Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canımmmm
Olsun, askerlik bitti ya hemen görmek önemli değil, yeter ki sağsalim gelsin..

Cokkkk sukurrrrr kuzummmmmm cokkk sukurrrr Allahim bundan sonrasinda araniza uzaklik vermesin. Hersey daha guzel olacak kuzummm asker yolu bekleyen herkese Allahim sabir versin Allahim askerlerimizi korusunn

amin kuzumm yaa gel gör istedim beraber bekledik bak bende geldim sonuna diye yanımda ol istedim hem de nostalji yaparsın diye

amin kuzumm yaa gel gör istedim beraber bekledik bak bende geldim sonuna diye yanımda ol istedim hem de nostalji yaparsın diye
Ayyyy kuzummm yaa evett sen beni ben seni bekledim vallaa ama artikkkk bittiii bana en iyi yani senin gibi bir arkadasim olmus olduu. yani benimkinin bana askerliginden kalan en faydali sey sensin :))) o asker olmasa tanisamayacaktik . iyi ki varsinnnnn ve artikkk HURGENERALSINNN :))

Yine iyi uyudu diye yazmaz, benimki yazamıyor, bunu bile bile gıcık olucak durumdayım şu an
O yüzden yazmıyorum, trip atıyorum kendi kendime
Allahım ağlanacak halime gülüyorum delirdim iyice
bende az deli değilim.. bak anlatayım :))
internetsiz kamerasız telefon kullanıyor ya benimki WhatsApp'da söyleyemediğim her şeyi yazıyorum ben buna, görmüyor ama yine de yazıyorum neden içimde mi kalsın?? olur mu öyle şey söylemem lazım

Hiç bitmez hiç geçmez dediğimiz zamanlar bile öyle bi geçiyor ki asker yarenlerini en iyi yine yarenler anlar. Çok zorlandım ben kendi adıma çok şeyler atlattık sonuna gelmek inan karanlık gibi görünüyor bazen ama geliyor inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel olur. Kalan şafaklarınızda huzurla ve birbirinize sımsıkı bağlanarak geçirirsiniz

Evet kuzum ya bana da sen en zor zamanlarda destek oldun ve olmaya da devam ediyoruz iyi ki varsın.. Yarenlik bitti sırada ki gelsin

Yalnız iyi yöntemmiş bu ya çok güldüm

Aynı şeyi ben de uzun süre yaptım, sonra okuduğu zaman bayağı gülmüştüü

çok haklısın canım bize en iyi gelen şey burada dertleşmek.. Amin İnşallah dilediğimiz gibi olur

gelince süpriz olcak işte inşallah sen nasıl bir manyaksın diye bir tepki almam onun yerine yarim neler çekmiş der

Almazsın almazsınn :))
Anlıyorlar az çok halimizdenn :))
Benimki zaten nasıl manyak olduğumu bildiği için gülüp geçmişş, her tür deliliyi bekliyor benden garibimm

Gözün aydın canım. Senin adına çok sevindim. Zaman zor ama geçiyor sen bize ispatlamış oldun. İnsan hala bazen inanamıyor. Bitmeyecekmiş gibi...
Böyle zor şeyler atlatabilen ilişkiler her zaman daha sağlam olmuştur. Sizin de öyle daha sağlam daha da birbirine bağlı. İnşallah bir daha hiç ayrı düşmezsiniz. İyi dileklerin için çok sağol bizi en iyi sen anlarsın zaten darısı bize inşallah

gözünn aydıın canımm benimm çok sevindiimm çokk çokk Rabbim hepimizii kavuştursun inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…