Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimkide sokmak istiyor telefon ama ben biraz daha dur diyorum.ısrar ederim telefon sok içeriye diye sonra yakalanır falan amannn dilinden düşmem valla senin yüzünden oldu diye

cnm zaten sadece yol iznini düşücem..

ben daha hiç izin düşmedim.15 gün düş kullanmam diyo ama düşmedim kesinleşsinde:26:

en güzelini yapıyo ortamı biraz daha tanıyıp sokması daha iyi olur.bizimkiler 4 kişiler bide komutanları 5 kişi onun için alışması kolay oldu

en güzelini yapıyo ortamı biraz daha tanıyıp sokması daha iyi olur.bizimkiler 4 kişiler bide komutanları 5 kişi onun için alışması kolay oldu

öyle canım acelesi yok.uygun zamanda kullanmaya başla telefon acele etme diyorum hep.senin askerin neredeydi

iyi geceler kızlar.bugun erken uyuycam.yarın dedeme gidicem:) öptüm hepinizi

hoşgeldin cnm..konuştunmu askerinle?

konuştum tatlım ama pek iyi şeyler duymadım ayaklarım patladı koşmaktan yemekler çok kötü yiyemiyorum falan dedi zaten giderkende hastaydı daha da kötü geliyordu sesi. hiç kıyamıyorum ki ben ona nasıl geçecek zaman

aa tatlım bak sana bu uyarıları yapmayı unutmuşum..

öncelikle ayakları gerçekten patlıcak botlardan..acayip koşucaklar ve yemekler genelde kötüdür..kantini varsa ordan alsın..bizim acemilikte ordan kalkıodu askeriye onu bile kapatmışlardı..

yemin törenine kadar çalışıcaklar marşlar fln öğrenicekler onları öğrenirken sesleride kısalıcak..

soğuk olduğu için bi hastalık evreleri oluo..benim askerimde fena hasta olmuştu..

ya tatlım bunları sölüorum çünkü bunlar genelde olan şeyler o yüzden çok üzülme..

Son düzenleme:
komşumuzun oğlu yozgatta yapmıştı askerliğini:) iki dağın arasında ufacık bi şehir diyordu:)

evet öyleymiş.bide benm askerm ilçesnde orası daha da küçükmüş.şimdi çok rahatz Allah bozmasın ama mayısta kapancakmış onun olduğu şube yine yol göründü bize.tekrardan nereye gitcek derdi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…