Ya gerçekten geçmişe bakınca insan daha çok motive oluyor geçicek zamanı düşününce çok var diyosun. Bu şafaklar bitmeye mahkum
120 <3
İnşaAllah 1 hafta sonraaa 99Şafak 107
Düşüncesi bile çok güzel ya gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallahİnşaAllah 1 hafta sonraaa 99
Düşüncesi bile çok güzel ya gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
İnşaAllah canım benim, dualarla gelecek mutlaka
eveet aynen merak içindeyim yetişecek mi diye.. butun gün ya uyuyorum ya da eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. bildirim geldikçe hepinizi takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum ama ne zamandır iki kelime yazamadım ya telaştan ya uykudan. bebişim her an doğabilir daha bugün beşiği gelecek.. nerdeyse bitti ihtiyaçlar (desem de sürekli yeni bişey çıkıyo:)). sen nasılsın? aZıcık kaldıııı nedir ki 3 ay!İlk asker mi gelecek bebek mi gelecekk meraklı bekleyiş sürüyor
Nasılsın canım ?
eveet aynen merak içindeyim yetişecek mi diye.. butun gün ya uyuyorum ya da eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. bildirim geldikçe hepinizi takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum ama ne zamandır iki kelime yazamadım ya telaştan ya uykudan. bebişim her an doğabilir daha bugün beşiği gelecek.. nerdeyse bitti ihtiyaçlar (desem de sürekli yeni bişey çıkıyo:)). sen nasılsın? aZıcık kaldıııı nedir ki 3 ay!
eveet aynen merak içindeyim yetişecek mi diye.. butun gün ya uyuyorum ya da eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. bildirim geldikçe hepinizi takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum ama ne zamandır iki kelime yazamadım ya telaştan ya uykudan. bebişim her an doğabilir daha bugün beşiği gelecek.. nerdeyse bitti ihtiyaçlar (desem de sürekli yeni bişey çıkıyo:)). sen nasılsın? aZıcık kaldıııı nedir ki 3 ay!
Rabbim herkesee boyle telaslar versiinnn İnşAllah İnşAllah babasıda yetisirrr minicik elleri doğarken. İnşAllah bi daha hiicc hic ayrilmazsinizz caniim Rabbim anali babali sağlıkla sevgiyle büyütür İnşAllahhheveet aynen merak içindeyim yetişecek mi diye.. butun gün ya uyuyorum ya da eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. bildirim geldikçe hepinizi takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum ama ne zamandır iki kelime yazamadım ya telaştan ya uykudan. bebişim her an doğabilir daha bugün beşiği gelecek.. nerdeyse bitti ihtiyaçlar (desem de sürekli yeni bişey çıkıyo:)). sen nasılsın? aZıcık kaldıııı nedir ki 3 ay!
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Analı babalı sağlıkla büyüsün canımtatlı telaşlar bunlar. Bebiş olduktan sonra zaman sana daha çabuk geçer. Bir daha da bu kadar uzak kalmazsınız inşallahhhhh
İnşaAllah yetişir, yanında olması çok güzel olur ki
Ne güzel uğraşacak işlerin var, iş olmayınca zaman da geçmiyor sanki..
Çok da güzel heyecanlar bunlar, miniğin eşyaları, kıyafetlerii ayy ne tatlıdır şimdiii
Sağlıkla gelsin, Allah analı babalı büyütsün..
Ben de daha iyiyim çok şükür..
Ne zamandır askerin telefonu yoktu, telefon işi halloldu benim de içim rahatladı biraz, en azından istediğim zaman mesaj yaza biliyorum :)
Aylardır da eve tıktım kendimi artık sıkıldım, çıkıyorum şimdi arkadaşlarımı görmek onlarla vakit geçirmek iyi geliyor..
Uzun zaman sonra gerçekten yüzüm gülüyor çok şükür :)
Rabbim herkesee boyle telaslar versiinnn İnşAllah İnşAllah babasıda yetisirrr minicik elleri doğarken. İnşAllah bi daha hiicc hic ayrilmazsinizz caniim Rabbim anali babali sağlıkla sevgiyle büyütür İnşAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?