Safak 133 daha cok var benim kizim da 5 bucuk aylik oldu babasi gelince 10 aylik olucak tam insallah..
Amin canim sagol gercekten gunler geciyor daha ilk gunler 11 ay var daha gelmene diyordum esime simdi ise 19 hafta var. Rabbim sag salim sevdiklerimize kavustursun bizi:*
Bendee istiyorumm oyle bise caniimm. Şöyle bise dusundum ben ismlikleri varya onu üste altinada birliklerinin verdiği arma var onu koyup bitane cok beğendiğim fotoğrafimiz var yemin töreninde cekilmis onun büyük halii çerçevenin icindee eviminn köşesinde olsun dedimm albüm aklimiza gelip ne zaman bakcaazz böyle daha iyi olur diye düşündümm :)Kızlar bir yardım edin :)
Askerlik resimlerinden oluşan albüm hazırlamak istiyorum, değişik güzel birşey olsun dedim ama daha doğru düzgün bir fikrim yok maalesef..
Bir el atın lütfen, her türlü fikire, öneriye açığım :))
Bendee istiyorumm oyle bise caniimm. Şöyle bise dusundum ben ismlikleri varya onu üste altinada birliklerinin verdiği arma var onu koyup bitane cok beğendiğim fotoğrafimiz var yemin töreninde cekilmis onun büyük halii çerçevenin icindee eviminn köşesinde olsun dedimm albüma aklimiza gelip ne zaman bakcaazz böyle daha iyi olur diye düşündümm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?