hoş geldin canımm bir an evvel biter şafaklar İnşallahKızlar Merhaba topigi tesadüfen gördüm . Burda eşi asker olanlar var sanırım bende sizdenim
çabuuuk geçsin İnşallah•:*´¨`*:•.☆ Şafak 81 - Düzce ☆•:*´¨`*:•.
Bugünlere de çok şükür
Bir 100 ü geçsek, ikili rakamlara gelsek derken plakalara geldik.
Sırada ki hedef
"DOĞAN GÜNEŞ "
çabuuuk geçsin İnşallahben programa göre sayacağım yarın 81 diyeceğim :))
bendeki programda da 19 ocak diyor canım, 2 gün yol iznim olacak dedi ama düşmedik onları da bilerek aralıkta netleşir tam tarih..Tamam canım bende ilk öyle yapıyordum erkek arkadaşıma sormuştum yanlış bir gün fazla demişti bilgisayardan da çıkış tarihi 19 gözüküyormuş ama program 20 diyor. O yüzden atarsayı alıyorum ben
arayı düzelttim ayrıca kızlar sabahtan beri çok iyiyiz :))
destekleriniz, dualarınız için teşekkür ediyorum canlarım
arayı düzelttim ayrıca kızlar sabahtan beri çok iyiyiz :))
destekleriniz, dualarınız için teşekkür ediyorum canlarım
Kızlar bu safak sayar yanlış sayıyor ya. Nisanlimla benim şafak sayarim ayni ama ikimizde şafak farklı görünüyo gunu izinleri hep ayi ama onunki daha fazla görünüyo
Kızlar bu safak sayar yanlış sayıyor ya. Nisanlimla benim şafak sayarim ayni ama ikimizde şafak farklı görünüyo gunu izinleri hep ayi ama onunki daha fazla görünüyo
Benim şafak sayar izin falan bilmiyor
Askerliğin başladığı tarihi ve de kaç günlük yapacağını yazmıştım telefonun takvimine göre kendi azalıyor şimdi :))
303 gün tamamlandı, 63 gün kaldı yazıyor ve de doğru :))
Ne bileyimm guzelim anlamadim bendee yaaa hangisi doğru yanlış boyle gitsin bakiyim nolcaakk :)Benim şafak sayar izin falan bilmiyor
Askerliğin başladığı tarihi ve de kaç günlük yapacağını yazmıştım telefonun takvimine göre kendi azalıyor şimdi :))
303 gün tamamlandı, 63 gün kaldı yazıyor ve de doğru :))
Evet vallaha bugün ozellikle baktik hesapladik falann yanlış cikiyo :)Ben bu programları hiç anlamadım valla canım var bir bozukluk
Evet vallaha bugün ozellikle baktik hesapladik falann yanlış cikiyo :)
İnşallah canım hepimiz iyi olalımÇok şükürr, çok sevindim canımmm..
Hep iyi olun inşaAllah..
Zor dönem, valla bir birinizi üzmeye değmez..
Gelince hepsi bitecek inşaAllah
sağol canımm çok destek oldun :))Çok sevindim canım benim özlemden hepsi olur böyle dalgalanmalar
Program yanlış sanırım bilemiyorum ama olsun bir güncük bile erken gelseler yeter
Aaaa hangi program o canım? Benimki de bilgileri istedi girdim ama bir gün sonra gösteriyor ya da ben mi yanlış girdim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?