50 40lar olduğunda arkadaslrda derdm nasl gecmiyor ya bnm 50 olsun safagn 50milyar borcum olsun derdmolmaz mı canım şimdi de yaklaştığı için geçmek bilmez
İnşallah tatlım :)izinler açılmııış canıminşallah bidaha hiç kapanmaz
Nasılsın canımİnşallah tatlım :)
İyi diyelim iyi olsun canım sen ..Nasılsın canım
Aynen canım bende öyle safak dusmece ayni hepİyi diyelim iyi olsun canım sen ..
Çok şükür canım benim iyiyim .. bizde de farklı bi şey yok İşte saymaktan başka .. bak ne dicem bugün benimkisi doktor a gitmiş ağrısı vardı meğer belinde fıtık baslangici varmış iğne filan vermiş 15 gün sonra gel demiş .. askerimde demiş 15 gün sonra kalıyor 1 ayim hava değişimi verir misin .. doktor da o sıkıntı değil de ameliyat a karar vermen lazım demiş .. annesi filan arkadaşları da bel ameliyatı iyi değil demiş .. bende dedim ki sonuçta seni zorlayan rahatsız eden bi agrin yoksa gereksiz yere bıçak altına yatma ilaç ta vermiş ihmal etme dedim yine doktor la konuş dedim .. şimdi ilerlemeyen bişey içinde ameliyat yok diyorum önce ilaç tedavisi olur çünkü dmi yaniIyi diyelm iyi olsun Kuzum safak saymaca ah ah bi bitsesen nasılsın balım iyisindir INSALLAH
Tam adamina yazmssn iyi oldu bunu demen bana bn hemşireym kuzum benim babam da bel fitigi ameltayi oldu hemde 2kere. Inan amelyt çözüm değil ve hic iyi değil amelyt oldumu yarım adam olyor insan gercekten. Doktorda babama dedi gene bel agrisi olyor zorladmi belini. Keske amelyt olmasydn amelyt çözüm değil diye. Bunu bnm calstgm yerde bi cok doktorda diyor. Bnm babamn baya ilerlemsti ama. Seninkde amelyt olmasn. Fizik tedaviye gider cok cok ama amelyt önerilmiyor hic bi doktor. Cok cok gecms olsun kuzum. INSALLAH geçer ağır kaldirmasn ani hareket yapmasın hiçÇok şükür canım benim iyiyim .. bizde de farklı bi şey yok İşte saymaktan başka .. bak ne dicem bugün benimkisi doktor a gitmiş ağrısı vardı meğer belinde fıtık baslangici varmış iğne filan vermiş 15 gün sonra gel demiş .. askerimde demiş 15 gün sonra kalıyor 1 ayim hava değişimi verir misin .. doktor da o sıkıntı değil de ameliyat a karar vermen lazım demiş .. annesi filan arkadaşları da bel ameliyatı iyi değil demiş .. bende dedim ki sonuçta seni zorlayan rahatsız eden bi agrin yoksa gereksiz yere bıçak altına yatma ilaç ta vermiş ihmal etme dedim yine doktor la konuş dedim .. şimdi ilerlemeyen bişey içinde ameliyat yok diyorum önce ilaç tedavisi olur çünkü dmi yani
Ay doğru ya hemsireydin ben nasıl unuttum bunu artık aklıma geleni sorar olurumTam adamina yazmssn iyi oldu bunu demen bana bn hemşireym kuzum benim babam da bel fitigi ameltayi oldu hemde 2kere. Inan amelyt çözüm değil ve hic iyi değil amelyt oldumu yarım adam olyor insan gercekten. Doktorda babama dedi gene bel agrisi olyor zorladmi belini. Keske amelyt olmasydn amelyt çözüm değil diye. Bunu bnm calstgm yerde bi cok doktorda diyor. Bnm babamn baya ilerlemsti ama. Seninkde amelyt olmasn. Fizik tedaviye gider cok cok ama amelyt önerilmiyor hic bi doktor. Cok cok gecms olsun kuzum. INSALLAH geçer ağır kaldirmasn ani hareket yapmasın hiç
Sor kuzum sor :) aymen amelytn hicbiri iyi degil ya gercekten hele ki bi bel fıtığı istedgo kadar amelyt olsun bi insan kendini zorlarsa bidaha amelyatlk durum.olur ALLAH korusun. Ama.amelyat olmayip fizik tedaviye gidip doktrnda dedjlerni uyglarsa gecer ama zorlamasn kendini ağır kaldrmama gbi ani hareket yapmama gbi egilirken hepmzn yaptgi yanls var malsef direk hemen kalkmak ani harekette yapiyor bel fıtığı dikkat.edecek ikna et amelyt olmasn kuzum ilerlsmems hem cok şükür INSALLAH gecer balim yaaaAy doğru ya hemsireydin ben nasıl unuttum bunu artık aklıma geleni sorar olurumbende aynı öyle dedim canım ya ilerlemis bi durum yok zaten istanbul a geldiğinde özel bi hastane de daha detaylı baktirir fizik filan ne lazımsa yapar bende ameliyat a sıcak değilim
