Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaAllah canım inşaAllah..
Sona yaklaştığından mı ne geçmiyor kaç gündür zaman...
Ya ne güzel bana bu gün bir ay gibi geçti öyle yavaş geçti ki. 99'dan sonrası su gibi diyorlar. İkili rakam daha çabuk bitiyor psikolojisinden midir nedir. Darısı bizim başımıza.

Ya ne güzel bana bu gün bir ay gibi geçti öyle yavaş geçti ki. 99'dan sonrası su gibi diyorlar. İkili rakam daha çabuk bitiyor psikolojisinden midir nedir. Darısı bizim başımıza.

İnşaAllah canım..
İkili rakamları bilmem de sonları geçmek bilmiyor diyor herkes.. Benim şimdide içim şiştii :)

204 bizimde 200lere vedaya az kaldii ama sevdicegim 1 ay sonra izne geliyo az kaldiii Rabbim hepimizi sağ salim tez zamanda kavuştursun İnsAllah

Amin, inşaAllah canım..
Çabucak geçsin zaman, hem 200ler bitsin hem askerin gelsin
200den sonrası bir süre hızlı geçmişti benim için, senin de öyle olur umarım bir bakarsın 150, sonra da ikili rakamlardasınız

Zamanı durduramazlar elbet bitecek canım. Teskerelerimize buraya yazacağız inşallah

İnşaAllah canım..
Bu sene nasıl geçti gerçekten bilmiyorum, be yaşamadım sanırım bu seneyi..
Hep birşeyleri beklemekle geçti zamanım..
Ocak ayında gitti, ocak ayı bitsin dedim, sonra şubat geldi geçmek bilmedi sanki..
Çabuk doğum günü gelsin dedim, sonra Ramazan gelsin diye bekledim ve s.. Hep birşeyleri tuttum aklımda o günün gelmesini bekledim ki zaman geçsin.. Şimdi de çabuk benim doğum günüm gelsin diyorum :)
Gerçi onsuz hiç anlamı yok, zaten beklediğim doğum günü değil kasım ayı İnşaAllah yaklaşık 1.5 ay kalmış olucak o zaman gelmesine..

Hoşbulduk canım benim :)
Nasılsın ? Ben de çoook özlemişim, kaç gündür zor tutuyorum kendimi gelip yazmamak için :)
Mesajları beğenip kaçıyordum :))
İyiyimm gun sayıyoruz işte:) bebişe bir aycık kaldı. eşim de izin alacak belki. bebek gelince saymaya vaktim olmayacak gibi hissediyorum:) senden naber? azcık kaldı<3 kaç ay oldu birlikte sayıyoruz..

Şuana kadar hızlı geçen gün olmadı benim içimde. Bende şiştim vallaha

Tek tek günlere bakarsak benim için de öyle..
Ama mesela son 1-2 haftayı düşünüyorum bazen çabuk mu geçti, yoksa geçmek mi bilmedi diye..
Öyle anlıyorum günlerin nasıl geçtiğini.. Yoksa günler bitmek bilmiyor..
Şafak bitene kadar şişip şişip patlamasak bari

İyiyimm gun sayıyoruz işte:) bebişe bir aycık kaldı. eşim de izin alacak belki. bebek gelince saymaya vaktim olmayacak gibi hissediyorum:) senden naber? azcık kaldı<3 kaç ay oldu birlikte sayıyoruz..

eee asker yareninin gün saymaktan başka işi yok ki
Çok az kalmış, çabuk gelsin, inşaAllah şafaklar 1 ay eksilmiş olacak o geldiğinde :)
Bebek gelince günler daha hızlı geçer bence senin için.. Bebeğe vakit ayıracaksın bir bakmışsın gün bitmiş :)
Ben de aynen saymaya devam :) Dün askerimle konuştum, ben mi anormalim neyim sesini duymak bana iyi gelmiyor
Resmen depresyona giriyorum sonra
Belki de sık sık konuşsak böyle olmaz ama konuşamıyoruz işte..

Gerçekten öyle, kaç ay oldu :) Benim şafak bitse bile seninki bitene kadar buradayım haberin olsun, kurtuluş yok benden Bitene kadar beraber sayarız inşaAllah.

İlk günleri düşündükçe bende geçti diyorum ama geliceği günü düşündükçe çok var diyorum. Ama şafaklar azaldıkça bir yük kalkıyor benden vallaha birbirimize destek olduğumuz sürece patlamamıza izin vermeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…