Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum noldu

Göreve dağa gitiler telefonu kapalı kaç saattir ulasamıyorum nöbeti vardı gelmesi lazımdı ama hala telefonu kapalı ne olur ona bisey olmasın dua edin bizim için
İçim çok acıyor
Nerde görev yapıyordu canım..Rabbim hepsini kötülüklerden korusun.sen kötü düşünmemeye çalış canım yureģininferah tut

Nerde görev yapıyordu canım..Rabbim hepsini kötülüklerden korusun.sen kötü düşünmemeye çalış canım yureģininferah tut
Van başkale canım sabah aradı çok şükür.
Ama o korku çok kötü aklımdan neler gecti delircek gibiydim bisey olmamıştır görevde olduğu için kapamıştır telefonu diye kendime teselli veriyorum bi aklımdan ona bisey olduysa diye geçiyor. Dün gece bana 1 yıl gibi geçti o saatlere bakarken..
Allah tüm askerlerimizi korusun sağsalim kavuşmayı nasip etsin canım

Off çok zor çok Allah sana sabır versin onu da korusun.

çok şükür canım sevindim senin adına..seni çok iyi anlıyorum geçen haftada aynı şey bizim başımıza gelmişti .
amin rabbim hepsini en kısa zamanda bizlere bağışlasın inşAllah

çok şükür canım sevindim senin adına..seni çok iyi anlıyorum geçen haftada aynı şey bizim başımıza gelmişti .
amin rabbim hepsini en kısa zamanda bizlere bağışlasın inşAllah
Amin kuzum. Bidaha yasatmasın Allah o korkuyu insallah. Senin askerin de doğudaydı galiba dimi canım

Problem de orda, tek başıma mücadele edemiyorum ne yazık ki. Allah sizi sevdiklerinize hayırlısıyla sağ salim kavuştursun canınızı sıktım durduk yere
Yok bebeğim olurmu hiç öyle
Dua et Allah a sığın kuzum insallah anlar hatasını tutar elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…