Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 gün gösterdiğimde izini,yol yada ceza da girmeyince 450 görünüyor ben anlamadım kızlar.22 şubat gecesi uğurlamaya gittiğimizde bileğine arkadaşları şafak 458 yazmışlardı.23 şubatta da teslim oldu benim kafam karıştı :44:

cnm oraya 21 şubat girdiğinde 450 çıkıosa 1 gün daha ekle 451 şafağın..o site şubat ayını 28 olarak gösterio..1.tertipler 455 yapıo cnm..sizden sonrakiler 458 yapıcak..23 şubatta teslim olsada silüs tarihi geçerli oda 21 şubat diosun..23 şubata kadar teslim olma zamanı var yani..

Son düzenleme:
anladım canım teşekkur ederim yanı daha gitmesi gereken 45 tane 10 gün var

anladım canım teşekkur ederim yanı daha gitmesi gereken 45 tane 10 gün var

sana geçicek dicem sen şimdi uyuz olucaksın çünkü baştan herkes uyuz olur ama zamanla anlar..bende geçen sene bu zamanda yollamıştım askerimi..buraya gel hep burası ii gelir sana seni anlayan insanlar var çünkü..

bu yolda en büyük ilacın zaman ve sabır tatlım..

Allah kavuştursun cnm..

yok canım neden uyuz olayım
mecbur bu süre içinde sabretmeyi öğreneceğiz.
öyle ya da böyle zaman geçiyor zaten ama evet şu ara zor geçiyor sadece akşam olmak bilmiyor bir türlü.
uzun bir süre buralarda olacağım moralimi yüksek tutmak zorundayım çünkü 2 günde toplamda 2buçuk dakika konuşabildik ve sesini duyduğum an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Biliyorum ki benim burda üzgün olduğumu anlarsa o da orada üzülecek kıyamıyorum
Allah hepimize sabır versin canım
Allaha emanetler orda

tatlım 1-2 hafta böle gider..sonra alışıosun..bidesen üzülünce bakıosun askerin üzülüo toluosun kendini..ben bilirim askerimin beni teselli ettiği zamanları..ama işte toparlanıosun bi şekilde..zamanla aramalr başlar..telefon kuyruğuda olabilir cnm..nerede askerin?

Burdur'da canım ulaştırmada.İlk günler kalabalık olur diyor kiminle konuşsam.İlerleyen zamanda daha çok arar zaten ama işte ilk günler 2miz içinde kötü olacak.
Kıyamam bugün akşam arayamadı diye tuvalete gidiyorum deyip çıkıp 1 km uzaktaki telefonlara koşmuş beni arayabilmek için

cnm işte herkes aramaya çalışıo tabi..acemilik böle alışma süreci işte..inş ustada rahat edersiniz..

Canm benm nisanlimda Burdur'da yapiyor acemiligini.. 23nde teslim oldu oda, ilk gun hc duyamadim sesini gercekten cok zor du benm icin ama su 2 gundur hep gorusuoruz cok sukur ve cok kalabalik oldugunu soyluyor .. Birde ben yurtdisinda oldugum icin korkuyordum fazla arayamiyacak diye daha cok kntr gidicek hemen bitecek diye.. Oysa cok rahat konusabilioruz sabret cnm su 1 ay gecsn insAllah cok rahatlcz..

canım slm...
bnde askmı 92/1 24 subatta gnderdim teslim oldu aynıyız
Allah kavstrsun
bnde daha hç sesinini duyamadım. dün 11 de sabah teslim oldu...
bu sbah 11 bçukta aramş aramaz dye tahmn etmştm ama aramş telefonu duymamşm 3 defa aramş çok moralim bozuldu konşamadık çok kötym suan:2::2::2:
Annesni aramş sesi durgunmuşş morali bozuk gbymş...44 sanyee konşabblmş düşünün..çok kalabalık mışş....:2::2:
Tabi sudan çıkmş balığa dönmşlerdir...ilk gün nede olsa.....
Simdii gözm telefonda beklyrm aramasını...inş.arar..çok üzülüyrum

ŞAFAk=karanlık :18:

cnm işte herkes aramaya çalışıo tabi..acemilik böle alışma süreci işte..inş ustada rahat edersiniz..

inşallah canım gözümü telefondan ayırmıyorum arar diye.Şu acemilik geçsin de usta da telefon kullanıyorlar kaçak da olsa

canım beni de ilk aradığında 30 saniye konuşabilmiştik çok zor burası diyebildi sadece.3de yatıp 5te kalkmışlar hatta.23 martta yemin töreni varmış canım gidip görücem askerimi inşallah şimdiden çok özledim çokk

çok üzüldüm canım ya sesinin duymak o kadar iyi geliyo ki insana.ben telefonu yanımdan bir saniye bile ayırmıyorum gözüm kulağım telefonda bi sesini duyayım diye.
çok zor onlar için hiç alışmadıkları bir düzenin içinde buluyorlar birden kendilerini.
Allah yardımcıları olsun hepsinin bize de sabır tabi 15 ay hiç kolay değil hiçç

Bnde ayrmyrm telefonda gözüm ama bgn yarım saat bi yok oldum aramaz dye dsndüm aramşş
sesini duyamadım moralim bozuk artk akşamı bklyrm akşam arar inş.sesini duysam iyim dese yetcek:18:
15 ayy nasıl gecicek byle çok zormş. Allah bizlere ve onlara sabr versin

Alışmak zorundayız canım malesef.sen moralini ne kadar yüksek tutarsan o o kadar iyi olur orada hep aklında olsun bu onun için dayan.Zor olacak ama geçicek
Ben askerime gitmeden önce 2 tane günlük aldım biri bende biri onda duruyor askerlik bitince değiştiricez.Hissettiklerini yazmak gün gün insana iyi geliyor.Umarım bir iki cümle de olsa o da yazabilmiştir.
Sende denemelisin bence..

aaaa çok güzel fikir aklma gelmedi degill...
bnde yazıcam usta brlğne gtmeden vericem orda vakit buldukça okusun

Bugün çarşımız yok, haftaiçi olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…