Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OMERABIA hosgeldin canım aramızaaa
Allah kavustursun senide

sağol canım.Burdur'dan genellikle Kıbrıs ve Antalya ya gidiyorlarmış dağıtım da ama hayırlısıyla rahat bir yere düşer İnşallah.

eveeet bOniTO benim nisanlmda Burdurda yapior acemiligini.. belli olmaz ama ordakiler buyuk ihtimal kibrisa dusersin diyorlarmis.. Hayrlisi olsun bakalm Rabbm onlari korusun..

Anlıyorum canım seni ne desen anlıyorum .. Bizde uzaktan uzaga yürüttük ilişkimizi her dk tel kamera vs ..
6,5yıldır birlikteyiz uzaklıgımıza birde askerlik katıldı .. ARtık gelince evlilik inşallah ..

bizde 6bucuk senedir brlkteyz cnm sendemi yurtdisindansn?

hosbuldukk canimmm :) sizlerii gorunce gercekten rahatliyorummmmm gececek diyorumm buda gececekk :)
Bitecek tabikidee
Ayy kendime inanamıyorum ben tesellimi ediyorumm

Allah kavuştursun cnm..

ah o tel ne güzel icat ya

yok tatlım o çarşı kavramını ben unuttum

Aynen yaa bende carsı nedir bilmiyorum
Acemikte cıkmıstı işte bi onları bilirim
Sıkıntıdan sacımı boyadım bugün

Yok canım Tr deyim ..

Bitecek tabikidee
Ayy kendime inanamıyorum ben tesellimi ediyorumm

Aynen yaa bende carsı nedir bilmiyorum
Acemikte cıkmıstı işte bi onları bilirim
Sıkıntıdan sacımı boyadım bugün

ya ustada bi iki çıkmıştı ama sonradan kitlendi eh deprem fln çıkmasın daha ii..zaten istemiodum daha çok aklım kalıo ya..
aa ne renk yaptın?

ya ustada bi iki çıkmıştı ama sonradan kitlendi eh deprem fln çıkmasın daha ii..zaten istemiodum daha çok aklım kalıo ya..
aa ne renk yaptın?

Bal köpügü aldım ama tabii evde boyadıgım icin tam tutmadı
Ama cok begendim acık kahve tonlarında bisi olduu sevdimm

nasıl oluo tam bilmiyorum ben ama 4 gündür yok işte 460tan düşülmüyormu

tatlım hiç bi zaman tam 460 olmuo..ayların çekiminden dolayı..1. tertiplerin aslında 454 ama Şubat 29 çektiğinden dolayı 455..sende ondan düşüceksin..silüs tarihi ne?

şafaksöyle.comdan bakabilirsin cnm..

Kızlar merhaba
Napıyosunuzzzzzzzzz

Devrem teyzem bugün ne kadar kaldıgını sordu söyledim daha varmıs ya dedi
Sinir oldum
Bu kadar açık sözlü olmak zorunda değilsin teyze zaten zor geçiyor günlerim dedim
Sinir karı dedim bide

Bal köpügü aldım ama tabii evde boyadıgım icin tam tutmadı
Ama cok begendim acık kahve tonlarında bisi olduu sevdimm

aa resmini çek saçlarının bi bakıyım bende o renge..ya bende istiorum bişeyler yapmak ama hiç boyatmadım bu güne kadar sadece lisede kendi rengimi açmıştım biraz o kadar..herkes boyatma dio..bozma rengini die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…