Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öyle :) Bu eylül de ne bitmez ay olduu daha 10 gün var bitmesine
Oluruz ki neden olmayalım :) Kaç aydır buradayım 2-3 kişi yazıyor sadece, o da sadece şafak yazp çıkıyoruz, sohbet yok.. Ne iyi oldu geldiğiniz

Bende masa takvimime bakıp günleri sayıyordum eylül bitsene diye yalnız değilmişim meğer benimde çevremde beni anlayan yok. Herkes geçer diyor, günler çabuk geçiyor diyor. İyi ki gelmişim o zaman yoldaş oluyoruz böyle. Başka türlü geçmezki zaman

Ne diyorsun ya, ben internette site buldum saliseye kadar hesaplıyor Geçen bir arkadaşım gördü bu ne diyorr Düşenin halinden düşen anlarmış ya bizimki de o hesap
Asker için gün saymak başka birşeye gün saymaya benzemiyor, bunu da yaşamayan bilemez.. Korkusuyla, hasretiyle nasıl birşey olduğunu anlamak için yaşamak gerek.. O yüzden ben de kimseyi dinlemiyorum, zaten beni anlayarak konuşan da yok.. Biz bize yeteriz dimi ama

Dün gece de uyuyamadım pek, ölüyorum şimdi uykusuzluktan :)
Allah rahatlık versin hepinize, iyi geceler

Ya bu kadar olur şafak sayarım var saliseye kadar hesaplayan. Aynıyız kesinlikle biz bize yeteriz. Başka kimse de bizim halimizden anlamaz

Evett banada 200lerden sonra çabuk gecicek gibi geliyo yaaa ama öyle yada böyle cok şükür geciyo ilk gittigi zamanlar aklima geliyo alışma evrelerimiz aklıma geliyo diyorum o zaman çok şükür geçmiş. Rabbim sabırların en büyükğünü versin bizee

Amin canım..
Öyle gerçekten, ilk zamanları hatırlamak bile istemiyorum..

hahaha:) alemsin. iyi ki varsın:) birlikte daha kolay.
yok sadece sen değil, ben de telefonda zorlanıyorum. nasılsın diyemiyorum, nasıl olacak, napıyosun da olmaz, napacak askerlik işte..
sen de yeni gonderdin sayılır. nasıl iyi geldi mi izin? biz gittiğinden beri daha hiç görüşmedik. 7 ay oluyor.. inşallah izne gelecek.

Aynen canım ya, ne konuşacağımı şaşırıyorum, bu yüzden genellikle o konuşur ben dinlerim
Benimki de 8. ayında geldi izne.. Gitmesinden 1 ay geçti bile..
Valla 10 gün nasıl geçti anlamadık bile.. Gittikten sonra nasıl alışabildin mi diye sordum evet ya alışacak ne var ki falan gibisinden konuştu.. Hiç sıkılıyorum, özlüyorum gibisinden konuşmaz benimle ama ablasına söylüyor, sanki benim haberim olmayacak nasıl olduğundan Kendince beni düşünüyor işte..
Ama hiç izne gelmeseler daha iyi sanki, gittikten sonra ben kötü oldum, sanki yeni gitmiş gibi alışmam zaman aldı..
Onun için de eminim kolay olmamıştır.. Zaten kendisi de söylemişti..

olsun bir kaç damla yaşa değer bence yeniden hatırlamak:)

Az kaldı inşallah kavuşacaksınız sonra da nişan nikah vsvs:) bir suru iş heyecan:)

İnşaAllah canımmmm :)
Herşeyi yaptık çok şükür, düğün nikah kaldı sadece dicem ama en büyük kısmı kalmış sanırımm :))

Sağ salim senin de eşin gelsin, bebeğinle mutlu aileniz olsun inşaAllah

Kızlar bi arkadaşım icin acil lazimm. Cumhurbaşkanlıgı muhafiz alayinda askeri olan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…