Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıkıcı bir pazar sabahından sizlere selam ederim

Şafak 102

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım.. Daha çok başlardasın canım ilklerde geçmiycek gibi gelir ama bi şekilde geçiyor

hoşbulduk hepimizi Allah sevdigimize kavustursun...umarım dedigin gibi olur ilk daha gideli 4. gün die zaman gecmiyodur. cok zormuş ya bu steyede askerlikle alakalı bişeler araştırırken buldum..sitedede ilk günüm .. en azından benim gibi cok işinin olması biraz olsun teselli etti beni..

Amin canım. Bu topic sana çok yardımcı olacak çünkü seni anlayan ve senin durumunu yaşayan insanlar var burda. Bizde ilklerde çok zor günler geçirdik geçmiycek bitmiycek dedik ama yavaş yavaş geçtigini anladık ve bu topicdeki arkadaşlar çok yardımı oldu. Umarım iyi vakit geçirirsin canım..

Allah yardımcın olsun yeni asker yareni

Son düzenleme:
Şafak 102 son belgeyide alırsa 87 ama ;

20 günlük izne gelcem diye tutturdu ya şafagımız artcak :26:

Son düzenleme:
yine ben geldim kızlarr 449 şafak...sevdiceğimi görmeye 26 gün kaldıı...

aynen senin dediğin gibi tatlım kantinleri bile yok.zaten hava değişiminden de kötü olur ama bide hasta yolladım iyice gitmişti sesi.sabah yine konuştuk kıyamam her fırsatta aramaya çalışıyor sesi daha iyiydi bugün sanki yavaş yavaş alışıcaz o da bende

yine ben geldim kızlarr 449 şafak...sevdiceğimi görmeye 26 gün kaldıı...

hoşgeldin cnm eveet sen mehtap say o daha güzel..mehtap dediğimde izine geldiği zaman onun adı mehtap..

işte tatlım hep genelde olan şeyler bunlar..kilo verincede üzülme o kadar koşup eğitim yaptıkları için..

bende varim bendee :'((((
$afakk cok karanlikkkkkkkk .....
452

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…