İnşallah düzelir yavrum ya. Neee2 haftada bir mi hıh abartsınlar ya kantincilerin özellikleri neymişde 2 haftada olacakmış ki
Ama bi yandanda iyi oluyor ben sırf özlem artsın diye bazen evde degilim,net yok diyip 2 haftada görüşüyorum
Tabiki olmasın hem yanımda olsun başucumdaHepimizin inşallah [/B]
Buseeeeeeeeeee az kaldı kız seninde maşallah maşallah
oyy kuzum benim kıyamam.benim yeğenim hep böyle canım.babası denizci hep seyire gidiyo.babam bıraktı gitti bizi terketti diye ağlıyor.bu sene 3 yaşına girdi biraz aklı eriyor artık işe gitti diyor.sende işe gitti diye kandır bari.
evett canım şükür3 ay bitiyor yarın
İnşallah düzelir yavrum ya. Neee2 haftada bir mi hıh abartsınlar ya kantincilerin özellikleri neymişde 2 haftada olacakmış ki
Ama bi yandanda iyi oluyor ben sırf özlem artsın diye bazen evde degilim,net yok diyip 2 haftada görüşüyorum
Ay kıyamam ona ben sizde özlem bir degil ki askerin bi sevgilisi birde yavrusu
Yavrum benim onada kolay degil inşallah çarcabuk atlatırsınız canım... Gelince mis gibi sarılın askerinize
iyi gecelr kızlarr benim şafak 338
Biliyor askerde olduğunu ve askerlerden nefret ediyor.Beni öldürürler diyoo..
Valla unutturmaya çalışıyorum soru sormaya başlayınca konuyu değiştiriyorum resim falan yapıyoruz.
bizimkide tam 3 yaşında.Herşeyin farkındalar.
iyi gecelr kızlarr benim şafak 338
belli değilmişte canım olabilirmiş.aman bilmiyom valla onu düşün bunu düşün fenalık bastı.özlem oluyo canımda nedense kavgaya çok meyilli oluyoruz.belki bizim içinde böylesi daha iyi olur.zaten bir ay sonra gidicem yanına
ay valla bilmiom bazen az kaldı diom bazende daha çok var diom
Biliyor askerde olduğunu ve askerlerden nefret ediyor.Beni öldürürler diyoo..
Valla unutturmaya çalışıyorum soru sormaya başlayınca konuyu değiştiriyorum resim falan yapıyoruz.
bizimkide tam 3 yaşında.Herşeyin farkındalar.
özlem artsın diye miiianaaa biz çarşıya çıktığı zaman bütün gün msndeyiz.Başı boş gezemez valla .
Evet ya aşkıma çok üzülüyorum benim en azından oğluşum yanımda.İnşallah canım en az hasarla atlatırız hepimiz bu süreci
hoşbuldum kızlar nasılsınız
iim ben kendi adıma cnm sen nasısın?
Hoşgeldin canımmm
Salıvır hemşom herşeyin hayırlısı :31:
Az kaldı az hemde çok azzzzzzzzz
Evet yeşim ya bazen biz haftada 3 kez görüştügümüzde oluyo msnde sonra kavgaya dönüşüyo arada böyle yapmam iyi oluyo
Yok zaten görüşmeyecegimizi bildigi zaman çarşıya çıkmıyo yok çarşıda işi gezemez bensiz
İnşallah canım
Salıvır hemşom herşeyin hayırlısı :
haklısın pınarcım.Orta yol bulmaya çalışıyorum.sanırım bi uzmandanda yardım almam lazım bu dönemde.
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii iyi gecelerrr
çocukla asker yolu gözlemek çok daha zor gerek Rabbim tez zamnda kavuşturur inşşallah
haftada 3 süpermişşşkeke o kadar çok görüşüp kavga etsek.Sanırım bizim 2 hafta daha kilitli.Ama bu hafta 10dk.da olsa gördüm yüzünü..En doğrusu zaten napcaklar çarşıda.
Ben kaçtım canım iyi gecelerr
aynen canım.valla biz kendimiz çok yıpratıyoruz.biraz daha sakin olcam bundan sonra.3 ayda 3 yıl yaşlandım.bundan sonra gerilmicem bebeğim karar aldım.neden aniden karar aldın diye sorarsan heme söylüyümmmbugün saçlarımda beyazların çoğaldığı farkettim hele ense tarafında resmen 10 tel beyazlamış.üzüntüden sıkıntıdan oldu ay 25 yaşında yaşlanıyorum
Hoşgeldin canımmm
Salıvır hemşom herşeyin hayırlısı :31:
Az kaldı az hemde çok azzzzzzzzz
Evet yeşim ya bazen biz haftada 3 kez görüştügümüzde oluyo msnde sonra kavgaya dönüşüyo arada böyle yapmam iyi oluyo
Yok zaten görüşmeyecegimizi bildigi zaman çarşıya çıkmıyo yok çarşıda işi gezemez bensiz
İnşallah canım
haklısın pınarcım.Orta yol bulmaya çalışıyorum.sanırım bi uzmandanda yardım almam lazım bu dönemde.
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii iyi gecelerrr
Deme öyle deme ne yaşlanması taş gibi hatunsun senAma çok sıkma kendini kuzum benim hastalanırsın mazallah sonra.
Herşeyi oluruna bırakmak en iyisi olup gidiyo. :81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?