Merhaba kızlar benim yarimde cuma sabah yola çıkıyor acemi birligi İzmir gaziemir itfaiye soforu olacak.şimdiden içim sıkılıyor nasıl geçer 12 ay tecrübeleri alabilir miyim
Merhaba canım.. Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman :)
İlk 2-3 ayda dağılırsın, toparlanmaya çalışırsın, 4-5. aylarda alışmış olursun artık..
Ondan sonrası sakin geçer..
Tabi ara-sıra sıkıntılı günlerin olucak, ağlamaktan canın çıkacak gibi olucak ama inan hepsi geçecek..
Zor dönem ama atlatılmayacak kadar değil..
Hem Rabbim sabrını veriyor gerçekten, yoksa dayanılacak gibi değil..
Dua ediyorsun, sabrediyorsun geçiyor böyle böyle..
Allah yardımcınız olsun canım, askerine de sana da bol bol sabır versin inşaAllah..
Zaman su gibi akıp gitsin, bu 1 sene nasıl geçti hiç farkında olmayasınız..
Allah kavuştursun canım.. Sağsalim bitirip dönsün inşaAllah..
İnşallah kızlar hayırlı bir şekilde yapıp gelsin hepsi de :)Allah tez vakitte kavuştursun canım
Ben çok kötüyüm ya
Kaç gündür haber yok, delircem
Belki bana yazamıyordur dedim, kaç gün yazamadı çünkü ama kimsenin haberi yok, kimseyle konuşmamış, yazmamış
Offf içim sıkılıyorr...
Merhaba kızlar benim yarimde cuma sabah yola çıkıyor acemi birligi İzmir gaziemir itfaiye soforu olacak.şimdiden içim sıkılıyor nasıl geçer 12 ay tecrübeleri alabilir miyim
Canım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki sanırım her sıkıldığımda açıp okucam cook sağol iyi dileklerin için Rabbim seni hep güzel şeylerle karsilastirsin. bakalım aglamamaya çalışcam . hem çalışıyorum hem spora gidiyorum hem aciktan okuyorum oyalancak ne varsa yapicam .inşallah dediğin gibi olur şu gibi geçer gider
Canım içini ferah tut iyidir. Bak çok az kaldı iki aya yanında. Yoğundur fırsatı olmamıştır. Kötü şeyler düşünme
İnşallah kızlar hayırlı bir şekilde yapıp gelsin hepsi de :)
İnşaAllah öyledir canım
İçimde nasıl sıkıntı var anlatamamm
Dua ediyorum inşaAllah şarjı bitmiştir de dolduracak fırsatı olamamıştır diye..
Hep şarj sorun oluyor diyordu..
Olabilir bak o bizde de öyle kuzum. Priz hep dolu oluyormuş sıra gelmiyordu ilk zamanlar sonra batarya aldı. Sen merak etme haber alıcaksın yarın bak görürsün. Konuşalım rahatla sende içine atma.
Valla böyle teselli ediyorum kendimi napim..
Bizde telefon yasak ya, yatakhanelerde de priz yok bildiğim kadarıyla, priz olan yerlerde de nasıl koysun gören olursa başına iş açar..
İnşaAllah şarjı bitmiştir inşaAllah...
O zaman kesin öyledir canım ben bilmiyordum yasak olduğunu. Sen kötü düşünme biliyorum çok zor insan her şeyi düşünüyor ama haber aldığında hepsi geçecek. Şafağınızda 50'lere gelmiş hayırlı olsun kuzucum
Çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun..
Her 0-lı rakam teselli edici, ardından 9 gelecek diye :))
İyi ki varsınız ya, yoksa bende kafa kalmazdı böyle..
Sende iyi ki varsın yoksa kiminle dertleşirdik böyle :))
Allah senden de razı olsun.
Aynen öyle her azaldığında insan mutlu oluyor ama o 0'dan 9' a geçiş başka bir mutluluk :))
Aynen canım :)
Gelecek hafta babası yanına gidecek inşaAllah.. Benim babamı da götürmek istiyor :)
Babam normalde mesafeli davranır nişanlımla malum kız babası :))
Şimdi giderse nasıl olucak çok merak ediyorum :))
Bir an önce günler geçse de gitseler yanına.. Şafaklardan 10 gün kadar eksilmiş olucak o zaman fena mı
Ay had inşallah giderler hep birlikte. Ah valla o şafağın 10gün azalması demek ne biz asker bekleyenler için:)) bizdende gider bir 10 bizde 60lara düşeriz ohh :)
Hosgeldin aramiza canimm Rabbim dayanma gucu versinBenimkide bugün teslim oldu.Daha şimdiden özledim.Bu arada arkadaşlar acemi birlikte ziyarete gidebilir miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?