Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar benim yarimde cuma sabah yola çıkıyor acemi birligi İzmir gaziemir itfaiye soforu olacak.şimdiden içim sıkılıyor nasıl geçer 12 ay tecrübeleri alabilir miyim
Hosgeldin aramiza guzelim. Gecer merak etme ben buraya 365le basladim nasil gececek bu derken 159 olduk cok sukur.sabir sadakat baska hic biseye gerek yokk

Yaaa senin sıkılan canını severimmn:) guzelimm endiselenme korktugun basina gelir sonra az daha sabir hem azicik kaldi kii senin sağ saglim kavuscaksiniz insallahh buna inann canim benimm

Canımsınn yaa
Rahatladım biraz da olsa, annesiyle konuşmuş çok şükür..
Bir sıkıntı var herhalde başka kimseyi aramadığına, yazmadığına göre..
Önemli değil zaten, kendisi iyi olsun da gerisi mühim değil..

Gözün aydın kuzum dedim ben sana bak yarın haber gelir dedim sana iyimiş ya çok şükür

Vardir canim vardir bizde de oluyo bazen oyle geldiginde sordum dedii yazmam icin zaman kalmiyo bazen arama yapiyolar olmuyo korkma hic bise olmayacak faalan dedi icin rahat tut diyo bana. Elimden geldigince tutmaya calisiyorumm o yuzden sende tut çünkü ben hep sizden guc aliyorumm

Gözün aydın kuzum dedim ben sana bak yarın haber gelir dedim sana iyimiş ya çok şükür

Çok sağol canım benimmm...
Sorma canım ya geceyi nasıl geçirdim Allah biliyor..
Elimde değil, zaman azaldıkca korkum daha da arttı sanırım..
1 gün haber alamasam hemen aklıma bin türlü şey geliyor..

İyi ki varsınız, ben de sizden güç alıyorum gerçektenn..
Dünden beri hep yazdıklarınızı okuyunca sakinleştim..
Destek veren birilerinin olması çok güzel, varlığınıza ne kadar şükretsem az..

Çok sağol canım benimmm...
Sorma canım ya geceyi nasıl geçirdim Allah biliyor..
Elimde değil, zaman azaldıkca korkum daha da arttı sanırım..
1 gün haber alamasam hemen aklıma bin türlü şey geliyor..

Haklısın gerçekten kafamızda kuruyoruz hep ama geçicek hepsi. Son iki ay inşallah

Guzeliimm benimm yaa senin varliginda bize guc veriyoo bende ayni sekilde sakinlesiyorumm. Sende iyi ki varssiinn canim benimm

Hosgeldin aramiza guzelim. Gecer merak etme ben buraya 365le basladim nasil gececek bu derken 159 olduk cok sukur.sabir sadakat baska hic biseye gerek yokk

evet gectikten sonra eminim bende ne cabuk gecti dicem ama şu 2 3 ay biir an once gecsin yeterkii
kış ilkbahar yaz sonraki sonbahar hemen gelecek diye teselli ediyorum kendimi

evet gectikten sonra eminim bende ne cabuk gecti dicem ama şu 2 3 ay biir an once gecsin yeterkii
kış ilkbahar yaz sonraki sonbahar hemen gelecek diye teselli ediyorum kendimi
Gecer güzelim geçer alışman onun alışmasi biraz zaman alicak bu süre icinde yipranicaksiniz ama beraberliginizin ne kadar kuvvetli olduğunu gostericek bu Rabbim sabırlar versin insallahh

Hosgeldin aramiza canimm Rabbim dayanma gucu versin
Aminn bende dun gönderdim sözlümü uzun dönem Ona sosyopixten takvim kutusu yaptırmak istedim siparişini verdim askeriyenin adresinide verdim ama sonra dank etti askeriyeye kargo alirlar mi yada sahibini bulur mu diye Tecrübesi olanlar arkadaslarim ne dersiniz?

Aliyolar canım ben şırnağa gonderdim 2 defa ve gondericem de daha ptt kargoyla gidiyo onlarin birliklerine ne aliyolar bilmem ama bizimkine herseyi gondere biliyorumm yasak yok.
Allah kavustursuun caniimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…