İnşallah canım yaa hayırlısıyla yan yana gelince inşallah inancam geldiğine de hemen göremicem daliba ya bakalım olsun geliyor ya buna da şükürler olsun.. Rabbim sizi de çabucak kavuştursun kalan son zamanları da böyle güzellikle huzurla geçirmeyi nasip etsin
Cokkkk sukurrrrr kuzummmmmm cokkk sukurrrr Allahim bundan sonrasinda araniza uzaklik vermesin. Hersey daha guzel olacak kuzummmasker yolu bekleyen herkese Allahim sabir versin Allahim askerlerimizi korusunn
Cokkkk sukurrrrr kuzummmmmm cokkk sukurrrr Allahim bundan sonrasinda araniza uzaklik vermesin. Hersey daha guzel olacak kuzummmasker yolu bekleyen herkese Allahim sabir versin Allahim askerlerimizi korusunn
Ayyyy kuzummm yaa evett sen beni ben seni bekledim vallaa ama artikkkk bittiii bana en iyi yani senin gibi bir arkadasim olmus olduu. yani benimkinin bana askerliginden kalan en faydali sey sensin :))) o asker olmasa tanisamayacaktik . iyi ki varsinnnnn ve artikkk HURGENERALSINNN :))amin kuzumm yaa gel gör istedim beraber bekledik bak bende geldim sonuna diye yanımda ol istedimhem de nostalji yaparsın diye
bende az deli değilim.. bak anlatayım :))Yine iyi uyudu diye yazmaz, benimki yazamıyor, bunu bile bile gıcık olucak durumdayım şu an
O yüzden yazmıyorum, trip atıyorum kendi kendime
Allahım ağlanacak halime gülüyorum delirdim iyice
şu an beni nasıl umutlandırdın anlatamam, az zaman da olsa birlikte şafak saydık ve sen doğan güneşi görmek üzeresin çok sevindim canım :)) Rabbim bundan sonra ayrılık yaşatmasın bir ömür birlikte ve mutlu olun :) darısı başımıza olsun
Ayyyy kuzummm yaa evett sen beni ben seni bekledim vallaa ama artikkkk bittiii bana en iyi yani senin gibi bir arkadasim olmus olduu. yani benimkinin bana askerliginden kalan en faydali sey sensin :))) o asker olmasa tanisamayacaktik . iyi ki varsinnnnn ve artikkk HURGENERALSINNN :))
bende az deli değilim.. bak anlatayım :))
internetsiz kamerasız telefon kullanıyor ya benimki WhatsApp'da söyleyemediğim her şeyi yazıyorum ben buna, görmüyor ama yine de yazıyorum nedeniçimde mi kalsın?? olur mu öyle şey söylemem lazım
bende az deli değilim.. bak anlatayım :))
internetsiz kamerasız telefon kullanıyor ya benimki WhatsApp'da söyleyemediğim her şeyi yazıyorum ben buna, görmüyor ama yine de yazıyorum nedeniçimde mi kalsın?? olur mu öyle şey söylemem lazım
çok haklısın canım bize en iyi gelen şey burada dertleşmek.. Amin İnşallah dilediğimiz gibi olurHiç bitmez hiç geçmez dediğimiz zamanlar bile öyle bi geçiyor ki asker yarenlerini en iyi yine yarenler anlar. Çok zorlandım ben kendi adıma çok şeyler atlattık sonuna gelmek inan karanlık gibi görünüyor bazen ama geliyor inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel olur. Kalan şafaklarınızda huzurla ve birbirinize sımsıkı bağlanarak geçirirsiniz
Evetttt kuzummm insss kina gecendee basinda yuksek yuksek tepelerr yaparimm inssssssEvet kuzum ya bana da sen en zor zamanlarda destek oldun ve olmaya da devam ediyoruz iyi ki varsın.. Yarenlik bitti sırada ki gelsin
Yalnız iyi yöntemmiş bu ya çok güldüm
gelince süpriz olcak işte
Aynı şeyi ben de uzun süre yaptım, sonra okuduğu zaman bayağı gülmüştüü
gelince süpriz olcak işteinşallah sen nasıl bir manyaksın diye bir tepki almam onun yerine yarim neler çekmiş der
gelince süpriz olcak işteinşallah sen nasıl bir manyaksın diye bir tepki almam onun yerine yarim neler çekmiş der
Şafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
Şafak sayan tüm yarenler inşallah zaman çabuk geçer de sağ salim gelir askerleriniz ben hepinizin önünü açmış olurum inşallah çabucak gelir sevdicekleriniz. Rabbim her asker yarenini sağ salim kavuştursun sevdiğine.. Hepinizi Allahım tez zamanda kavuştursun burası iyi ki var
Bana en çok destek olanvanilya35 e burdan sesleniyorummm bende bitirdimm kuzuuumm şükürler olsun
Gerçekten o kadar kişi halimi hatrımı soruyor, konuşuyoruz ama bir tek sizinle konuşunca rahatlıyorum, çünkü taa derinden hissediyorum aynı duyguları paylaştığımızıı
aynı şey hepimiz için geçerli canım, birbirimizden güç alıyoruz :))
gözünn aydıın canımm benimm çok sevindiimm çokk çokk Rabbim hepimizii kavuştursun inşallaahhŞafak DOĞAN GÜNEŞŞ sevdiğimmm güneş bizim doğacak inşallah bitti diyeeceğiz artık bitti bunca zorluğa ayrılığa üzüntüye rağmen bitirdik ama hiç kolay olmadı umarım bundan sonrası daha kolay olur askerimm...
Şafak sayan tüm yarenler inşallah zaman çabuk geçer de sağ salim gelir askerleriniz ben hepinizin önünü açmış olurum inşallah çabucak gelir sevdicekleriniz. Rabbim her asker yarenini sağ salim kavuştursun sevdiğine.. Hepinizi Allahım tez zamanda kavuştursun burası iyi ki var
Bana en çok destek olanvanilya35 e burdan sesleniyorummm bende bitirdimm kuzuuumm şükürler olsun
kızlarr sevdiğime sarıdıımmm darısı sizee olsuunnnn banadaa büyük süpriizz olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?