- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
Bir an önce biter inşallah sizinki de :) Ama ben evliyim eşimi gönderdim kısa dönemHoşgeldin :)
Ben 300-lü rakamları görünce seninkine birşey kalmamış diyorum :))
Bi ilk günler geçmez bi son günler benim şafak durdu sanki sayıyo yerinde
Evliyim kısa dönemdi bizimki bir kızım var sizin?Ya aslında en güzeli haftalık saymak bir sürü geçmiş gibi gelir... Şafak sıkıştırıyormuş sonda öyle diyorlar .
Sizin kaç gündü evli misiniz ?
Evliyim kısa dönemdi bizimki bir kızım var sizin?
Rabbim sabır versin geride kalanlara... Askerlerimizin burnu bile kanamasın artık inşallah... Bizim yerimiz çok şükür iyi dualarımın önceliği her zaman doğudaki askerlerimiz ve onları her an elleri yüreklerinde bekleyen sevdikleri için...154...
300 küsürden buraya düşmek.. zaman gerçekten geçiyor.
Ama içim çok kötü benim. Hatay sınırda alçak, hain, şerefsizlerin şehit ettiği askerimiz erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yerdeki arkadaşıydı. 1.5 ay önce sözlenmişler kız arkadaşıyla.. Nasıl bi acı Allah sabır versin çokça hem de çokca.. çok zor
Allah sabrını verir elbet, gerçekten çok zor.. Düşüncesi bile içimi yaktı154...
300 küsürden buraya düşmek.. zaman gerçekten geçiyor.
Ama içim çok kötü benim. Hatay sınırda alçak, hain, şerefsizlerin şehit ettiği askerimiz erkek arkadaşımın acemiliğini yaptığı yerdeki arkadaşıydı. 1.5 ay önce sözlenmişler kız arkadaşıyla.. Nasıl bi acı Allah sabır versin çokça hem de çokca.. çok zor
Bir an önce biter inşallah sizinki de :) Ama ben evliyim eşimi gönderdim kısa dönemBu bile çok uzun...
2015 ağustos için aynı şeyi düşünüyordum. gideli 7 ay olacak nasıl geçti bilmiyorum ben.Kizlar benim sevgilim daha askere gitmedi ağustosta gitmeyi düşünüyor ben şimdiden çok korkuyorum doguya çıkar birşey olur diye. Siz bu duyguyla nasıl baş ettiniz içinizde korku var mı benim hiç aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?