Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa biz birlikte başlamıştık şafak saymaya .bizim daha 6 ayımız kalıcak kasımdan sonra
Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni ne söylesen haklısın. Son günlerde ben bile çok sıkıldık artık askerlikten di mi aşkım gel yeter demeye başladım. Zaten mecbur olmasak hiç gönderir miydik sevdiğimizi? Rabbim sana bekleme tahammülü versin kuzum. İnşallah bana olivecim bak sevdiğim geldi diye fotoğraflarınızı atarsın :) Amin..

İnşallah canım gelsinler artık , artık daha da zor geçmeye başladı günler moralim çok bozuldu canım ama burda bitirdiği söyleyip kavuşan birilerini görünce de mutlu oluyorum..

Iste insan kısa dönemlere çok imreniyor bebeğim ya baksana biz bitirene kadar kaç kısa dönem geçip gidiyor
Evet canım bizden sonra başlayanlar bile bizden 3 ay önce bitirmiş oluyor buda bizde moral bozukluğuna neden oluyor tabi ..
ama onlara da yazık diyorum içimden onlar bari kavuşsun. sonrada bize sıra gelsin

Evet canım bizden sonra başlayanlar bile bizden 3 ay önce bitirmiş oluyor buda bizde moral bozukluğuna neden oluyor tabi ..
ama onlara da yazık diyorum içimden onlar bari kavuşsun. sonrada bize sıra gelsin
Orası öyle canım benim .. sen hiç bozma moralini yüzlere az kalmış yüzler daha hızlı geçiyor .. heleki 99 oldu ya şafak mesela suan 48 ve ne ara geldik anlamadım bile azaldikca hızlı geçtiğini düşünüyorum ben

İnşallah canım gelsinler artık , artık daha da zor geçmeye başladı günler moralim çok bozuldu canım ama burda bitirdiği söyleyip kavuşan birilerini görünce de mutlu oluyorum..

Evet canım sıra size geliyor yarısını bitirdiniz neredeyse

yaaa biz birlikte başlamıştık şafak saymaya .bizim daha 6 ayımız kalıcak kasımdan sonra
Zaman gecer kuzum ya neler gecmiyor buda gecer. Bak.bnde 1senedir bekliyorm. Gecen sene Kasım dan beri. Cok sukur ki 49 olduk. 100den sonrasi su gbi geciyor gercekten ne ara 49 olduk anlayamadm:))

bende o hisleri çok merak ediyorum canım :)200ler de bana hızlı geçiyordu ama 240 lar çok yavaşladı hiç ilerlemiyor. hadi siz kavuşun artık sıra bize gelsin

inşAllah diğer yarısını da bi an önce bitiririz..
düğün ne zaman canım? :)

Nasipse birdahaki yaz girişinde canım :) sabredemez öne alırsak o ayrı.. İnşallah kuzum tez geçsin zaman ve sevdiceğine kavuş bir an önce. Rabbim bi daha bizi yokluklarıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…