Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dün gibi hatırlıyorum 360 365 yazdıgım o günleri. öyle bi geçiyor ki canım farketmiyorsun inan bana.

bu arada şubat 29cekiyor bizim safaklar 366 dan baslıyordu o zaman basından beri kendimi mi kandırmışım ben :

ş 213

Allah kavuştursun canım benimde yeni sayılır 2 aylık asker benim sevdiceğim de. İlk zamanlar zorlar ama alışıyorsun zaman geçtikçe onun sesini duydukça inşallah bizim de şafaklarımız bitecek . Sen moralini yüksek tut ona da moral ver en çok bu zamanlarda ihtiyaçları oluyor bize sesimize ve moral vermemize

Atti 210 oldu saymayacagim 1 hafta ufff her saat basi safaga mi bakilir yaa gecmiyo iste.

İnşaAllah ben de farketmem nasıl geçtiğini :)
Haklısın canım, aklımdaudı ama unutmuşum şubatın 29 olduğunu.. 1 gün yerimde saydım anlıyacağın :)

Amin canım, Allah cümlemizi kavuştursun..
Alışıyorum galiba yavaş-yavaş.. Dediğin gibi konuşsam, sesini duysam çok daha iyi olurum..
Henüz yeni olduğu için konuşamıyoruz, biraz zaman geşsin aramaya başladığında çok daha kolay geçer zaman, böyle çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…