Senin şafak kaç oldu tatlımçok sağ ol kuzum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
iyiyim canım sen nasılsın nerelerdeydin? :)GiMUm kuzumm nasilsn
257 olduk canım çok şükürSenin şafak kaç oldu tatlım
kuzum bugun misafr geldi teyzelerm falab firsat bulamadm bi turlu girmye anca geldm:) ALLAHiglik versn kuzum bnde iyiym cok şüküriyiyim canım sen nasılsın nerelerdeydin? :)
hadi bak azalyor cok şükür:)159
Sonunda 60lar bitti :))
kuzum 50 lere düşmüşsün çok sevindim görüncekuzum bugun misafr geldi teyzelerm falab firsat bulamadm bi turlu girmye anca geldm:) ALLAHiglik versn kuzum bnde iyiym cok şükür
ay sagol kuzum benim darisi sana olsun INSALLAH bn oncedn baskasnda ikili rakam gorsem derdm vay be acaba ben gelbleckmym gireblrmym ikili rakami dedm ve gördüm zaman gercekten ciddi anlamda hizli ilerliyor:)kuzum 50 lere düşmüşsün çok sevindim görünce
40lri bitir 100ler hemen gecer:) ama ikili rakam ciddi anlamda geçmiyor .dŞafak 142 çok şükür
40lri bitir 100ler hemen gecer:) ama ikili rakam ciddi anlamda geçmiyor .d
hahah canım cevabındaki çelişkiye bayıldım
40ları bitirirsem 100e gelmiş olmuyor muyum e sonra ikili rakamlar başlıyor çok güzel teselli verdin
kiz bana ikili rakam gecmiyor hic ama INSALLAH sana geçer .d
aynen canim sende Sağol bnm askerim demstki bn teskereyi alim gelim memleketme geldgm an yeri opecemİnşallah canım sağolasın
Allahn izniyle bitecek kavuscaz sevdiceklerimize
aynen canim sende Sağol bnm askerim demstki bn teskereyi alim gelim memleketme geldgm an yeri opecem
bitinceye kadar hep öyle hızlı ilerler inşAllah kuzucum aminn canımay sagol kuzum benim darisi sana olsun INSALLAH bn oncedn baskasnda ikili rakam gorsem derdm vay be acaba ben gelbleckmym gireblrmym ikili rakami dedm ve gördüm zaman gercekten ciddi anlamda hizli ilerliyor:)
Aynen kuzum 60lar geçmemisti hiçhadi bak azalyor cok şükür:)
Seninde baya azalmış kuzum safağın :)257 olduk canım çok şükür
INSALLAH kuzum kis da geldi saylr gunler kisaldi hemen gecer:)bitinceye kadar hep öyle hızlı ilerler inşAllah kuzucum aminn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?