Kuzum nolduHani tam mutlu oldum derken bi duvar çıkar ya karşına. Öyle bişey işte benimki, artık hayatım boyunca mutlu olamayacağımı biliyorum. Şurada kalmış 9 gün ama artık benim için bir anlam ifade etmiyor. en zoru da severken ayrılmakmış. sebeplerse zamanında başkalarında çok duyduğum anlam veremediğim sebepler. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun. Dün geceden beri uyudum uyandım ağladım tekrar uyudum. Bunları yazarken yine ağlıyorum.
Nerde görev yapıyordu canım..Rabbim hepsini kötülüklerden korusun.sen kötü düşünmemeye çalış canım yureģininferah tutGöreve dağa gitiler telefonu kapalı kaç saattir ulasamıyorum nöbeti vardı gelmesi lazımdı ama hala telefonu kapalı ne olur ona bisey olmasın dua edin bizim için
İçim çok acıyor
Van başkale canım sabah aradı çok şükür.Nerde görev yapıyordu canım..Rabbim hepsini kötülüklerden korusun.sen kötü düşünmemeye çalış canım yureģininferah tut
Off çok zor çok Allah sana sabır versin onu da korusun.Van başkale canım sabah aradı çok şükür.
Ama o korku çok kötü aklımdan neler gectidelircek gibiydim bisey olmamıştır görevde olduğu için kapamıştır telefonu diye kendime teselli veriyorum bi aklımdan ona bisey olduysa diye geçiyor. Dün gece bana 1 yıl gibi geçti o saatlere bakarken..
Allah tüm askerlerimizi korusun sağsalim kavuşmayı nasip etsin canım
çok şükür canım sevindim senin adına..seni çok iyi anlıyorum geçen haftada aynı şey bizim başımıza gelmişti .Van başkale canım sabah aradı çok şükür.
Ama o korku çok kötü aklımdan neler gectidelircek gibiydim bisey olmamıştır görevde olduğu için kapamıştır telefonu diye kendime teselli veriyorum bi aklımdan ona bisey olduysa diye geçiyor. Dün gece bana 1 yıl gibi geçti o saatlere bakarken..
Allah tüm askerlerimizi korusun sağsalim kavuşmayı nasip etsin canım
Amin canım senin askerin nerde yapıyorOff çok zor çok Allah sana sabır versin onu da korusun.
Amin kuzum. Bidaha yasatmasın Allah o korkuyu insallah. Senin askerin de doğudaydı galiba dimi canımçok şükür canım sevindim senin adına..seni çok iyi anlıyorum geçen haftada aynı şey bizim başımıza gelmişti .
amin rabbim hepsini en kısa zamanda bizlere bağışlasın inşAllah
Benimkini ne sen sor ne ben söyleyeyim zira artık benim değil. 1 hafta var gelmesine ama biz bitirdik.Amin canım senin askerin nerde yapıyor
Ne oldu canım çok üzüldüm o kadar ay bekledikten sonra. Belki barısırsınız kuzumBenimkini ne sen sor ne ben söyleyeyim zira artık benim değil. 1 hafta var gelmesine ama biz bitirdik.
Keşke ama sanmıyorum önümüzde ailesi engel. Off başıma geleceğini tahmin bile etmezdim hala inanamıyorum.Ne oldu canım çok üzüldüm o kadar ay bekledikten sonra. Belki barısırsınız kuzum
Ailesi önemli değil ki canım siz mücadele ettikten sonra herşeyin üstesinden gelirsinizKeşke ama sanmıyorum önümüzde ailesi engel. Off başıma geleceğini tahmin bile etmezdim hala inanamıyorum.
evet canım benimki de ağrı daAmin kuzum. Bidaha yasatmasın Allah o korkuyu insallah. Senin askerin de doğudaydı galiba dimi canım
Allah yardımcınız olsun canımevet canım benimki de ağrı da
Problem de orda, tek başıma mücadele edemiyorum ne yazık ki. Allah sizi sevdiklerinize hayırlısıyla sağ salim kavuştursun canınızı sıktım durduk yereAilesi önemli değil ki canım siz mücadele ettikten sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz
Yok bebeğim olurmu hiç öyleProblem de orda, tek başıma mücadele edemiyorum ne yazık ki. Allah sizi sevdiklerinize hayırlısıyla sağ salim kavuştursun canınızı sıktım durduk yere
Amin canım inşallah yaptığım tek şey dua etmekYok bebeğim olurmu hiç öyle
Dua et Allah a sığın kuzum insallah anlar hatasını tutar elinden
çok sağ ol kuzum rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?