Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Edi

Bebişin şafağı da bayağı azalmışşş
Nasılsınn hareket edebiliyor musun ?
İyiyim canımmm. ağırlaştım gerçekten de tam şimdilerde. eskisi gibi zannediyorum kendimi bazen, biraz hızlı yuruyunce hemen yoruluyorum sonra:) 150lere yaklaştın diyodum sana en son, sen gozunu -100e dikmiştin, azıcık kaldı gerçekten. birlikte geçirdik resmen şu askerliği:) sen nasılsın? toparladın mı biraz kendini?

Çok az kalmış ağırlaşman normal :) Fazla yorma kendini ama hareketsiz de kalma tabi..
Öyle gerçekten, 150 ne zaman geldi gitti hatırlamıyorum bile :)
İnşaAllah şu 20 günü de atlatalım 99 görürsem benden mutlusu olmaz :))
Burada bir kaç arkadaşım var hamile olan, hep onların çizelgelerine bakıyordum ki biri de sensin, diyordum onların bebekleri doğduğunda bizim şafağın sonları olacak diye :)) Şimdi bebekler doğmak üzere, sağlıkla gelsinler inşaAllah..

Ben de toparlandım canım, eskisi gibi sık-sık kötü olmuyorum, şafak azaldı ondan herhalde :) Bir de askerim izne geldi, onun da etkisi büyük tabi.. Gittiğinden beri daha heyecanla gün sayar oldum nedense :))

Sen 100lere vedaa biz 200 leree :) 218

Gerçekten aynı gidiyormuşuzz :))
İnşaAllah canım yaa, benim için 199-u görmek nasıl bir heyecandı anlatamam, bir de sonrasında daha hızlı geçti gibi günler.. İnşaAllah seninki de çabucak geçer de hemen 99 görürsünn

Yaaa canım benimm aynen öyle bende cok heycanliyimm :) insallaah gecer hepimiz sag salim kavusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…