Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben şimdi aynı durumdayım, hiç bitmeyecek sanıyorum...
Allah kavuştursun canım..

Canım ben burda ne bunalımlara girdiğim günü bilirim.. Hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitti, sevgilim yarın geliyor hala inanamıyorum.. Sende sağ salim kavuşursun inşallah

Canım ben burda ne bunalımlara girdiğim günü bilirim.. Hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitti, sevgilim yarın geliyor hala inanamıyorum.. Sende sağ salim kavuşursun inşallah

Amin canımm...
Zor ama sabretmek gerek..
Gözün aydın, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın :)

kocişlerine kavuşanlarrr gözünüz aydınn mutlu mutlu bir daha hiiiiiiiiiiiiçççç uzak kalmadığınız bir ömür geçirin huzurla sağlıkla kucağınızda bebişlerinizle darısı biz geride kalan yarenlerin başına. en kısa zamanda aşk dolu kucaklaşmak sağsalim kocişlere kavuşmak umuduyla 195

Kızlar buraya yazmayalı baya zaman olmuş , askerim şubatın 23unde ameliyat oluyor ve biz 21gun daha erken kavusuyoruuuzz birbirimizeeee ...
Yanı atarsa ISPARTA 32

Kızlar buraya yazmayalı baya zaman olmuş , askerim şubatın 23unde ameliyat oluyor ve biz 21gun daha erken kavusuyoruuuzz birbirimizeeee ...
Yanı atarsa ISPARTA 32
hadi gözünüz aydın ..nerde bizde o şans bizde burun ameliyatı için düşündük ama riskede atmak istemedik canım. özelden sana birşeyler sorucam ben kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…