inşallah canım.. biz diplerdeyiz gene, aradı bugün benimki ben artık dayanamıyorum dedi,... bişeyler olmuş sanırım bilmiyorum konuşmadık pek, ben de ne kadar istemesem de ona motiveyim:/İnşaAllah 25 gün sonra bebeğin kucağında, şafağın ikili rakamlarda olucak
Bende seviniyorum canım ama diger aylardan çok daha zor geçiyor bitmek bilmiyor çünkü askerime,daha çok geriliyor o yüzden sanki bitmicekmiş gibi şafak sıkıştırıyor yani hepimize doğan güneşi görmek nasip olur inşallah yaa
inşallah canım.. biz diplerdeyiz gene, aradı bugün benimki ben artık dayanamıyorum dedi,... bişeyler olmuş sanırım bilmiyorum konuşmadık pek, ben de ne kadar istemesem de ona motiveyim:/
Benim için de öyle, yavaşladı sanki.. Ama dediğin gibi illa ki bitecek inşaAllah..
Ben ilk başlarda çok kötü günler geçirdim, yaşayıp yaşamadığımı hissetmiyordum o derece yani..
Burada geçiyordu neredeyse gecem de gündüzüm de..
Sağolsunlar öyle güzel destek oluyorlardı ki buradaki arkadaşlarım, toparlanıyordum hemen, motive oluyordum..
Şimdi de size yazdıklarımı kendime de söylediğimi düşünüyorum, hem bana iyi geliyor, hem karşımdakini motive ettiğimi bilmek mutlu ediyor beni..
Destek olmazsak buranın ne anlamı kaldı dimi
İnşaAllah canım, o günü buraya yazmak için sabırsızlıkla bekliyorumİlk zamanları en zoru geeçekten. Yaşayan bilir en iyi. Buraya teskereleri aldığımız günü girdiğimiz gün bütün hepsi geride tatlı birer anı kalıcak inşallah
Canım benim sıkıntısı her neyse Rabbim en kısa zamanda ferahlık versin..
Anlıyorum seni de.. onlar nasılsa biz de öyle oluyoruz ister istemez...
Onlar için de hiç kolay değil, benimkini de bıraksan her hafta izne geleyim der :)
Çoğu gitti azı kaldı çok şükür, biraz daha sabır gerek hepimize..
192hasret yormaya başladı bitsin artık
Okurum canimİnşirah suresi oku canım..
Öyle rahat oluyorsun ki anlatamam..
Her yorgun hissettiğinde oku..
Ben bir ara onu okuyarak dayanıyordum, yoksa nefesim çekiliyordu
Okurum canim
Bu aralar hic iyi degilimm hersey ustume geliyo hic gecmicekmis gibii
InsAllah caniimm Allah razi olsunn gece okudum iyi geldii çok şükür Allah hepimize peygamber sabri versin İnşAllahhİnan çok iyi anlıyorum canım..
Bize asker yetiyor zaten, bir de üstüne hayatımızdaki diğer sorunlar, sıkıntılar eklenince herşey üstümüze geliyor gibi oluyor..
Ama geçecek İnşaAllah.. Sen mutlaka oku.. Rabbim ferahlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?