Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haha yok canım ben küçükken öyleydim büyüdükçe geçti ama güler yüzlüyüm evet herşeye gülerim tüm arkadaşlarım seni unutsam bile gülüşünü unutmak mümkün değil der bir bu aralar gülemiyorum malum uzakta sevdiğim. O gelir gelmez neşem de yerine gelir inşallah.

Ah ah biz de bu kız evlenir belki düzelir diye umut ediyorduk ama yokk deli arkadaşım deli olarak da kaldı

Anlıyorum, o da aynen sen gibi hep güler, herşeye gülerr :)) Yeter ki gülün, başka birşey istemiyorumm :))

Gülümsemeyi bile aldılar bizdennn Ben de pek güleryüzlü olmasam da biriyle karşılaştığımda gülümserim genelde, şimdi gülümsemediğim zamanlar ne oldu neyin var diye soruyorlar.. Askerim var daha neyim olsun demek geçiyor bazen içimden

Hep beraber gülelim her daim inşallah
Valla banada diyolar sen yorgun musun, hasta mısın, niye hep sessizsin diye anlıyorlar hemen. Askerde olduğunu bilenler anlıyor artık alıştılar. Napalım bir yanımız eksik çünkü

Aynen canımm, az kaldı zatenn, onlar gelince biz de eskisi gibi oluruz inşaAllah..

ya kızlar merhaba oncelıkle bebn safak hesaplaması yapamıyorum ızın yol suresı falan ıstıyor ya tam sayıyı tutturamadım.anlayan varsa bana da bır rakam cıkartıverın lutfeeen

sevk baslangıcı 31,10,2016
sevk bıtıs 03,11,2016

ve bugun yanı 02,11,2016 da teslım oldu.

yanı buradan yol ıznı ne kadar sure olmus oluyor. kısa donem ıcın bugun saymam gerekn safak kac(?

Canım sadece bunlarla bulunmuyor sülüs tarihi 31.10.2016 sanırım izin kullanıcak mı yol izinleri falan var internte şafak hesaplama yaz bir site çıkıyor. Orda bilgileri giriyorsun hiç izin kullanmazsa senin şafak şuan 180.

Kisa donem mi uzun donem mi canim

Ben çok kötüyüm ya
Kaç gündür haber yok, delircem
Belki bana yazamıyordur dedim, kaç gün yazamadı çünkü ama kimsenin haberi yok, kimseyle konuşmamış, yazmamış
Offf içim sıkılıyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…