Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çabuuuk geçsin İnşallah ben programa göre sayacağım yarın 81 diyeceğim :))

Tamam canım bende ilk öyle yapıyordum erkek arkadaşıma sormuştum yanlış bir gün fazla demişti bilgisayardan da çıkış tarihi 19 gözüküyormuş ama program 20 diyor. O yüzden atarsayı alıyorum ben

bendeki programda da 19 ocak diyor canım, 2 gün yol iznim olacak dedi ama düşmedik onları da bilerek aralıkta netleşir tam tarih..
erken gelsinler yaa :))

Kızlar bu safak sayar yanlış sayıyor ya. Nisanlimla benim şafak sayarim ayni ama ikimizde şafak farklı görünüyo gunu izinleri hep ayi ama onunki daha fazla görünüyo

arayı düzelttim ayrıca kızlar sabahtan beri çok iyiyiz :))
destekleriniz, dualarınız için teşekkür ediyorum canlarım

Çok sevindim canım benim özlemden hepsi olur böyle dalgalanmalar
Program yanlış sanırım bilemiyorum ama olsun bir güncük bile erken gelseler yeter

Kızlar bu safak sayar yanlış sayıyor ya. Nisanlimla benim şafak sayarim ayni ama ikimizde şafak farklı görünüyo gunu izinleri hep ayi ama onunki daha fazla görünüyo

Ben bu programları hiç anlamadım valla canım var bir bozukluk

Benim şafak sayar izin falan bilmiyor
Askerliğin başladığı tarihi ve de kaç günlük yapacağını yazmıştım telefonun takvimine göre kendi azalıyor şimdi :))
303 gün tamamlandı, 63 gün kaldı yazıyor ve de doğru :))

Aaaa hangi program o canım? Benimki de bilgileri istedi girdim ama bir gün sonra gösteriyor ya da ben mi yanlış girdim bilmiyorum

Ne bileyimm guzelim anlamadim bendee yaaa hangisi doğru yanlış boyle gitsin bakiyim nolcaakk :)

Çok şükürr, çok sevindim canımmm..
Hep iyi olun inşaAllah..
Zor dönem, valla bir birinizi üzmeye değmez..
Gelince hepsi bitecek inşaAllah
İnşallah canım hepimiz iyi olalım ah bir bitse ya, yanyana olunca asla dert etmediğin konular askerde sıkıntı olabiliyor idare etcez :))

Ben yazdım 49 gün kalmış diyorr
Keşke ama nerdeee

Bizimki farklı biraz o yüzden öyle oldu sanrım, bir de siz hesaplayın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…