- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Himm anladim canimm hic o yönden düşünmemiştim baakk :) eskilerden esinlen aynen. Eger bulunduğun yerde Kitapsan varsa oraya bak canim orda genelde nostalji seyleri bulabiliyosun cok guzel seyler varr. Eger kitapsan yoksa D&R da bak bulursuunn :)Güzel fikirmiş canım :) Yap bence de :)
Albüm fikri babamın albümünden kalmış aklımda.. neredeyse 30 sene geçmiş üzerinden ama hala çok güzel ve özel :)
Ben nasıl şimdi gururla bakıyorsam ileride Allah kısmet ederse bizim de çocuklarımız baksın istiyorum..
Şimdi hazırlayıp nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum, sonrası için de anı işte :)
Şimdiki resim albümlerini pek beğenmiyorum, eskiler çok daha güzel bence :) Öyle eski albüm arayışındyım şu an ama bulur muyum bilmiyorum, olmazsa da yaptırcam artık :)
Himm anladim canimm hic o yönden düşünmemiştim baakk :) eskilerden esinlen aynen. Eger bulunduğun yerde Kitapsan varsa oraya bak canim orda genelde nostalji seyleri bulabiliyosun cok guzel seyler varr. Eger kitapsan yoksa D&R da bak bulursuunn :)
hoşgeldinHerkese merhaba
Aranıza yeni katıldım. Bende asker yolu bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki. İnşallah hepimiz en kısa zamanda sevdiceklerimize kavuşuruz
Şafak 123
hoşgeldinbizim şafağımızda 123 aynı gün kavuşcaz inşallah canım Allah kolaylık versin hepimize.
Banada öyle canım, çok özledim ama dayancaz. Inşallah hemen geçsin
Aminn. Aynı gün kavuşacağız demek.Bana zaman hiç geçmiyor. İnşallah su gibi akıp gider zaman
Banada öyle canım, çok özledim ama dayancaz. Inşallah hemen geçsin
Herkese merhaba
Aranıza yeni katıldım. Bende asker yolu bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki. İnşallah hepimiz en kısa zamanda sevdiceklerimize kavuşuruz
Şafak 123
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Allah kavuştursun sağ salim..
bende 119 a kadar yazmayacaktım ama dün daisy rain 123 deyince dayanamadım☆.¸¸.☼ Şafağımız 103 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
99-a kadar yazmayacağım dedim ama şafak yazmayı özledim :)
bende 119 a kadar yazmayacaktım ama dün daisy rain 123 deyince dayanamadım
99'a da hiç bir şey kalmamış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah.☆.¸¸.☼ Şafağımız 103 oldu ☼.¸¸.☆ Çok şükür.. ♡
99-a kadar yazmayacağım dedim ama şafak yazmayı özledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?