Evet canım bugün 361di şafağımız. Sağol inşallah. 300ler bitse bir an önce. Sonrası sanki çok çabuk gidermiş gibi :)canım sülüsteki yazan tarih neyse ordan başlayıp geri sayıyorsun. 3 ağustostu bugün 362 kalmış demek ki şafak sayar da yol iznini de katıyor 1 günse 361 olur böyle böyle azalıcak inşallah şafaklar
Bitmiş nerdeyse ya. Allah kavuştursun
Ayy ne kadar güzel ya. Göz açıp kapayana kadar geçer inşallah...Vee sonunda plakalarr askerimmm çok şükür 81 Düzce'yle başladık 01 Adana'yla bitirip doğan güneş diyeceğimiz günlerimiz gelir inşallah hadi hayırlısı bakalım
Ayy ne kadar güzel ya. Göz açıp kapayana kadar geçer inşallah...
Biz 359dayız bugün...
Ayy evet, yarıladık:) bi bunun kadar daha.. olsun sağ salim donsunler de:) ben de daha dun 300lerdeydim. belki kısaltırlar askerliği, bebeğin doğumuna falan yetişir eşim:)Bitmiş nerdeyse ya. Allah kavuştursunbizede nasip etsin bugünleri...
Yaa en çok size zorAyy evet, yarıladık:) bi bunun kadar daha.. olsun sağ salim donsunler de:) ben de daha dun 300lerdeydim. belki kısaltırlar askerliği, bebeğin doğumuna falan yetişir eşim:)
Annemleyim. Geçiyo bi şekilde, birazcık kısaltsalar:)Yaa en çok size zorhem bebek hem eşiniz de uzak. Allah yardımcınız olsun, yalnız mısınız var mı yanınızda bari biri
Canım ya hiç anlatamaz mısın hala bulamadım
Canım gitti bile askerim, hallettim ama ben sağolasın :)Canım kusura bakma kaç gündür internet yok yazamadım
İsmi ne yaz ben hazırlarım.. Yani istersen tabi, sonra da bir mail adresi verirsin mailine gönderirim.. Resim gibi yapamıyorum, o yüzden buraya gönderemem, excelde yaparım çıktı alırsın.. bir kaç gün sürer ama yaparım hiç sorun değil :)
Canım gitti bile askerim, hallettim ama ben sağolasın :)
Amin, hepimize. Sizin ne güzel çoğu gitmiş.. Biz daha 357Tamam canım.. Sağ salim kavuşmayı nasip etsin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?