Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
267 İlla ki geçecek günler eriyecek şafaklar sana kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum sevdiceğimm

Hayırlı geceler :)
Birşey sormak istiyorum.. Hiç mektup yazdınız mı ?
Yazdıysanız nasıl birşey yazdınız diye merak ediyorum.. Yazmak istiyorum, ama kararsızım, nasıl etkiler, kötü olur mu ki? Asker sonuçta, benimki hele aşırı duygusal..

bende göndericektim hatta az önce bu konuyu konuştuk bizde canım ama komutanlar açıp bakıyormuş o yüzden vazgeçtim bi kerede kargo göndermiştim .kablosuz şarj cihazı istemişti ,telefonu için 3 tane batarya istemişti bunları gönderdim bide kablosuz şarz cihazının içine ilk çekildiğimiz fotoğrafımızı koymuştum içini açarlarsa kaybolmasın diye.komutanlar açıp bakmışlar onuda çağırıp .2 tane bataryayı bide fotoğrafı alabilmiş diğerlerini geri göndertmişlerdi..ama tabi mayıs ayıında acemilikte yaşamıştık biz bunu .her komutan farklı olabilir.

ama ben yazmak istiyorum dersen de askerin e çok büyük moral olur

Ben de bugün tam bu konuyla ilgilendim acaba açıp bakıyorlar mı diye.. Ablası da bana mektubu annem kendisine vericek başkası okumaz dedi.. Kargoyla falan birşeyler göndersem ben de zaten bakılacağından şüphe ederim, ama annesi, babası gidecek yanına, hatta annesi yaz veririm diyor..
Ben daha çok onu nasıl etkiler diye merak ediyorum, moral olursa ne güzel.. Hem ablası da yazacak, benden de bekler diye yazmak istiyorum.

anneleri vericekse o zaman hem bi paket hazırla canım hemde mektup yaz ,mektup u da paketin içine koyarsın .onu açtığında okur.hem kimse görmez :))

ben mektup yazmadımda kızımızın resimlerinden göndereyim dedim oda herkes okuyup baktığı için kabul etmedi bende e-postasına gönderiyorum kızımın resimlerini ordan bakıyor.haftasonları dışarı çıktığında

bence mektup yazmayın dahada üzülür ben eşime özledim bile diyemedim aylar sonra dedim.oda dediki bende kötü olurum diye özledim diyemedim dedi.özledim falan diyince günler geçmiyor moduna giriyor moral veriyorum bende geri napim bence üzülürler çarşıya çıktığım zaman size gelesim geliyor burda kendimi çok yalnız hissediyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…