İlk günleri düşündükçe bende geçti diyorum ama geliceği günü düşündükçe çok var diyorum. Ama şafaklar azaldıkça bir yük kalkıyor bendenvallaha birbirimize destek olduğumuz sürece patlamamıza izin vermeyiz
Aynen öyle :) Bu eylül de ne bitmez ay olduudaha 10 gün var bitmesine
Oluruz ki neden olmayalım :) Kaç aydır buradayım 2-3 kişi yazıyor sadece, o da sadece şafak yazp çıkıyoruz, sohbet yok.. Ne iyi oldu geldiğiniz
Bende masa takvimime bakıp günleri sayıyordum eylül bitsene diyeyalnız değilmişim meğer benimde çevremde beni anlayan yok. Herkes geçer diyor, günler çabuk geçiyor diyor. İyi ki gelmişim o zaman yoldaş oluyoruz böyle. Başka türlü geçmezki zaman
Ne diyorsun ya, ben internette site buldum saliseye kadar hesaplıyorGeçen bir arkadaşım gördü bu ne diyorr Düşenin halinden düşen anlarmış ya bizimki de o hesap
Asker için gün saymak başka birşeye gün saymaya benzemiyor, bunu da yaşamayan bilemez.. Korkusuyla, hasretiyle nasıl birşey olduğunu anlamak için yaşamak gerek.. O yüzden ben de kimseyi dinlemiyorum, zaten beni anlayarak konuşan da yok.. Biz bize yeteriz dimi ama
Dün gece de uyuyamadım pek, ölüyorum şimdi uykusuzluktan :)
Allah rahatlık versin hepinize, iyi geceler
Evett banada 200lerden sonra çabuk gecicek gibi geliyo yaaaAmin, inşaAllah canım..
Çabucak geçsin zaman, hem 200ler bitsin hem askerin gelsin
200den sonrası bir süre hızlı geçmişti benim için, senin de öyle olur umarım bir bakarsın 150, sonra da ikili rakamlardasınız
Evett banada 200lerden sonra çabuk gecicek gibi geliyo yaaaama öyle yada böyle cok şükür geciyo ilk gittigi zamanlar aklima geliyo alışma evrelerimiz aklıma geliyo diyorum o zaman çok şükür geçmiş. Rabbim sabırların en büyükğünü versin bizee
hahaha:) alemsin. iyi ki varsın:) birlikte daha kolay.eee asker yareninin gün saymaktan başka işi yok ki
Çok az kalmış, çabuk gelsin, inşaAllah şafaklar 1 ay eksilmiş olacak o geldiğinde :)
Bebek gelince günler daha hızlı geçer bence senin için.. Bebeğe vakit ayıracaksın bir bakmışsın gün bitmiş :)
Ben de aynen saymaya devam :) Dün askerimle konuştum, ben mi anormalim neyim sesini duymak bana iyi gelmiyor
Resmen depresyona giriyorum sonra
Belki de sık sık konuşsak böyle olmaz ama konuşamıyoruz işte..
Gerçekten öyle, kaç ay oldu :) Benim şafak bitse bile seninki bitene kadar buradayım haberin olsun, kurtuluş yok bendenBitene kadar beraber sayarız inşaAllah.
hahaha:) alemsin. iyi ki varsın:) birlikte daha kolay.
yok sadece sen değil, ben de telefonda zorlanıyorum. nasılsın diyemiyorum, nasıl olacak, napıyosun da olmaz, napacak askerlik işte..
sen de yeni gonderdin sayılır. nasıl iyi geldi mi izin? biz gittiğinden beri daha hiç görüşmedik. 7 ay oluyor.. inşallah izne gelecek.
olsun bir kaç damla yaşa değer bence yeniden hatırlamak:)Aynen canım ya, ne konuşacağımı şaşırıyorum, bu yüzden genellikle o konuşur ben dinlerim
Benimki de 8. ayında geldi izne.. Gitmesinden 1 ay geçti bile..
Valla 10 gün nasıl geçti anlamadık bile.. Gittikten sonra nasıl alışabildin mi diye sordum evet ya alışacak ne var ki falan gibisinden konuştu.. Hiç sıkılıyorum, özlüyorum gibisinden konuşmaz benimle ama ablasına söylüyor, sanki benim haberim olmayacak nasıl olduğundanKendince beni düşünüyor işte..
Ama hiç izne gelmeseler daha iyi sanki, gittikten sonra ben kötü oldum, sanki yeni gitmiş gibi alışmam zaman aldı..
Onun için de eminim kolay olmamıştır.. Zaten kendisi de söylemişti..
olsun bir kaç damla yaşa değer bence yeniden hatırlamak:)
Az kaldı inşallah kavuşacaksınız sonra da nişan nikah vsvs:) bir suru iş heyecan:)Haklısın canım, bir kaç günlük de olsa yanında olması çok güzell
Az kaldı inşallah kavuşacaksınız sonra da nişan nikah vsvs:) bir suru iş heyecan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?