Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi geceler tubişim.seni seviyorum hemşocummm

Ay hemşocum canına yazık üzülme takma kafana bu kadar. Sevdiklerini yine düşün ama kendinide hiçe sayma.

İstemez tabiki geride bıraktım ne hallere geldi diye düşünmesin yazık ona orda çektigi yeter zaten.

İyi bak kendine bende seni seviyorum hemşom iyi geceler

Busecim 86 dedigin nedir ki ‎‎yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz,yatcaz-kalkcaz, ve o sana koşaraaaaaaaaaaaak gelcek

İyi geceler

Günaydın
Şafak 86
İzinleri düşmemek için zor tutuyorum kendimi:26:

nerde bu millet bi allahın kulu bile yok

SLM KIZLAR
safak çok karanlık. dha bugün teslim oldu BAHriyeli YARİM
460 :2:

canım benim ya çok ii anlıyorum seni sabretmek zorundasın
allah kavuştursun canım
asker topiclerine takılmak sana ii geceler emin ol
bende kendimi ilk zamanlar buralara attım zaman herseyin ilacı

canım benim ya çok ii anlıyorum seni sabretmek zorundasın
allah kavuştursun canım
asker topiclerine takılmak sana ii geceler emin ol
bende kendimi ilk zamanlar buralara attım zaman herseyin ilacı

Allah razı olsun canm bnm. sizide Allah kawstrsun btn askerler hayrlısıyla gdp gelsin.
Şİmdiden topik çok iyi geldi buaralara attm kendmii. sabredcez..beklycez elmzden sadce bu gelyo

Allah razı olsun canm bnm. sizide Allah kawstrsun btn askerler hayrlısıyla gdp gelsin.
Şİmdiden topik çok iyi geldi buaralara attm kendmii. sabredcez..beklycez elmzden sadce bu gelyo

amin canım inşallah hepimiz kavusalım aynen öyle bak ne güzel dedin elimizden gelen bişi yok dua etmekten baska

Aramıza yeni katılan arkadaslarr Hoşgeldinizzz
Allah kavustursunn hepimiziii

canımm seninle tertipizzz :)

ama benim dün teslim oldu sevdiğim silüsü21 şubattı.

şafak 456 :)

ewet tertip çok sagol bu konuyu açtgn için.

ya bn silüsünde ne yazdgnı tam blmyrm ama 21 - 24 subat arası teslim olması gerekyodu.
o da bgn 12 gbi teslim oldu. senn nasıl 456 olyo bnm 460

Selam kızlar
Tertip ben burdayım diziyi izliyorum
Kızlar bu arada askerlik tam 460 güne tekabul etmiyor .. Bizede 458 ile başlamak nasip oldu ...
Aylar çekimleri falan değişiyor ya ..Sanırım sizde 454 ya da 455ten başlıyor ..
Şafaksöyle.comdan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…