363biter mi bu şafak
Canım seni de başlığımıza bekleriz 96/1-2-3-4 yarenleri olarak. Allah sabır versin ne zaman teslim oldu
BUGÜN 364 DÜN TESLİM OLDUCanım seni de başlığımıza bekleriz 96/1-2-3-4 yarenleri olarak. Allah sabır versin ne zaman teslim oldu
Amin, hepimizi..179 <3 hoş geldiniz kızlar:) Allah kavuştursun:)
Ben mi beceremiyorum saymayı kafam karıştı şimdi. Sizin de 363 değil mi ? Yani önümüzde kalan günleri mi sayıyoruz yoksa içinde bulunduğumuz günle beraber mi sayıyoruz ?BUGÜN 364 DÜN TESLİM OLDU
Yani teslim olduğu günden itibaren değil mi?Kizlar acemi birligi belli olduğu gunden itibaren sayicaksinizz
Evet canimmYani teslim olduğu günden itibaren değil mi?
Nasıl yani ? Sülüsteki sevk tarihinden sayıyorum ben. 3 ağustos. Ama bugün teslim oldu. Sülüsten sayacaksın demişti. Kafam karıştı kızlarEvet canimm
Vallahaa benimkini kendi dagitim iznine geldiginde ayarlamistii ama sulusten itibaren büyük ihtimalNasıl yani ? Sülüsteki sevk tarihinden sayıyorum ben. 3 ağustos. Ama bugün teslim oldu. Sülüsten sayacaksın demişti. Kafam karıştı kızlar
Nasıl yani ? Sülüsteki sevk tarihinden sayıyorum ben. 3 ağustos. Ama bugün teslim oldu. Sülüsten sayacaksın demişti. Kafam karıştı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?