Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Safak 133 daha cok var benim kizim da 5 bucuk aylik oldu babasi gelince 10 aylik olucak tam insallah..

Allah kavuştursun canım... Bebeğini Allah bağışlasın..
Daha çok var demee, hiçbirşey kalmamış de :)) Ben böyle demeyi askerimden öğrendim gerçekten motive olma sebebim :) Çok var dersen canın sıkılır, sadece ve sadece 19 haftanız kalmış canım :)

Amin canim sagol gercekten gunler geciyor daha ilk gunler 11 ay var daha gelmene diyordum esime simdi ise 19 hafta var. Rabbim sag salim sevdiklerimize kavustursun bizi:*

Amin canımm..
Gerçekten öyle, geçiyor da üzülmeden, sıkılmadan olmuyor işte.. Ama şükür bir süre sonra daha kolay sayması :)
Geçmiyor diye diye ayları geride bıraktık :) Rabbim bize sabır, onlara dayanma gücü versin...

Kızlar bir yardım edin :)
Askerlik resimlerinden oluşan albüm hazırlamak istiyorum, değişik güzel birşey olsun dedim ama daha doğru düzgün bir fikrim yok maalesef..
Bir el atın lütfen, her türlü fikire, öneriye açığım :))

Bendee istiyorumm oyle bise caniimm. Şöyle bise dusundum ben ismlikleri varya onu üste altinada birliklerinin verdiği arma var onu koyup bitane cok beğendiğim fotoğrafimiz var yemin töreninde cekilmis onun büyük halii çerçevenin icindee eviminn köşesinde olsun dedimm albüm aklimiza gelip ne zaman bakcaazz böyle daha iyi olur diye düşündümm :)

Güzel fikirmiş canım :) Yap bence de :)
Albüm fikri babamın albümünden kalmış aklımda.. neredeyse 30 sene geçmiş üzerinden ama hala çok güzel ve özel :)
Ben nasıl şimdi gururla bakıyorsam ileride Allah kısmet ederse bizim de çocuklarımız baksın istiyorum..
Şimdi hazırlayıp nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum, sonrası için de anı işte :)
Şimdiki resim albümlerini pek beğenmiyorum, eskiler çok daha güzel bence :) Öyle eski albüm arayışındyım şu an ama bulur muyum bilmiyorum, olmazsa da yaptırcam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…