bence mektup yazmayın dahada üzülür ben eşime özledim bile diyemedim aylar sonra dedim.oda dediki bende kötü olurum diye özledim diyemedim dedi.özledim falan diyince günler geçmiyor moduna giriyor moral veriyorum bende geri napim bence üzülürler çarşıya çıktığım zaman size gelesim geliyor burda kendimi çok yalnız hissediyorum diyor
oda yazmış bide siz sürekli görüşemiyorsunuz biz günlük görüşüyoruz eşim kızımıza dayanamıyor canımAllah kavuştursun canım.. Zor tabi, malum hepimiz o yoldan geçiyoruz ama ben bir de evli olduğumuzu düşünemiyorum.. Öylesi daha çok zor gibi geliyor bana.. Az kalmış zaten, Allahın izniyle sağsalim kavuşsun size inşaAllah..
İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yazdım mektup hatta bugün eline geçti.. Ama o da yazmış zaten gönderecekmiş, öyle deyince iyi ki yazmışım dedim, karşılıklı olunca daha güzel çünkü.. konuşamıyoruz da malum..
Onun yazdığı bana ulaştığında anlarım artık iyi mi yaptım kötü mü yaptım yazmakla
şafak 62
geçmiyor günler..
günlerim ay oldu
aylarım yıl...
zormuş sensizlik
çok zormuş
hadi gel
hadi...
bekletme beni
ben sevmemki özlemeleri
oy kuzum inşallah o günler gelirSon 2 ay inşaAllahkeşke ben de 60-lı rakamları yazsaydımm
amin canm hoşgeldin aramızaMerhabaaa benim gibi asker yarenleri varmış :) Yeni keşfettim bu topiği
Rabbim hepimizin sağ salim kavuşmasını nasip eder inşallahhhhh...
ŞAFAK:153
Hoş buldum canımAmin canım aramıza
amin canm hoşgeldin aramıza
Bi ilk günler geçmez bi son günler benim şafak durdu sanki sayıyo yerindeDaha çok başındayız yolun ama bitecek hayırlısıyla...ŞAFAK :152
Merhabaaa benim gibi asker yarenleri varmış :) Yeni keşfettim bu topiği
Rabbim hepimizin sağ salim kavuşmasını nasip eder inşallahhhhh...
ŞAFAK:153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?