saol tatlım saol.ya aslında ben pek istemedim sokmasını komutanı o konu da çok katı yakalrsam askerliğini yakarım demiş babasına ama bizimki dinlemedi soktu yine inş. yakalnmaz da bi sorun çıkmaz.siz de tez zaman alırsınz inş. teli içeri valla çok rahatlıyo insan.
cnm zaten sadece yol iznini düşücem..
benimkide sokmak istiyor telefon ama ben biraz daha dur diyorum.ısrar ederim telefon sok içeriye diye sonra yakalanır falan amannn dilinden düşmem valla senin yüzünden oldu diye
ben daha hiç izin düşmedim.15 gün düş kullanmam diyo ama düşmedim kesinleşsinde:26:
ben bide düşürerek ilerlicem yaaaaa sonra düşersem bu illeri sayamam belki şimdilik şafak 84ama bi yandanda
81 DÜZCE'YE slm yolaaaaaaaaa devammmmmm
Eki Görüntüle 354764
en güzelini yapıyo ortamı biraz daha tanıyıp sokması daha iyi olur.bizimkiler 4 kişiler bide komutanları 5 kişi onun için alışması kolay oldu
öyle canım acelesi yok.uygun zamanda kullanmaya başla telefon acele etme diyorum hep.senin askerin neredeydi
Şafağın çok güzel ya artık kendiminkni bırakıp sennkini saycam sonra benmknde toplu düşcem.
he ya beraber sayalım boşver kendi şafağını
En iyisini yapıyosun canım.Yozgatta.
bence de benmkinin durumu çok vahimen azından senn şafağınla biraz moral depolamış olurum
iyi geceler kızlar.bugun erken uyuycam.yarın dedeme gidicem:) öptüm hepinizi
hoşgeldin cnm..konuştunmu askerinle?
konuştum tatlım ama pek iyi şeyler duymadım ayaklarım patladı koşmaktan yemekler çok kötü yiyemiyorum falan dedi zaten giderkende hastaydı daha da kötü geliyordu sesi.hiç kıyamıyorum ki ben ona nasıl geçecek zaman
komşumuzun oğlu yozgatta yapmıştı askerliğini:) iki dağın arasında ufacık bi şehir diyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?