Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım bugün 361di şafağımız. Sağol inşallah. 300ler bitse bir an önce. Sonrası sanki çok çabuk gidermiş gibi :)

Vee sonunda plakalarr askerimmm çok şükür 81 Düzce'yle başladık 01 Adana'yla bitirip doğan güneş diyeceğimiz günlerimiz gelir inşallah hadi hayırlısı bakalım

Ayy ne kadar güzel ya. Göz açıp kapayana kadar geçer inşallah...
Biz 359dayız bugün...

geçiyor canım çok şükür şu an ben nasıl geldik bu zamana anlayamıyorum sanki 300 ler olmamış gibi önceye dönüp bakıyorum da ikiyüzlere düşelim yüzlere düşelim derken gelmişiz plakalara inşallah Allah herkese kavuşmayı nasip etsin

Bitmiş nerdeyse ya. Allah kavuştursun bizede nasip etsin bugünleri...
Ayy evet, yarıladık:) bi bunun kadar daha.. olsun sağ salim donsunler de:) ben de daha dun 300lerdeydim. belki kısaltırlar askerliği, bebeğin doğumuna falan yetişir eşim:)

Ayy evet, yarıladık:) bi bunun kadar daha.. olsun sağ salim donsunler de:) ben de daha dun 300lerdeydim. belki kısaltırlar askerliği, bebeğin doğumuna falan yetişir eşim:)
Yaa en çok size zor hem bebek hem eşiniz de uzak. Allah yardımcınız olsun, yalnız mısınız var mı yanınızda bari biri

Canım ya hiç anlatamaz mısın hala bulamadım

Canım kusura bakma kaç gündür internet yok yazamadım
İsmi ne yaz ben hazırlarım.. Yani istersen tabi, sonra da bir mail adresi verirsin mailine gönderirim.. Resim gibi yapamıyorum, o yüzden buraya gönderemem, excelde yaparım çıktı alırsın.. bir kaç gün sürer ama yaparım hiç sorun değil :)

Canım gitti bile askerim, hallettim ama ben sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…