Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar hepinize iyi geeceler

İyi geceler canım üzme kendini Cidak'ı hepimiz çok seviyoruz kii

Bu kel kedide ossuruktan nem kapar oldu Boşver sen altttan al kedim biizm için geçerli degil bunlar de, asker pskolojisi işte arada öyle sapıtırlar

kızlaarr iyi gecelerr hepinizee tatlı rüyalarrr

ellerine sağlık ceydoşum

Bu kel kedide ossuruktan nem kapar oldu Boşver sen altttan al kedim biizm için geçerli degil bunlar de, asker pskolojisi işte arada öyle sapıtırlar

aynen canım sorma ya.oradaki askerlerden birini sevgilisi terk etse arıyo bana çatıyo.o kız bırakmış onu sende mi bırakcan diyo.ilk zamanlar sabırlı sabırlı cevap veriyodum ama artık yitttiii canım çıldırttı ya alttan alıp güzel cevaplar verdikce sapıtıyo.bugünde dedim he bende bırakcam yakında az kaldı dedim şaka yapıyon demi şaka demi şaka de çabuk diyo.yok kaka dedim

Hey allam uçtu senin kedi Ama bu aralar bunalımda belli atlatacak yavrum az daha sabret. Onların durumu çok kötü anlamak alttan almak lazım ama bazen zıvanadan çıkarıyolar gerçekten

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

gel plakalar gellllllllllllll

Hoşgeldin kiiiiiiiiiiiiii

Nerde kaldın gözümüz yollarda kaldı

sakin ol lütfen bende ağlıcam zaten şimdi yapma esroşumm

Canım yıpratmasana kendini ya. Niye üzülüyosun bu kadar Gececek Allahın izniyle sag salim gelecek askerin kollarına böyle yaparsan zaman geçmek bilmezki

Ah Ceydam ya
hiç böyle olmamıştım daha önce..

Tuba haklısın

zaten hep sabredip hergün güzel güzel şafağımı atıyordum ama işte bi bıkkınlık geldi ya ..

bitsin artık ya..

Hey allam uçtu senin kedi Ama bu aralar bunalımda belli atlatacak yavrum az daha sabret. Onların durumu çok kötü anlamak alttan almak lazım ama bazen zıvanadan çıkarıyolar gerçekten

uçtu uçtu sinir ediyor ama valla sabrımın noktasındayım.her aradığında bi gıcık ediyo kesin.önceden kaybetme korkusu ne güzel diye hoşuma gidiyordu ama artık iş güvensizliğe gidiyo gibi.bırakamazsın beni izin vermem diye laflar ediyo bide.ne diyeceğimi bilemiyorum bile.düzelir inş yakında yoksa ben düzeltcem

hoşbuldukkkkkkkkkkkk hemen koştum geldim hissedip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…