- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Inşallah bebeğimbende o hisleri çok merak ediyorum canım :)200ler de bana hızlı geçiyordu ama 240 lar çok yavaşladı hiç ilerlemiyor. hadi siz kavuşun artık sıra bize gelsin
aminnn canım :) inşAllahhh öne alınır bi an önce evlenip ömür boyu mutlu olursunuz.Nasipse birdahaki yaz girişinde canım :) sabredemez öne alırsak o ayrı.. İnşallah kuzum tez geçsin zaman ve sevdiceğine kavuş bir an önce. Rabbim bi daha bizi yokluklarıyla sınamasın
aminnn canım :) inşAllahhh öne alınır bi an önce evlenip ömür boyu mutlu olursunuz.
sende beni çok mutlu ettin canım bu ara çok ihtiyacım var böyle dualara ..Rabbim hepimizi kavuştursun sevdiceklerimizeAyy nasıl mutlu oldum o güzel dualarını yerim senin ben teşekkür ederim güzel yürekli kuzummm amin. Rabbim benim hakkımda dilediklerini ve kalbinden geçen herşeyi misliyle sana versin :)
kuzuum nasılsınAn itibariyleee şafak 49..!!çok mutluyum çook
Iyi cok sukur heycan dorukta kuzum .d sen naslsn bakimkuzuum nasılsın
napıyım bende hersey aynı canım :) günü belli miIyi cok sukur heycan dorukta kuzum .d sen naslsn bakim
Kasım 3 :)napıyım bende hersey aynı canım :) günü belli mi
Sağsalim gelsin inşAllah canım bidaha hiç bi ayrılık yaşamayın :)Kasım 3 :)
AMINkuzum. Ya darisi sana olsunn:) azalnca sanki cok gbi geliyor bana:)Sağsalim gelsin inşAllah canım bidaha hiç bi ayrılık yaşamayın :)
artık plan yapın kuzum bırakın şafağıAMINkuzum. Ya darisi sana olsunn:) azalnca sanki cok gbi geliyor bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?