi adıma iim sen nasısın?
hoşbulduk tatlım.iyiyim şükür.bi kaç gündür yoğundum canım gelemedim nete.annemin günü vardı temizlik,pasta yapımı derken giremedim.
Abuwww hemşom gelmiş hoşgelmişşş
Bende çekilişler kuralar topigine takıldım kaldım
Evet malesef on aydır görüşmüyoruz oda gelmedi daha dogrusu gelemiyo izin vermiyolarmış ama martın sonunda gelecek inşallah
Bende gidemiyorum malesef
vay koskoca 10 ay
hoşgeldim hemşocummiki gün gelmedim buraya çok özledim sizi.tubişim benim.nasılsın tatlım
anladım canım.Telaşe vardı demek
10 ay dayanmışsınız 3 ay daha dayanın bari de erken gelsin
Ya zaten ne kadar izin veriyorlar onu bile istediğin gibi kullandırmıyolarrrr..Askeriyeden bi soğudum kii sormayınn
Evet bende yolunu gözledim hayat pınarım yaw:13:
1 haftadır askerimle görüşemiyoruz yogun heralde bakmıyo telefonuna. Onun dışında iyiyim kuzucan sen nasılsın?
evet canım hemde ne telaşesenden naber oğluşun nasıl
hoşbulduk canım.iyiyim şükür.yorgunum iki gündür yatıp duruyorum:)
Oda öyle diyo bu ama ben cık diyom 1 hafta olsada yine gelsin. çok çok uzadı ayrılık biraz görüşsek onada banada çok iyi gelcek.. Bu özlem hep sorun çıkarıyo yaw
uyuyor şu anda erkekim..
Son günlerde beni çok üzüyor.Babam neden gelmiyor?beni sevmiyor mu dedi dün.Hayır hiç olur mu öyle şey çok seviyo ama gitmesi gerekiyodu sana kamyon alıcak hem dedim.Hayır bana hiç kamyon almıcak dedi.
İşte öğlende aşkım arayınca verdim tel.i konuştu sıraladı kamyon al,top al vs.vs.Akşamda baba bekledi camda
ooo yavrum yarına 1 seneden düşüosun maşallahhhhh
tatlım benimmmbu aralar acemilikler geliyor ya canım yoğun heryer.bi kaç güne düzelir sistem.iyiyim canım aynı işte.bizimde çarşılar iki haftada bir olacakmış diye bişey var.kantincilere böyle yapılcakmış.sinir oldum bugün duydumda.bi çarşımız var onuda 2 haftada 1 yaptılar.aman gerçi bi yöndende iyi oldu.bazen tartışıyoruz çıkmaz olaydın çarşıya diyorum
uyuyor şu anda erkekim..
Son günlerde beni çok üzüyor.Babam neden gelmiyor?beni sevmiyor mu dedi dün.Hayır hiç olur mu öyle şey çok seviyo ama gitmesi gerekiyodu sana kamyon alıcak hem dedim.Hayır bana hiç kamyon almıcak dedi.
İşte öğlende aşkım arayınca verdim tel.i konuştu sıraladı kamyon al,top al vs.vs.Akşamda baba bekledi camda
haklısın canım özlem insanı delirtiyorr
İyi gelir tabi görmek gözden ırak olan gönülden ırak olmasın dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?