Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun canım aynen dedigi gibi rahat olur Ankaraya gidicek heraldee

Kızlar çok büyük bi sıkıntım var 8 senedir birlikte olduğun eski sevgilimle askere gitmeden önce görüştük... ama umutsuz konuştuk işte o ben yokum döndüğümde seni bulamam birisine gönlünü kaptırırsın felen dedi artistlik ya bende nasip olur mu olur felen dedim.. gitmeden 5 dk görüştük sarıldık helalleştik.. aramıcak biliyorum ilk zamanlar çok merak ediyordum.. nasıl iyimi diye o aramadıkça benim bu duygum kayboldu şimdi ne bi acı nede başka birşey hissediyorum aklıma gelmiyor nasıl diye.. bencillik mi bilmiyorum acemilik nasıl geçiyor ankarada olan var sevdiği iyiler mi çok yoruyorlar mı??

Onun aramasini niye bekliyosun ki eger biseler istiyosan merak ediyosan demekk ki icinde var duygular. Bence gercekten biseyler istiyosan şimdi onun yaninda olman lazim şimdi destek olman lazimm. Ben senin yerinde olsam aynen boyle yapardim simdi orda yalniz illa ki dusunuyodur bekliyodur. Sen ona yaz sen sor derim ben yaninda oldugunu hissettir derim. Ister mesaj gider ister gitmez. Ister kabul eder ister etmez en azindan bende bunu yapmaddim demezsin :) merak etme yeri gelir yorulur yeri gelir yorulmaz simdi yemin torenine hazirlaniyolardirr marş yürüyüş falan bide atis dersi goruyolardir bu kadarr geri yatış

EVET ÇOK HAKLI OLABİLİRSİN AMA GİTMEDEN BEN ZATEN HEP GÖRÜŞELİM GÖRİM GİTMEDEN DEDİM ŞİMDİ GÖNLÜNÜ EĞLECEK BİRİLERİNİ BULDUKİ BANA MESAJ ATMIYOR ARAMIYOR.. BEN NERDEN BİLEBİLİRİM TELEFON KULLANIYORMU KULLANMIYORMU.. AŞKTA GURUR OLMAZ DERLER AMA YERİNDE OLMALI 8 YIL BOYUNCA BEN BU ANI BEKLEDİM ASKERE GİDECEK BEKLİCEM VE KAVUŞUCAZ SONSUZA DEK.. ARAMICAM İYİ OLDUĞUNU YAŞIYOR OLDUĞUNU BİLMEK YETİYOR..

ben izin gününü, kavuşacağımız gunu saymaya karar verdim.. 167 günü algılayamıyorum. aylar oldu görmedim. 67 gün kaldı, doğuma gelecek..bebişimin babası. izni bitip döndüğünde yeniden sayarım kalan 100 günü, 2 part daha kolay geçer belki.

Hem gözünüzde büyütmezsiniz o zaman daha rahat olur bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…