Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin askerinin gelecegiii zamani ben bile dort gozlee bekliyorum caniimm yaaa az kaldi insallaah o zamana gelirrr geldigindeee senin oralarrr bahaarr olur baharr guzelimm cok az kalmiss az daha sabirr bitiriyoruz gunlerii bitiriyoruzz

Her mesafe ne kadar zorsa bu da o kadar zor...
Ama zor da olsa geçiyor günler. Kızınızın olması bir avantaj onunla koşturarak bitirirsiniz günleri.
Huy değişimi içinse valla bende çok korkuyordum çevremdeki herkes kötü şekilde doldurmuş beni acaba değişicek mi diye kendimi yedim bitirdim ama Huzurkokulu nun dediği gibi aksine daha da iyi oluyorlar daha sahipleniyorlar. Hiç kötü düşünme kalbini ferah tut.

Aynen vallaha kuzum oyle bir doldurdular kii. aksine adam daha bi duskun oldu daha kiymet bilir oldu kendi agiziyla diyo degerini anladimm normalde tartisinca donup asla aramayan adamm kirk kere ariyoo beni cok sasirtiyo gercekteenn

Aynen vallaha kuzum oyle bir doldurdular kii. aksine adam daha bi duskun oldu daha kiymet bilir oldu kendi agiziyla diyo degerini anladimm normalde tartisinca donup asla aramayan adamm kirk kere ariyoo beni cok sasirtiyo gercekteenn

Biz de şuan ciddi bir adım yok askerden sonra düşünüyorduk ama iş durumuna bağlıydı. Benim askerimde hemen iş bulup evleniyoruz beklemiyoruz diyo gerçekten daha da bağlanıyorlar. Çok şükür, maşallahhh nazar değmesin

Aynenn ayneenn su zamanlar gercekten cok onemli zamanlar yani biz 4yildir beraberiz ama inan su zamandaa onun hakkinda cok baska seyler ogrendimm. Cok kapali kutudur normalde herseyini pek anlatmazz ama suan bise olsun ilk aradigi kisi benimm boyle olunca kendimi daha bi degerli hissediyorummmm
Amiinn cok korkarim nazardan ben hemende degerr Masallah masallaah bin keree

Bende çok inanırım nazara vallaha maşallah kırk bin kere

İnşaAllah canım ya, heyecan yaptım ben de

Ağlayınca rahatlıyormuşuz gibi oluyor ama kendimizi halden düşürüyoruz
Ağlama canım, zor günler geçirmişsiniz siz de, bu zamana kadar koruyan Rabbim son güne kadar korusun hepsini..

Senin askerinin gelecegiii zamani ben bile dort gozlee bekliyorum caniimm yaaa az kaldi insallaah o zamana gelirrr geldigindeee senin oralarrr bahaarr olur baharr guzelimm cok az kalmiss az daha sabirr bitiriyoruz gunlerii bitiriyoruzz

Canım benimmm Allah razı olsunnn, günlerin çabucak geçsin de hemen kavuşun siz de
Valla gerçekten kışın ortasında baharı bekliyorum ben
Malum bu sene hiçbir mevsimden birşey anlamadık..
İçim içime sığmıyor, korkum da hiç geçmiyor, moralim yerlerde valla canım nasıl karışık durum ben bile bilmiyorum ne haldeyim..

Zor ama geçiyor, bitiyor merak etme :)
Hele kısa dönem, inşaAllah anlamazsın bile ne zaman gelip geçtiğini..
Benimki de iyi yönde değişti, kızlar öyle diyor bak, o yüzden korkma, aklına kötü şeyler getirme..

Yapabiliyorsan yap canım, canı sıkılmasın.. Motive olur hem :)

Oldu yaa :)) 6 hafta kaldı sadece, düşüncesi bile çok güzelll
İnşaAllah göreceksiniz canım, az daha sabır...

Yapabiliyorsan yap canım, canı sıkılmasın.. Motive olur hem :)

Oldu yaa :)) 6 hafta kaldı sadece, düşüncesi bile çok güzelll
İnşaAllah göreceksiniz canım, az daha sabır...

buraya herhangi bir şey gönderme dedi de dinlemeyeceğim onu, moral olacak inşallah :)
haftaları saymak daha eğlenceli değil mi canım :)) bende perşembeleri sayıyorum
sen doğan güneş'i gör geliyoruz ardından hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…