Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşaAllah canım :) Ama kızmasın sonra gönderdin diye ?

Aynen öyle :) 6. cumartesi son günü inşaAllah Ben de cumartesileri sayayım artık :)

İyi gecelerr kızlaar
Yakında bana da bu topiğin yolları gözükücek diyordum kii, @AKovser sayesinde şimdiden alıştırma yapayım dedim :)
Burda ki birlik, güç o kadar etkileyici ki.. Görmeden, bilmeden nasıl destek olunur, nasıl el uzatılır en büyük örnek burası :)
Allah hepinize sabır, güç versiin.. Hepinizi sağsalim kavuştursun sevdiğine inşallah
Ben daha yolun başında bile değilim, belki de çoğunuz sevdiğinize kavuştuktan sonra, sıra bize gelicek
Ne yalan söyliyim daha şimdiden stres sarmasına rağmen, burdaki birliğin gücünü görünce,
sabırlı olmam için tek umudum burası oldu :)
Hepiniz inanılmaz iyi kalplisiniz..
Allah gönlünüze göre versin, sabrınızın mükafatını en güzel şekilde alın hepiniz inşallah

Hoşgeldinnn canımmm
Olman gereken en doğru yerdesin :)
Aylardır buradayım, iyi ki de gelmişim diyorum.. Çok seviyorum kızları
En ufak sıkıntımı bile bura yazıyorum, Allah razı olsun hep destek oldular bana, eminim aynı şekilde sana da olucaklar..
Sağsalim gidip dönsün sevdiğin.. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamazsın inşaAllah

Tamam o zaman :)
Şimdi hatırladım, ilk yazdığı mektupta yazmıştı 52 haftadan 6-sı bitti bile, 46 hafta kaldı :))
Çok şükür artık 46 hafta bitti sadece 6 hafta kaldı diyorum
çok şükür canım bunca bekledin 6 hafta daha sabır inşallah gelir sağ salim çok mutlu olursunuz :)

Canım benimm burda ki yazını görmemişim yoruma yazdım bende karıştı iyice :))
Almam gereken desteğin, fazlasını alıcağıma eminim :)
Karanlık, aydınlığa kavuşur elbett

iyi geceler canım :) Hoşgeldin aramıza burası olmasa napardım inan hiç bilmiyorum.. Burada birbirimizden güç alıyoruz, dertleşiyoruz, bu zor günler geçecek daha başlamasa da sende böyle telkin ver kendine :)) stres yapma bir an önce gitsin gelsin inşallah sevdiğin.

bütün duaların için de Amin diyorum. Allah herkesi sevdiğine sağ salim kavuştursun

Canım benimm burda ki yazını görmemişim yoruma yazdım bende karıştı iyice :))
Almam gereken desteğin, fazlasını alıcağıma eminim :)
Karanlık, aydınlığa kavuşur elbett

Hiç farketmez hepsine bakıyorum, okuyorum :)

Bizim günler karanlık şimdi ama bir gün inşaAllah güneş bizim için doğacak

Tüm iyi dileklerin için teşekkürler canım
İnşallah sende gönderdikten sonra bir an önce sevdiğine kavuşursun...
Zaman bazen zorlasada hep beraber aşıyoruz günleri bizim bitse bile destek oluruz her zaman

Hoşbuldumm :)
Öyle karmaşık duygular içindeyim ki, bazen diyorum gitse de bitse bian önce, ama bazen o gidiceği gün hiç gelmesin diye dua ediyorum.

Yani anlıcağınız daha şimdiden böyle kafa şişiriyorsamm, benden çekiceğiniz var demektir :)

Ya senin sabah sınavın yok mu ? Ben mi yalnış anladım yoksa

Tüm iyi dileklerin için teşekkürler canım
İnşallah sende gönderdikten sonra bir an önce sevdiğine kavuşursun...
Zaman bazen zorlasada hep beraber aşıyoruz günleri bizim bitse bile destek oluruz her zaman
Hoşbuldum teşekkür ederim canımm
Desteğinizden yana hiiç şüphem yok :)
Tek sıkıntı zaman, ama bana daha çok var. Şimdi zaman sizin için aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…