- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Allah Razı olsunn canım beniimmmGözün aydın canımm, çoookkkk sevindimmmmm
kızlarr sevdiğime sarıdıımmm darısı sizee olsuunnnn banadaa büyük süpriizz olduu
Kızlar Merhaba topigi tesadüfen gördüm . Burda eşi asker olanlar var sanırım bende sizdenim
Sağol canım ama biz şafak hesaplayamadik nasıl hesaplaniyor askerlik başlangıcı için ilk aciklandiginda 21 eylül idi ama eşim 24 üne teslim olma tarihinde acemi birliğine gitti. 21 ekim cuma tören oldu ve 7 günlük izinle 28 ekimde usta birliğine gitti .Canım hoş geldin aramıza
Benim eşim değil henüz erkek arkadaşım ama eşi olanlar da var.
Sağol canım ama biz şafak hesaplayamadik nasıl hesaplaniyor askerlik başlangıcı için ilk aciklandiginda 21 eylül idi ama eşim 24 üne teslim olma tarihinde acemi birliğine gitti. 21 ekim cuma tören oldu ve 7 günlük izinle 28 ekimde usta birliğine gitti .
137 gün diyor programa göreŞafak programları var programa giriyorsun o söylüyor. Ben bide ilk günden itibaren saymaya başladığım için zaten hep aklımda. Teslim olma tarihi önemli değil sülüs tarihi neyse ondan başlıyorsun sanırım 21 eylül oluyor senin. Kısa dönem mi uzun dönem mi ?
Sağol güzelim daha bitirmedik ama olsunnYaa harikaaa gözün aydın canım benim
Hoşgeldin aramıza guzeliimm. Safak sayar var ama oda yanlış hesapliyo yaa hesapladigi kadarini sayyyKızlar Merhaba topigi tesadüfen gördüm . Burda eşi asker olanlar var sanırım bende sizdenim
137 gün diyor programa görekısa dönem canım
Hosbulduk canım bizim yolumuz daha uzun :)Hoşgeldin aramıza guzeliimm. Safak sayar var ama oda yanlış hesapliyo yaa hesapladigi kadarini sayyy
6 ay canım . 38 gün oldu .amin hepimizi Rabbim sağ salim kavustursunDoğru sanırım canım bir ay geçmiş 170 gün oluyor kısa dönem sanırım emin olamadım ama eşin biliyordur büyük ihtimal. Allah kavuştursun tez zamanda inşallah
Benim yolumda daha uzun canım merak etme burda hepimizz beraberizzz :)Hosbulduk canım bizim yolumuz daha uzun :)
Kızlar Merhaba topigi tesadüfen gördüm . Burda eşi asker olanlar var sanırım bende sizdenim
•:*´¨`*:•.☆ Şafak 81 - Düzce ☆•:*´¨`*:•.
Bugünlere de çok şükür
Bir 100 ü geçsek, ikili rakamlara gelsek derken plakalara geldik.
Sırada ki hedef
"DOĞAN GÜNEŞ "
Bekledim bekledim geldi darısı kavuşmaya inşallah
gözün aydın canımmkızlarr sevdiğime sarıdıımmm darısı sizee olsuunnnn banadaa büyük süpriizz olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?