Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy ne güzel söyledin... inş. sadce sabırr gelsin bu günler..çabucacık.
sarkı içinn sagol bu arada... gel teskere..........
ne demek canım maksat biraz eğlenelim dağılsın kafamız ki moralimiz yüksek olsun
yeni yarenler hoşgeldiniz... Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
hoşbuldum ceydacım
inşallah hepimize hayırlı tezkereler versin
bu arada ceydacım beni de ekleyebilir misin listene zahmet olmazsa

Kendi Bunalımımdan..
Bi hoşgeldin Diyemedim..

Yeni Gelen Arkadaşlarım Hepiniz Hoşgeldiniz..

.

attım canım panoyu bakarsın şafağına ama ümitsizliğe kapılma lütfen benden bi tane daha olsun istemiyorum

attım canım panoyu bakarsın şafağına ama ümitsizliğe kapılma lütfen benden bi tane daha olsun istemiyorum

elerine Sağlık Canım..

ya bu ara çok fena sinir oldum bu şafaklara.. midemi bulandırıyor 200'lü bişey görmek istemiyorum ama daha bitmesine çok var deliricem ya

eklerim canım ne demek şafağını yaz ekliyorum

Cidak'ım da Cidak'ım nasılsın bugün pek neşeli görmedim seni:26:

ahh canım ben bi bilsem içimde bişey işe girdim deneme sürecindeydim yarın belli olcakta kafam allak bullakkk herşey darmadağın ağlamak istiyorum

yeni yarenler gelmişş kızlar hoşgeldiniz kızlarrrr bu arada herkese selam :3özledim hepinizii

:132::109: maşşallah mutluluklar dilerimm :)

Teşekkürler canım

ahh canım ben bi bilsem içimde bişey işe girdim deneme sürecindeydim yarın belli olcakta kafam allak bullakkk herşey darmadağın ağlamak istiyorum

Herşeyin hayırlısı olsun canım benim herşey gönlünce olur inşallah. Çok sıkma canını yarın ola hayrola demişler

yeni yarenler gelmişş kızlar hoşgeldiniz kızlarrrr bu arada herkese selam :3özledim hepinizii

iyi geceler kızlar

hoşgeldiniz canlarımmmm

Teşekkürler canım

Herşeyin hayırlısı olsun canım benim herşey gönlünce olur inşallah. Çok sıkma canını yarın ola hayrola demişler

evet canım hayırlısı hayırlısı hayırlısı....
bana dua et lütfen

elerine Sağlık Canım..

ya bu ara çok fena sinir oldum bu şafaklara.. midemi bulandırıyor 200'lü bişey görmek istemiyorum ama daha bitmesine çok var deliricem ya

Canım yıpratmasana kendini ya. Niye üzülüyosun bu kadar Gececek Allahın izniyle sag salim gelecek askerin kollarına böyle yaparsan zaman geçmek bilmezki

Hoşgeldin canım..

iyi geceler kızlar

Hemşom gelmiş hoşgelmiş ley ley limilimileyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…