Hayır getirme aklına ki hiç öyle şeyler. Hep beraber şafak sayıyoruz, askerimizi dört gözle bekliyoruz, birbirimize hep destek oluyoruz biz..
Yani mutluyuz mutlusunuz mutlular
braz dha sabret canım. mart sonu agzm brnum diyene kadar hayrlısıyla gelir inş..
acemi brlğni nerede yaptı??usta brlği nereye cıktı??
neyse kızlar hepinize iyi geeceler
aslında evet cabucak gecti.ama aksam serkan sinirimi bozdu aygazetelerdeki ek dergiler olur ya.onda okumuş.mesafeler araya girince aşkta azalma olur vs..yazıyormuş.tripli tripli aradı.sen beni bırakcan mı benden soğurmusun diye.salak sulak şeyleri kafaya takıp canımı sıkmasına uyuz oluyorum
acemi erzncan usta urfa cnmm snn askern nerde şimdii:44:
tek dileğim buraya bi dahaki gelişimde eski ben olmak
kızlaarr iyi gecelerr hepinizee tatlı rüyalarrr
kızlaarr iyi gecelerr hepinizee tatlı rüyalarrr
:92:27.02.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...83 buseh...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
Bu kel kedide ossuruktan nem kapar olduBoşver sen altttan al kedim biizm için geçerli degil bunlar de, asker pskolojisi işte arada öyle sapıtırlar
hatay iskenderunda bahriyeli.... snra bi deniz kenarı... inş.yamacıma gelir ist.tek dileğim bu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
inş cnm dua et bol bol
meraba kızlarr
Şafak 363
Şafak 83
aynen canım sorma ya.oradaki askerlerden birini sevgilisi terk etse arıyo bana çatıyo.o kız bırakmış onu sende mi bırakcan diyo.ilk zamanlar sabırlı sabırlı cevap veriyodum ama artık yitttiii canım çıldırttı yaalttan alıp güzel cevaplar verdikce sapıtıyo.bugünde dedim he bende bırakcam yakında az kaldı dedim şaka yapıyon demi şaka demi şaka de çabuk diyo.yok kaka dedim
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
gel plakalar gellllllllllllll
amnn cnmmmmmdua edyrm bol bol Allah kabul etsin inş. Allah herkesin gönlne göre wersin
sakin ol lütfenbende ağlıcam zaten şimdi yapma esroşumm
Canım yıpratmasana kendini ya. Niye üzülüyosun bu kadar Gececek Allahın izniyle sag salim gelecek askerin kollarına böyle yaparsan zaman geçmek bilmezki
hoşgeldin tatlım..
Allahın izniyle 2 gün sonra plakalardayız he
Hey allam uçtu senin kediAma bu aralar bunalımda belli atlatacak yavrum az daha sabret. Onların durumu çok kötü anlamak alttan almak lazım ama bazen zıvanadan çıkarıyolar gerçekten
Hey allam uçtu senin kediAma bu aralar bunalımda belli atlatacak yavrum az daha sabret. Onların durumu çok kötü anlamak alttan almak lazım ama bazen zıvanadan çıkarıyolar gerçekten
Hoşgeldin kiiiiiiiiiiiiii
Nerde kaldın gözümüz yollarda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?