- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Haha yok canım ben küçükken öyleydim büyüdükçe geçti ama güler yüzlüyüm evet herşeye gülerimBiliyorum akreple yayın uyumunu :)
Benim de var bir tane biraz çılgın yay arkadaşımBen de onu çok severimmm..
Sende de var mı çılgınlık merak ettim
Benimki çok güzleryüzlü, çılgınlıkta sınırı yok kızın, durduk yere hoplar zıplar ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz yaniO yüzden merak ettim sen de öyle misin acaba ?
Haha yok canım ben küçükken öyleydim büyüdükçe geçti ama güler yüzlüyüm evet herşeye gülerimtüm arkadaşlarım seni unutsam bile gülüşünü unutmak mümkün değil der bir bu aralar gülemiyorum malum uzakta sevdiğim. O gelir gelmez neşem de yerine gelir inşallah.
Ah ah biz de bu kız evlenir belki düzelir diye umut ediyorduk ama yokk deli arkadaşım deli olarak da kaldı
Anlıyorum, o da aynen sen gibi hep güler, herşeye gülerr :)) Yeter ki gülün, başka birşey istemiyorumm :))
Gülümsemeyi bile aldılar bizdennnBen de pek güleryüzlü olmasam da biriyle karşılaştığımda gülümserim genelde, şimdi gülümsemediğim zamanlar ne oldu neyin var diye soruyorlar.. Askerim var daha neyim olsun demek geçiyor bazen içimden
Hep beraber gülelim her daim inşallah
Valla banada diyolar sen yorgun musun, hasta mısın, niye hep sessizsin diye anlıyorlar hemen. Askerde olduğunu bilenler anlıyor artık alıştılar. Napalım bir yanımız eksik çünkü
İnşallah canım benimAynen canımm, az kaldı zatenn, onlar gelince biz de eskisi gibi oluruz inşaAllah..
ya kızlar merhaba oncelıkle bebn safak hesaplaması yapamıyorum ızın yol suresı falan ıstıyor ya tam sayıyı tutturamadım.anlayan varsa bana da bır rakam cıkartıverın lutfeeen
sevk baslangıcı 31,10,2016
sevk bıtıs 03,11,2016
ve bugun yanı 02,11,2016 da teslım oldu.
yanı buradan yol ıznı ne kadar sure olmus oluyor. kısa donem ıcın bugun saymam gerekn safak kac(?
Kisa donem mi uzun donem mi canimya kızlar merhaba oncelıkle bebn safak hesaplaması yapamıyorum ızın yol suresı falan ıstıyor ya tam sayıyı tutturamadım.anlayan varsa bana da bır rakam cıkartıverın lutfeeen
sevk baslangıcı 31,10,2016
sevk bıtıs 03,11,2016
ve bugun yanı 02,11,2016 da teslım oldu.
yanı buradan yol ıznı ne kadar sure olmus oluyor. kısa donem ıcın bugun saymam gerekn safak kac(?
160100lere vedaya son 2ayyy
Guzel geciyo guzelimm istanbulun tadini cikardik :) bu gidisle ayrilmak biraz zor olucak ama cok iyi geldi kendine bu :) dort gozle bitirmeyi bekliyoruz bi daha izine gelmeyecek cunkuAz kaldı :)
Nasıl geçiyor günlerinizzz ?
Guzel geciyo guzelimm istanbulun tadini cikardik :) bu gidisle ayrilmak biraz zor olucak ama cok iyi geldi kendine bu :) dort gozle bitirmeyi bekliyoruz bi daha izine gelmeyecek cunkuhayirlisi olsun insallahh
Benimkide bugün teslim oldu.Daha şimdiden özledim.Bu arada arkadaşlar acemi birlikte ziyarete gidebilir miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Benimkide bugün teslim oldu.Daha şimdiden özledim.Bu arada arkadaşlar acemi birlikte ziyarete gidebilir miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?