Yok yok o da istemiyor zaten kuzum da bi düşündük öyle aman zaten az zaman kaldı sağ salim gelsin deSor kuzum sor :) aymen amelytn hicbiri iyi degil ya gercekten hele ki bi bel fıtığı istedgo kadar amelyt olsun bi insan kendini zorlarsa bidaha amelyatlk durum.olur ALLAH korusun. Ama.amelyat olmayip fizik tedaviye gidip doktrnda dedjlerni uyglarsa gecer ama zorlamasn kendini ağır kaldrmama gbi ani hareket yapmama gbi egilirken hepmzn yaptgi yanls var malsef direk hemen kalkmak ani harekette yapiyor bel fıtığı dikkat.edecek ikna et amelyt olmasn kuzum ilerlsmems hem cok şükür INSALLAH gecer balim yaaa
canım benim babamda bel fıtığı vardı .izmirdeki doktoru ameliyat olma demiş , en son çare olarak düşünün demiş.uzun süre öyle beline yağlar sürdük ,sarılan korselerden sardık..ama babam ne kadar dikkat etsede belli bi süre sonra ağırlaştı ..kardeşlerimin sünnetine 20 gün kala 1 gün eve geldi ağrıdan kıvranıyor.ertesi günü kalkamadı tuvalete emekleyerek ağlayarak gitti 1-2 gün.bi gün de bi uyandık hiç kalkamıyor yerinde.yere uzun bi tahta koymuştuk sert zeminde yatması gerekiyormuş diye orda yatıyordu.Çok şükür canım benim iyiyim .. bizde de farklı bi şey yok İşte saymaktan başka .. bak ne dicem bugün benimkisi doktor a gitmiş ağrısı vardı meğer belinde fıtık baslangici varmış iğne filan vermiş 15 gün sonra gel demiş .. askerimde demiş 15 gün sonra kalıyor 1 ayim hava değişimi verir misin .. doktor da o sıkıntı değil de ameliyat a karar vermen lazım demiş .. annesi filan arkadaşları da bel ameliyatı iyi değil demiş .. bende dedim ki sonuçta seni zorlayan rahatsız eden bi agrin yoksa gereksiz yere bıçak altına yatma ilaç ta vermiş ihmal etme dedim yine doktor la konuş dedim .. şimdi ilerlemeyen bişey içinde ameliyat yok diyorum önce ilaç tedavisi olur çünkü dmi yani
Aman kuzum dusunmesin hic ALLAH muhtac etmesin. Dikkat etsin kendine kiloda almasn cok kiloda yapar cunlu ilerletr dkkat etssn kendine. Gelmesne az kaldi sukur siz cok iyi bakarsnz zatenn:)Yok yok o da istemiyor zaten kuzum da bi düşündük öyle aman zaten az zaman kaldı sağ salim gelsin de
Oo daha 45 e kadar zamanimz var desene kuzumcanım benim babamda bel fıtığı vardı .izmirdeki doktoru ameliyat olma demiş , en son çare olarak düşünün demiş.uzun süre öyle beline yağlar sürdük ,sarılan korselerden sardık..ama babam ne kadar dikkat etsede belli bi süre sonra ağırlaştı ..kardeşlerimin sünnetine 20 gün kala 1 gün eve geldi ağrıdan kıvranıyor.ertesi günü kalkamadı tuvalete emekleyerek ağlayarak gitti 1-2 gün.bi gün de bi uyandık hiç kalkamıyor yerinde.yere uzun bi tahta koymuştuk sert zeminde yatması gerekiyormuş diye orda yatıyordu.
büyükbabamlar aldılar belini çektirmeye götürdüler falan ama düzelmedi.sünneti iptal etcektik. 15 gün kala ambulans ayarladık kalkamıyor diye doktor hemen ameliyata aldı ..sünnette de annemle dans ettiler :) ama dimdik durmaya başladı eğilemiyordu tam olarak ameliyattan sonra .
gerçi ben çok uzattım uzun lafın kısasıiçini ferah tut babam çok uzun süre dayandı 45 yaşında falandı ameliyat olduğunda ama işi ağır olduğu için belkide bu duruma düştü..askerin daha çok genç bütün doktorlar en son çare olarak ameliyatı öneriyor. o kendine dikkat etsin belini sıcak tutsun canım , sert yatakta yatarsa ağrıları çok olmaz ve yerden bişey alıcağı zaman dizlerini bükerek alsın.
çok geçmiş olsun
Aman kuzum dusunmesin hic ALLAH muhtac etmesin. Dikkat etsin kendine kiloda almasn cok kiloda yapar cunlu ilerletr dkkat etssn kendine. Gelmesne az kaldi sukur siz cok iyi bakarsnz zatenn:)
Ona suphem yok iyi bakacagndan kuzumOo daha 45 e kadar zamanimz var desene kuzumişin şakası tabii babaciginada çok geçmiş olsun canım benim .. Bu kadar şeyi söyledikten sonra iyice vazgeçti zaten
Kiloyla hiç barışık değildir zaten o yönden sıkıntı yokaynen bakarim tabii canım benim bi gelsin pamuklara sararim
Elbette bebeğimOna suphem yok iyi bakacagndan kuzum
kendisiyle görüşmüyorum canım o yüzden geçti mi geçmdi mi bilmiyorumOo daha 45 e kadar zamanimz var desene kuzumişin şakası tabii babaciginada çok geçmiş olsun canım benim .. Bu kadar şeyi söyledikten sonra iyice vazgeçti zaten
Kiloyla hiç barışık değildir zaten o yönden sıkıntı yokaynen bakarim tabii canım benim bi gelsin pamuklara sararim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?