canııım benim rabbim son saatlerinizi bi an önce geçirsin hemencecik kavuşun
Allahım buraya ilk girdiğim de ne zor günler geçirmiştim hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitti.. Şafak 4
Amin canım en yakın zaman da inşAllahhhÇok sağol bitanem darısı başına :))
yarın mı geliyor sevdiğin yoksa pazar günü mü canım?Çok sağol bitanem darısı başına :))
Sonunda bunu demek de nasip oldu. Hiç bitmeyecek gibi gelen günler uçtu gitti ve şimdi sadece saatleri sayıyoruz.
Saatler sonra kavuşuyoruz inşallah.
Off çok heyecanlıyım, çok garibim.
En iyisi ben sonra geleyim :)
Gitmeden Diyeceğim şudur ki ; asker yolu bekleyen Herkese "şafak doğan güneş "demek nasip olsun ve herkes kazasız kavuşsun askerine. ALLAH'ım bütün askerlerimizi koru.
Gözün aydın canım..
Hepimize senin gibi mutluluğunu burada paylaşmak nasip olsun
Teşekkür ederim canımm darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Asker yolu beklemek her kızın harcı değildir biz bunu başaranlarız Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin günleriniz kavuşun :))
Hiç bişey kalmamış canım artıkŞafak 15 Burdur
son 2 hafta
Çok şükür kuzum bitiyor ama hala günler gözümde büyüyor ve değişik bi heycan var içimde 7 aydır görmüyoruz birbirimizi sanki şimdi ilk defa görcekmişim gibiHiç bişey kalmamış canım artık
Çok şükür kuzum bitiyor ama hala günler gözümde büyüyor ve değişik bi heycan var içimde 7 aydır görmüyoruz birbirimizi sanki şimdi ilk defa görcekmişim gibi
kuzuum benim kıyamam sizeÇok şükür kuzum bitiyor ama hala günler gözümde büyüyor ve değişik bi heycan var içimde 7 aydır görmüyoruz birbirimizi sanki şimdi ilk defa görcekmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?