Amin, hepimize. Sizin ne güzel çoğu gitmiş.. Biz daha 357
Yaa nerede asker, allah sabır versin çok zorGeçecek canım, üzme kendini.. Gerçi ilk aylar çok üzüyor, 200lere geldin mi rahatlıyorsun biraz..
Onlar iyi olsun da, varsın üzülmek bize kalsın, sayılı gün geçecek nasıl olsa..
1 haftayı geçti haber alamıyoruz, şu an meraktan ne yapacağımı bilmiyorum
Yaa nerede asker, allah sabır versin çok zor
Nerde asker canim uluderede miÇok sağol canım, hepimize bol sabır versin..
Azerbaycanda yaşıyorum ben canım, o da burda.. Durumlar karışık, biraz da o yüzden çok merak ediyorum, gece yine atışma falan olmuşMoralim çok kötü Bugün haber alırız umarım..
Canım seninki şırnaktaydı. Var mı bi sıkıntı onların bölgesinde ?
Ufak tefek oluyo ama şuan cok şükür bişe yok canim :)Canım seninki şırnaktaydı. Var mı bi sıkıntı onların bölgesinde ?
Canını sıkma,, aklından kotu şeyler geçirme. bi aksilik olmuştur belki, bizimkilerin geçen ankesorlu telefon bozulmuş mesela. komutan telefonları toplayabilirmiş vs.. Haberleri izliyosundur zaten, Allah korusun bir şey olsa duyarsın.. benimki de riskli bölgede hep haberlerde gozum, twitterda falan..Çok sağol canım, hepimize bol sabır versin..
Azerbaycanda yaşıyorum ben canım, o da burda.. Durumlar karışık, biraz da o yüzden çok merak ediyorum, gece yine atışma falan olmuşMoralim çok kötü Bugün haber alırız umarım..
Nerde asker canim uluderede mi
Canını sıkma,, aklından kotu şeyler geçirme. bi aksilik olmuştur belki, bizimkilerin geçen ankesorlu telefon bozulmuş mesela. komutan telefonları toplayabilirmiş vs.. Haberleri izliyosundur zaten, Allah korusun bir şey olsa duyarsın.. benimki de riskli bölgede hep haberlerde gozum, twitterda falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?