ahhh inşAllah canım ağzından bal damlıyorINSALLAH kuzum 100 den sk rasi hemeb gecer zaten hayrlisyla:)
yaziyi eksik yazmsm gene okuyabldn kz helal .d.d haha ay kuzum 100 hemen geciyor.ama 100den dusunce ciddi anlamda skstiryor ya valla:)ahhh inşAllah canım ağzından bal damlıyor
anladım kuzum ama çaktırmadımyaziyi eksik yazmsm gene okuyabldn kz helal .d.d haha ay kuzum 100 hemen geciyor.ama 100den dusunce ciddi anlamda skstiryor ya valla:)
ben okudum yazdgmi be yazmsm die idrak etmeye calisyorm hahaanladım kuzum ama çaktırmadımherkes plakalardan sonra sıkıştırıyor diyor canım valla..ama bak bunada şükür son 2 ay artık
aynı durumdayım canım vallaben okudum yazdgmi be yazmsm die idrak etmeye calisyorm hahaaynen kuzum cok sukur sende kavusacn nikahn olcak INSALLAH 2 ay snra:) 2 ay 2 sene gbi geliyor kz valla
haklisin balim ya bunada şükürler olsun RABBIM e:))aynı durumdayım canım vallaolsun balım koskoca 10 ayı devirdiniz 2 ay ı mı atlatamıcaksınız
INSALLAH ALLAH razi olsun. suan banada gecmicek gbi geliyor ama elbet gececek:))Zaman su gibi akıp geçsinde sevdiğinize kavuşun kızlar.. Ben kavuşalı 1 ay oluyo hiç gecmicek diyodum ama şükürler olsun geçti.. :)
gecer gecer ne kaldiki surda..Zamann 200 lerdeyken daha hızlı geciyor sankii 100 den sonra takılıp kalıyor sanki
noldu kuzum nye ayrldnz? ve 9 gun kalmis surda geknesine sebep nedir ayrlgnzn ozel degilse paylasblrmsnHani tam mutlu oldum derken bi duvar çıkar ya karşına. Öyle bişey işte benimki, artık hayatım boyunca mutlu olamayacağımı biliyorum. Şurada kalmış 9 gün ama artık benim için bir anlam ifade etmiyor. en zoru da severken ayrılmakmış. sebeplerse zamanında başkalarında çok duyduğum anlam veremediğim sebepler. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun. Dün geceden beri uyudum uyandım ağladım tekrar uyudum. Bunları yazarken yine ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?