Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaziyi eksik yazmsm gene okuyabldn kz helal .d.d haha ay kuzum 100 hemen geciyor.ama 100den dusunce ciddi anlamda skstiryor ya valla:)
anladım kuzum ama çaktırmadım herkes plakalardan sonra sıkıştırıyor diyor canım valla..ama bak bunada şükür son 2 ay artık

anladım kuzum ama çaktırmadım herkes plakalardan sonra sıkıştırıyor diyor canım valla..ama bak bunada şükür son 2 ay artık
ben okudum yazdgmi be yazmsm die idrak etmeye calisyorm haha aynen kuzum cok sukur sende kavusacn nikahn olcak INSALLAH 2 ay snra:) 2 ay 2 sene gbi geliyor kz valla

ben okudum yazdgmi be yazmsm die idrak etmeye calisyorm haha aynen kuzum cok sukur sende kavusacn nikahn olcak INSALLAH 2 ay snra:) 2 ay 2 sene gbi geliyor kz valla
aynı durumdayım canım valla olsun balım koskoca 10 ayı devirdiniz 2 ay ı mı atlatamıcaksınız

Zaman su gibi akıp geçsinde sevdiğinize kavuşun kızlar.. Ben kavuşalı 1 ay oluyo hiç gecmicek diyodum ama şükürler olsun geçti.. :)

Hani tam mutlu oldum derken bi duvar çıkar ya karşına. Öyle bişey işte benimki, artık hayatım boyunca mutlu olamayacağımı biliyorum. Şurada kalmış 9 gün ama artık benim için bir anlam ifade etmiyor. en zoru da severken ayrılmakmış. sebeplerse zamanında başkalarında çok duyduğum anlam veremediğim sebepler. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun. Dün geceden beri uyudum uyandım ağladım tekrar uyudum. Bunları yazarken yine ağlıyorum.

Zaman su gibi akıp geçsinde sevdiğinize kavuşun kızlar.. Ben kavuşalı 1 ay oluyo hiç gecmicek diyodum ama şükürler olsun geçti.. :)
INSALLAH ALLAH razi olsun. suan banada gecmicek gbi geliyor ama elbet gececek:))

noldu kuzum nye ayrldnz? ve 9 gun kalmis surda geknesine sebep nedir ayrlgnzn ozel degilse paylasblrmsn

Ailevi sebepler...önyargılar. sevginin arkasında durmamak, yeterince sevmemiş beni benim onu sevdiğim kadar sevmemiş. Ne aptalmışım ki 6ay bekledim onu, aptal kafam.

Geçmek bilmeyen zaman...
Bi hevesle bakıyorum her gün şafağa ama sanki hep aynı gibi geçmiyor
Şafak 161

Göreve dağa gitiler telefonu kapalı kaç saattir ulasamıyorum nöbeti vardı gelmesi lazımdı ama hala telefonu kapalı ne olur ona bisey olmasın dua edin bizim için
İçim çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…