resmen bi sene zamanı durdurmak demek beklemek:) napacaksam birlikte yapalım diye:) ha gayretburaya kadar nasıl geldiysek sonrasını da hallederizz
İnşallah canımm. Siz de kavuşun bir an once:) hepiniz için dua ediyorum:)
Hemdeee cok huzur verici zaten her zorlugun arkasinda kolaylik vardirr :) kayinvalidem her zaman der bana her zorlugun arkasinda kolaylik vardir kizimm sabret derr hep bana :) o yuzdeeen sabiirr guzel gunler iciinnnAz daha sabır canım, bizim de güleceğimiz günler gelecek inşaAllah
Düşünsene bir zaman gelecek şimdi uzunn mesafelerle uzak olduğumuzla aynı evin içinde yaşayacağız
Düşüncesi bile huzurverici dimii :)
Hemdeee cok huzur verici zaten her zorlugun arkasinda kolaylik vardirr :) kayinvalidem her zaman der bana her zorlugun arkasinda kolaylik vardir kizimm sabret derr hep bana :) o yuzdeeen sabiirr guzel gunler iciinnn
Özlemek modundayım yine...
40'larda bitiyor sabret kuzu az kaldı "doğan güneş" e
Deli olucam daha 151 gün var ya sanki ömür gitti benden daha 151 gün nasıl geçecek
Canim benim ki kısa dönem daha sadece 17 gün oldu gideli ama hala ağlıyorum ben çok zor o gelmeden ölebilirimKaç kere böyle söyledim acaba..
Kaç kere yok ben dayanamayacağım dedim..
Ama dayandım ve de zaman geçti..
151-i gördüğüm zamanlar sevinçten ne yapacağımı bilmiyordum...
361-den 43-e.. Hayaldi gerçek oldu..
Dua et, sabır iste.. Başka çaremiz yok bu durumda..
Canim benim ki kısa dönem daha sadece 17 gün oldu gideli ama hala ağlıyorum ben çok zor o gelmeden ölebilirim
Bazen öyle kötü oluyorum ki gecmiycek sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunBiliyorum canım, yazmıştın daha önce..
Bak bizim gibi 1 sene bekleyenlere, şükret..
168-le başlamışsınız, 1 senenin yarısı bile değil..
Ölmüş kadar oluyorsun ama ölmüyorsun
Gitti, 3 ayda zar zor alıştım diyordum ki, savaş olacağı haberi çıktı..
Günlerce atışma oldu, kaç şehidimiz vardı..
Delirmemek elde değildi..
Nasıl dayandım Allah biliyor..
Asıl ölmek bu durumda oluyor işte..
Ama çok şükür hepsi geçti..
Bol bol İnşirah oku, bana çok yardımcı oldu..
Her 9 yeni bir umut, şimdi 39 olsa da biraz rahatlasam :)
Ya bugün ablasıyla konuşuyordum ablasının doğum günü 26 aralık, askerim demiş ki, ablasına senin doğum gününde orada olacağım..
Bir yandan nasıl heyecan yaptım acaba gerçekten erken gelir mi diye, bir yandan da heveslenme diyorum kendime :))
Gerçi 26-sına kadar sabretsem gerisi gelir de inşaAllah ama yine 1 gün de 1 gündür sabır lazım tabi..
Yaa o kadar haklisin ki canimm keske bizde kisa donem olsaydik hep derim kisa donem olsaydi beklemek daha kolay olurdu ama. biz 365de neleri gorduk yaa sevdigimi gonderdim darbe oldu ben cildirdim bizi cok etkilemedi ama sonucta asker ve askerlere yaptiklari ortadaydi ne yiyo ne iciyo ya su gozlerim sismisti askerim arardi aglamaktan konusamazdimmBiliyorum canım, yazmıştın daha önce..
Bak bizim gibi 1 sene bekleyenlere, şükret..
168-le başlamışsınız, 1 senenin yarısı bile değil..
Ölmüş kadar oluyorsun ama ölmüyorsun
Gitti, 3 ayda zar zor alıştım diyordum ki, savaş olacağı haberi çıktı..
Günlerce atışma oldu, kaç şehidimiz vardı..
Delirmemek elde değildi..
Nasıl dayandım Allah biliyor..
Asıl ölmek bu durumda oluyor işte..
Ama çok şükür hepsi geçti..
Bol bol İnşirah oku, bana çok yardımcı oldu..
Hosgeldiinn aramizaa :)Ayy cok mu zor beklemek sabretmek; esim kisa donem yapicak kismet olursa agustosda gidicek simdiden korkularim basladi konu acilinca o benden aglamakli oluyo bi kizimiz var suan 5 bucuk aylik sizi cok ozlerim gidemem diyo valla iyice korkmaya basladim askerlikte huylar degisiyomus falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?