151 <3
İyiyim canımmm. ağırlaştım gerçekten de tam şimdilerde. eskisi gibi zannediyorum kendimi bazen, biraz hızlı yuruyunce hemen yoruluyorum sonra:) 150lere yaklaştın diyodum sana en son, sen gozunu -100e dikmiştin, azıcık kaldı gerçekten. birlikte geçirdik resmen şu askerliği:) sen nasılsın? toparladın mı biraz kendini?
Bebişin şafağı da bayağı azalmışşş
Nasılsınn hareket edebiliyor musun ?
Edi
İyiyim canımmm. ağırlaştım gerçekten de tam şimdilerde. eskisi gibi zannediyorum kendimi bazen, biraz hızlı yuruyunce hemen yoruluyorum sonra:) 150lere yaklaştın diyodum sana en son, sen gozunu -100e dikmiştin, azıcık kaldı gerçekten. birlikte geçirdik resmen şu askerliği:) sen nasılsın? toparladın mı biraz kendini?
Sen 100lere vedaa biz 200 leree :) 218☆.¸¸.☼ Şafağımız 118 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
Sen 100lere vedaa biz 200 leree :) 218
Yaaa canım benimm aynen öyle bende cok heycanliyimm :) insallaah gecer hepimiz sag salim kavusuruzzGerçekten aynı gidiyormuşuzz :))
İnşaAllah canım yaa, benim için 199-u görmek nasıl bir heyecandı anlatamam, bir de sonrasında daha hızlı geçti gibi günler.. İnşaAllah seninki de çabucak geçer de hemen 99 görürsünn
Yaaa canım benimm aynen öyle bende cok heycanliyimm :) insallaah gecer hepimiz sag salim kavusuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?