çok heycanlı dimi :) bizim daha çok var ama plakaları düşündükçe mutlu oluyorum :) sizin çok az kalmış maşallah canım :)Hep plaka yazanlara özendim
İnşaAllah bize de yazmak nasip olur..
çok heycanlı dimi :) bizim daha çok var ama plakaları düşündükçe mutlu oluyorum :) sizin çok az kalmış maşallah canım :)
aha da cümle bu yaa sen çok yaşa :) 'yere göğe sığamıyorum' valla bende :)) İnşallah canımm benimHeyecanlı da söz müü düşündükce yere göğe sığamıyorum :))
Çok var deme, kendi kendini sıkma canım, en fazla 1 ay, İnşaAllah bir bakacaksın plaka yazıyoruz
aha da cümle bu yaa sen çok yaşa :) 'yere göğe sığamıyorum' valla bende :)) İnşallah canımm benim
Buraya ilk yazdığım zamanlar pek kimse yoktu, sıkılıyordum ben de, önceki sayfalara bakınca kızların yazılarını, bir birine desteklerini görünce hoşuma gidiyordu.. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız.. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu :)
Destek önemliymiş, siz gelince daha iyi anladım..
Sona kadar hep destekk, şafak bitse de yalnız bırakmam sizi, hepinizin doğan güneş yazısını görmek istiyorum
sende iyi ki varsın kuzum benim
Buraya ilk yazdığım zamanlar pek kimse yoktu, sıkılıyordum ben de, önceki sayfalara bakınca kızların yazılarını, bir birine desteklerini görünce hoşuma gidiyordu.. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız.. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu :)
Sona kadar hep destekk, şafak bitse de yalnız bırakmam sizi, hepinizin doğan güneş yazısını görmek istiyorum
Ya ne tatlısın yainşallah zaman su gibi geçer hepimiz kavuşuruz kızlar.
sende iyi ki varsın kuzum benimbenimki gitmeden önce ben arada gelip bakıyordum bi gün giderse ne olur diye gitti çok yalnızlık çektim.. baktım siz varsınız aynı dönem bekliyoruz üye oldum, iyi ki olmuşum her konuda burada yardıma hazır birileri var farkındayım artık şafaklara gelince tabiki birlikte saycaz bırakmayız seni bir yere
geldim artık beraberiz :)Aynen öyle, boşluğa düştüm sanki gidince, herkes böyle oluyor sanırım :)
İyi ki gelmişsin :) Tek başına kalınca kafayı yeme derecesine geliyordum, hele yanımda da anlayan olmayınca buraya yazarak rahatladım hep..
Evett bendee ilk yazdigimda kimse yoktu siz vardiniz bi kac kişi daha vardi ama doğan güneşi gördü onlarr darısı bize olsun İnşAllahh kizlarrr
geldim artık beraberiz :)
bol bol dua edelim birbirimize sabır için, hep birlikte atlatacağız bu zor günleri sonra da güzel haberlerimizi yazarız kızlar
Evett bendee ilk yazdigimda kimse yoktu siz vardiniz bi kac kişi daha vardi ama doğan güneşi gördü onlarr darısı bize olsun İnşAllahh kizlarrr
sevgilimi bekliyorum canım :) sözlüm de olabilirdi babam askere gitsin gelsin öyle dedi :))İnşaAllah canım :)
Sen kimi bekliyorsun yani sevgilin mi nişanlın mı ? :)
sevgilimi bekliyorum canım :) sözlüm de olabilirdi babam askere gitsin gelsin öyle dedi :))
İnşallah canımm :) Allah hepimize nasip etsin sağ salim kavuşmayıSağsalim gelsin o da olur inşaAllah..
İnşallah canımm :) Allah hepimize nasip etsin sağ salim kavuşmayı
yarın pazartesi erken kalkmak lazımyine sohbet edelim dertleşelim şimdilik iyi geceler olsun canım
Senin tatlı görüşün canım o
İnşaAllah canım, şimdi de önceki sayfalara bakıyorum, şafak nerden nereye gelmiş diye :)
Motive ediyorum güya kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?