- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Senin askerinin gelecegiii zamani ben bile dort gozlee bekliyorum caniimm yaaa az kaldi insallaah o zamana gelirrr geldigindeee senin oralarrr bahaarr olur baharr guzelimm cok az kalmiss az daha sabirr bitiriyoruz gunlerii bitiriyoruzzHer 9 yeni bir umut, şimdi 39 olsa da biraz rahatlasam :)
Ya bugün ablasıyla konuşuyordum ablasının doğum günü 26 aralık, askerim demiş ki, ablasına senin doğum gününde orada olacağım..
Bir yandan nasıl heyecan yaptım acaba gerçekten erken gelir mi diye, bir yandan da heveslenme diyorum kendime :))
Gerçi 26-sına kadar sabretsem gerisi gelir de inşaAllah ama yine 1 gün de 1 gündür sabır lazım tabi..
Ayy cok mu zor beklemek sabretmek; esim kisa donem yapicak kismet olursa agustosda gidicek simdiden korkularim basladi konu acilinca o benden aglamakli oluyo bi kizimiz var suan 5 bucuk aylik sizi cok ozlerim gidemem diyo valla iyice korkmaya basladim askerlikte huylar degisiyomus falan
Aynen vallaha kuzum oyle bir doldurdular kii. aksine adam daha bi duskun oldu daha kiymet bilir oldu kendi agiziyla diyo degerini anladimm normalde tartisinca donup asla aramayan adamm kirk kere ariyooHer mesafe ne kadar zorsa bu da o kadar zor...
Ama zor da olsa geçiyor günler. Kızınızın olması bir avantaj onunla koşturarak bitirirsiniz günleri.
Huy değişimi içinse valla bende çok korkuyordum çevremdeki herkes kötü şekilde doldurmuş beni acaba değişicek mi diye kendimi yedim bitirdim amaHuzurkokulu nun dediği gibi aksine daha da iyi oluyorlar daha sahipleniyorlar. Hiç kötü düşünme kalbini ferah tut.
Aynen vallaha kuzum oyle bir doldurdular kii. aksine adam daha bi duskun oldu daha kiymet bilir oldu kendi agiziyla diyo degerini anladimm normalde tartisinca donup asla aramayan adamm kirk kere ariyoobeni cok sasirtiyo gercekteenn
Aynenn ayneenn su zamanlar gercekten cok onemli zamanlar yani biz 4yildir beraberiz ama inan su zamandaa onun hakkinda cok baska seyler ogrendimm. Cok kapali kutudur normalde herseyini pek anlatmazz ama suan bise olsun ilk aradigi kisi benimmBiz de şuan ciddi bir adım yok askerden sonra düşünüyorduk ama iş durumuna bağlıydı. Benim askerimde hemen iş bulup evleniyoruz beklemiyoruz diyogerçekten daha da bağlanıyorlar. Çok şükür, maşallahhh nazar değmesin
Aynenn ayneenn su zamanlar gercekten cok onemli zamanlar yani biz 4yildir beraberiz ama inan su zamandaa onun hakkinda cok baska seyler ogrendimm. Cok kapali kutudur normalde herseyini pek anlatmazz ama suan bise olsun ilk aradigi kisi benimmboyle olunca kendimi daha bi degerli hissediyorummmm
Amiinn cok korkarim nazardan ben hemende degerr Masallah masallaah bin keree
Ay ne güzel bir haber buuu...
İnşallah öyle olur kuzu gerçekten varya şu şafakta bir gün erken gelmesi bile bizim için mutluluk sebebi. Öyle dediyse vardır bir bildiği boşuna demez sürpriz yapar belki hadi inşallah ya
Yaa o kadar haklisin ki canimm keske bizde kisa donem olsaydik hep derim kisa donem olsaydi beklemek daha kolay olurdu ama. biz 365de neleri gorduk yaa sevdigimi gonderdim darbe oldu ben cildirdim bizi cok etkilemedi ama sonucta asker ve askerlere yaptiklari ortadaydi ne yiyo ne iciyo ya su gozlerim sismisti askerim arardi aglamaktan konusamazdimmsonra askerimin oldugu birlige saldiri yaptilar en yakin arkadasini sehit verdik yaaa 1 haftaa toplasan 2 saat uyudum yaa varyaaa Rabbimin bugunune binlerce kez sukur binlerce kezz sevdigim ac 2 gun nobet tutu yaa nasil bise yiyebilirsin ki Allahim bu gunler hafizamdan silinsin o yuzden suan 143 e gelmek benim icin o kadarrr guzel biseydi cok sukur bu gunlerimiz iyi geciceek cok sukur atlattiikk Rabbim butun hepsini korusun hepsinii
Ayy ben yinee ağlaak cok fenaa
Senin askerinin gelecegiii zamani ben bile dort gozlee bekliyorum caniimm yaaa az kaldi insallaah o zamana gelirrr geldigindeee senin oralarrr bahaarr olur baharr guzelimm cok az kalmiss az daha sabirr bitiriyoruz gunlerii bitiriyoruzz
Ayy cok mu zor beklemek sabretmek; esim kisa donem yapicak kismet olursa agustosda gidicek simdiden korkularim basladi konu acilinca o benden aglamakli oluyo bi kizimiz var suan 5 bucuk aylik sizi cok ozlerim gidemem diyo valla iyice korkmaya basladim askerlikte huylar degisiyomus falan
Bende çok inanırım nazara vallaha maşallah kırk bin kere
60-ın son günü
çok şükür canım geçiyor bana da asker fena durumda, çok sıkıldı bir mektup bir süpriz bişey yapmam lazım morali düzelsin istiyorum biraz.
sende de şafak 42 oldu çok şükür :)) ahh bir de biz görsek
Yapabiliyorsan yap canım, canı sıkılmasın.. Motive olur hem :)
Oldu yaa :)) 6 hafta kaldı sadece, düşüncesi bile çok güzelll
İnşaAllah göreceksiniz canım, az daha sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?