bu arada şafak 122
99'a da hiç bir şey kalmamış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah.
canımm bana da daha hızlı geçiyor sanki terslik işteYazmayınca gün geçmiyor sanki :)
Alıştırmışım kendimi
bu arada şafak 122
aynen öyleee :)Az kaldı azzz, bitmeye mahkum bu şafaklar :)
Ya ne güzel bana bu gün bir ay gibi geçti öyle yavaş geçti ki. 99'dan sonrası su gibi diyorlar. İkili rakam daha çabuk bitiyor psikolojisinden midir nedir. Darısı bizim başımıza.İnşaAllah canım inşaAllah..
Sona yaklaştığından mı ne geçmiyor kaç gündür zaman...
İnşaAllah canım inşaAllah..
Sona yaklaştığından mı ne geçmiyor kaç gündür zaman...
ben de seni çok özlemiştim hoş geldiiin:)Az kaldı azzz, bitmeye mahkum bu şafaklar :)
Ya ne güzel bana bu gün bir ay gibi geçti öyle yavaş geçti ki. 99'dan sonrası su gibi diyorlar. İkili rakam daha çabuk bitiyor psikolojisinden midir nedir. Darısı bizim başımıza.
canımm bana da daha hızlı geçiyor sanki terslik işte
ben de seni çok özlemiştim hoş geldiiin:)
204bizimde 200lere vedaya az kaldii ama sevdicegim 1 ay sonra izne geliyo az kaldiii Rabbim hepimizi sağ salim tez zamanda kavuştursun İnsAllah
İnşaAllah canım..
İkili rakamları bilmem de sonları geçmek bilmiyor diyor herkes.. Benim şimdide içim şiştii :)
Zamanı durduramazlar elbet bitecek canım. Teskerelerimize buraya yazacağız inşallah
İyiyimm gun sayıyoruz işte:) bebişe bir aycık kaldı. eşim de izin alacak belki. bebek gelince saymaya vaktim olmayacak gibi hissediyorum:) senden naber? azcık kaldı<3 kaç ay oldu birlikte sayıyoruz..Hoşbulduk canım benim :)
Nasılsın ? Ben de çoook özlemişim, kaç gündür zor tutuyorum kendimi gelip yazmamak için :)
Mesajları beğenip kaçıyordum :))
Şuana kadar hızlı geçen gün olmadı benim içimde. Bende şiştim vallaha
İyiyimm gun sayıyoruz işte:) bebişe bir aycık kaldı. eşim de izin alacak belki. bebek gelince saymaya vaktim olmayacak gibi hissediyorum:) senden naber? azcık kaldı<3 kaç ay oldu birlikte sayıyoruz..
Tek tek günlere bakarsak benim için de öyle..
Ama mesela son 1-2 haftayı düşünüyorum bazen çabuk mu geçti, yoksa geçmek mi bilmedi diye..
Öyle anlıyorum günlerin nasıl geçtiğini.. Yoksa günler bitmek bilmiyor..
Şafak bitene kadar şişip şişip patlamasak bari
204bizimde 200lere vedaya az kaldii ama sevdicegim 1 ay sonra izne geliyo az kaldiii Rabbim hepimizi sağ salim tez zamanda kavuştursun İnsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?