Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
154...

300 küsürden buraya düşmek.. zaman gerçekten geçiyor.

Ama içim çok kötü benim. Hatay sınırda alçak, hain, şerefsizlerin şehit ettiği askerimiz erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yerdeki arkadaşıydı. 1.5 ay önce sözlenmişler kız arkadaşıyla.. Nasıl bi acı Allah sabır versin çokça hem de çokca.. çok zor

Rabbim sabır versin geride kalanlara... Askerlerimizin burnu bile kanamasın artık inşallah... Bizim yerimiz çok şükür iyi dualarımın önceliği her zaman doğudaki askerlerimiz ve onları her an elleri yüreklerinde bekleyen sevdikleri için...

Allah sabrını verir elbet, gerçekten çok zor.. Düşüncesi bile içimi yaktı

Kizlar benim sevgilim daha askere gitmedi ağustosta gitmeyi düşünüyor ben şimdiden çok korkuyorum doguya çıkar birşey olur diye. Siz bu duyguyla nasıl baş ettiniz içinizde korku var mı benim hiç aklımdan çıkmıyor

2015 ağustos için aynı şeyi düşünüyordum. gideli 7 ay olacak nasıl geçti bilmiyorum ben.
sana söyleyeceğim akışına bırakman. ve çokca dua etmen. Ve odaklanacağın konu ilişkiniz olsun zira gerek askerlik öncesi gerek askerlik dönemi öyle değişken oluyorlar ki ben tartışmadan, olaylardan başımı zor kurtarmıştım. şuan güneydoğuda bir ilçede, erkek kardeşimde acemi birlikte. duadan başka birşey gelmez elimden de. sizin hakkınızda da hayırlısı olsun hayırlısıyla gidip gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…