Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmen bi sene zamanı durdurmak demek beklemek:) napacaksam birlikte yapalım diye:) ha gayret buraya kadar nasıl geldiysek sonrasını da hallederizz

İnşaAllah canım..
Ama çok boş geçti 1 senem, hiçbirşey yapmadım, yapamadım
Bu seneden bana üzüntü, sıkıntıdan başka birşey kalmayacak anlaşılan..
Önümüzdeki yıllarda telafisi olur inşaAllah..
Bebeğin ismini ne koydunuz canım ? :)

Hemdeee cok huzur verici zaten her zorlugun arkasinda kolaylik vardirr :) kayinvalidem her zaman der bana her zorlugun arkasinda kolaylik vardir kizimm sabret derr hep bana :) o yuzdeeen sabiirr guzel gunler iciinnn

40'larda bitiyor sabret kuzu az kaldı "doğan güneş" e

Her 9 yeni bir umut, şimdi 39 olsa da biraz rahatlasam :)
Ya bugün ablasıyla konuşuyordum ablasının doğum günü 26 aralık, askerim demiş ki, ablasına senin doğum gününde orada olacağım..
Bir yandan nasıl heyecan yaptım acaba gerçekten erken gelir mi diye, bir yandan da heveslenme diyorum kendime :))
Gerçi 26-sına kadar sabretsem gerisi gelir de inşaAllah ama yine 1 gün de 1 gündür sabır lazım tabi..

Deli olucam daha 151 gün var ya sanki ömür gitti benden daha 151 gün nasıl geçecek

Kaç kere böyle söyledim acaba..
Kaç kere yok ben dayanamayacağım dedim..
Ama dayandım ve de zaman geçti..
151-i gördüğüm zamanlar sevinçten ne yapacağımı bilmiyordum...
361-den 43-e.. Hayaldi gerçek oldu..
Dua et, sabır iste.. Başka çaremiz yok bu durumda..

Canim benim ki kısa dönem daha sadece 17 gün oldu gideli ama hala ağlıyorum ben çok zor o gelmeden ölebilirim

Canim benim ki kısa dönem daha sadece 17 gün oldu gideli ama hala ağlıyorum ben çok zor o gelmeden ölebilirim

Biliyorum canım, yazmıştın daha önce..
Bak bizim gibi 1 sene bekleyenlere, şükret..
168-le başlamışsınız, 1 senenin yarısı bile değil..
Ölmüş kadar oluyorsun ama ölmüyorsun
Gitti, 3 ayda zar zor alıştım diyordum ki, savaş olacağı haberi çıktı..
Günlerce atışma oldu, kaç şehidimiz vardı..
Delirmemek elde değildi..
Nasıl dayandım Allah biliyor..
Asıl ölmek bu durumda oluyor işte..
Ama çok şükür hepsi geçti..
Bol bol İnşirah oku, bana çok yardımcı oldu..

Bazen öyle kötü oluyorum ki gecmiycek sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay ne güzel bir haber buuu...
İnşallah öyle olur kuzu gerçekten varya şu şafakta bir gün erken gelmesi bile bizim için mutluluk sebebi. Öyle dediyse vardır bir bildiği boşuna demez sürpriz yapar belki hadi inşallah ya

Yaa o kadar haklisin ki canimm keske bizde kisa donem olsaydik hep derim kisa donem olsaydi beklemek daha kolay olurdu ama. biz 365de neleri gorduk yaa sevdigimi gonderdim darbe oldu ben cildirdim bizi cok etkilemedi ama sonucta asker ve askerlere yaptiklari ortadaydi ne yiyo ne iciyo ya su gozlerim sismisti askerim arardi aglamaktan konusamazdimm sonra askerimin oldugu birlige saldiri yaptilar en yakin arkadasini sehit verdik yaaa 1 haftaa toplasan 2 saat uyudum yaa varyaaa Rabbimin bugunune binlerce kez sukur binlerce kezz sevdigim ac 2 gun nobet tutu yaa nasil bise yiyebilirsin ki Allahim bu gunler hafizamdan silinsin o yuzden suan 143 e gelmek benim icin o kadarrr guzel biseydi cok sukur bu gunlerimiz iyi geciceek cok sukur atlattiikk Rabbim butun hepsini korusun hepsinii
Ayy ben yinee ağlaak cok fenaa

Ayy cok mu zor beklemek sabretmek; esim kisa donem yapicak kismet olursa agustosda gidicek simdiden korkularim basladikonu acilinca o benden aglamakli oluyo bi kizimiz var suan 5 bucuk aylik sizi cok ozlerim gidemem diyo valla iyice korkmaya basladim askerlikte huylar degisiyomus falan

Hosgeldiinn aramizaa :)
Zor degil caniimm Rabbim o zaman olunca sabrini elbette gosteriyo ama kisa donemmis 5bucuk ay nedir kii cabucak gecerr :) her gun ayni seyler bi yaninda o eksik ozlem daha agir basiyo amaa zamanla alisiyosunn daha dogrusu alismak zorda kaliyosun.
Degismeye gelincee degismenin ben tamamen kisilik meselesi oldugunu dusunuyorum banada dediler degiyo falan ama inan zerre bise olmadi cok sukur aksine daha bagli dahaa koruyup kollayici oldu oylee bise yok canimm aklini onlarla karistirma gunlerinizii guzell geciriinn
Rabbim tez zamaan sana minik kizinaa kavustursunn esinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…