Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

belli değilmişte canım olabilirmiş.aman bilmiyom valla onu düşün bunu düşün fenalık bastı.özlem oluyo canımda nedense kavgaya çok meyilli oluyoruz.belki bizim içinde böylesi daha iyi olur.zaten bir ay sonra gidicem yanına

Biliyor askerde olduğunu ve askerlerden nefret ediyor.Beni öldürürler diyoo..
Valla unutturmaya çalışıyorum soru sormaya başlayınca konuyu değiştiriyorum resim falan yapıyoruz.
bizimkide tam 3 yaşında.Herşeyin farkındalar.

özlem artsın diye miii anaaa biz çarşıya çıktığı zaman bütün gün msndeyiz.Başı boş gezemez valla .

Evet ya aşkıma çok üzülüyorum benim en azından oğluşum yanımda.İnşallah canım en az hasarla atlatırız hepimiz bu süreci

unutmaz canım.hatta gelince babasına kibirli davranabilir.yazık çocuklar içi dahada bi zor.kamerada görüştürme bence pek canım.yoksa pc başından ayrılmaz hep babasını bekler orada.gelmeyincede üzülür.ben yeğenimden biliyorum kucağına al diye hüngür hüngür ağlardı.

iyi gecelr kızlarr benim şafak 338

Hoşgeldin canımmm

Salıvır hemşom herşeyin hayırlısı :31:

ay valla bilmiom bazen az kaldı diom bazende daha çok var diom

Az kaldı az hemde çok azzzzzzzzz

Evet yeşim ya bazen biz haftada 3 kez görüştügümüzde oluyo msnde sonra kavgaya dönüşüyo arada böyle yapmam iyi oluyo
Yok zaten görüşmeyecegimizi bildigi zaman çarşıya çıkmıyo yok çarşıda işi gezemez bensiz
İnşallah canım

haklısın pınarcım.Orta yol bulmaya çalışıyorum.sanırım bi uzmandanda yardım almam lazım bu dönemde.

Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii iyi gecelerrr

çocukla asker yolu gözlemek çok daha zor gerek Rabbim tez zamnda kavuşturur inşşallah

haftada 3 süpermişşşkeke o kadar çok görüşüp kavga etsek.Sanırım bizim 2 hafta daha kilitli.Ama bu hafta 10dk.da olsa gördüm yüzünü..En doğrusu zaten napcaklar çarşıda.

Ben kaçtım canım iyi gecelerr

Salıvır hemşom herşeyin hayırlısı :

aynen canım.valla biz kendimiz çok yıpratıyoruz.biraz daha sakin olcam bundan sonra.3 ayda 3 yıl yaşlandım.bundan sonra gerilmicem bebeğim karar aldım.neden aniden karar aldın diye sorarsan heme söylüyümmm bugün saçlarımda beyazların çoğaldığı farkettim hele ense tarafında resmen 10 tel beyazlamış.üzüntüden sıkıntıdan oldu ay 25 yaşında yaşlanıyorum

haklısın pınarcım.Orta yol bulmaya çalışıyorum.sanırım bi uzmandanda yardım almam lazım bu dönemde.

en iyisi canım.uzman ne derse onu uygularsın.üzülmesin yavrucak.iyi geceler canım bende öptüm kocaman

İyi geceler canım ogluşunu öp

Deme öyle deme ne yaşlanması taş gibi hatunsun sen Ama çok sıkma kendini kuzum benim hastalanırsın mazallah sonra.

Herşeyi oluruna bırakmak en iyisi olup gidiyo. :81::81:

valla 374 gün geçtide şuan geri kalan 86 gün nası geçicek diom

ii geceler cnm..

Deme öyle deme ne yaşlanması taş gibi hatunsun sen Ama çok sıkma kendini kuzum benim hastalanırsın mazallah sonra.

Herşeyi oluruna bırakmak en iyisi olup gidiyo. :81::81:

ay valla moralim bozuldu o beyazları görünce.boyuycam saçlarımı.tatlım valla bu hayatta azıcık bencil olmak lazımmış ben onu görüyorum hep.hiç bencil olmadım hep sevdiklerimi düşündüm en başta ama nedense çok yıpratıyorum kendimi böyle.askere gittiğinden beri kendi kendime canıma ettim resmen.biliyorum askerimde istemez böyle olmamı ama huy işte.biraz kendimi düşünmem lazım.dudağım falan uçuk oldu hep.çok saldım kendimi.bakcam artık kendime:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…