Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tabiki ederim. Ama sen üzülme bak ne yazıyor profilinde? Geçer mi? Geçer elbet :)

Hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

geçer canım tabiki ay iyice damara bağladım ben böyle değildim ya hocamla konuştum o bile diyo ceyda sen böyle değildin hayat dolu neşeliydin diyo bi anda alt üst oldu içim dışım noldu bana ya

hoşbulduk tatlımmm

hoşbuldum hemşocum bebişim mavişim benim.

nasılsınız kızlar cümleten cevap verin bakem

Ouuyyy hayat Pınarım güzel hemşom benim ben bugün çok iyiyim Sen nasılsın?

geçer canım tabiki ay iyice damara bağladım ben böyle değildim ya hocamla konuştum o bile diyo ceyda sen böyle değildin hayat dolu neşeliydin diyo bi anda alt üst oldu içim dışım noldu bana ya

Oy kuzum evet bende ilk böyle görüyorum seni. İşi sıkıntı etmişsin sen belli ama geçecek inşallah. Bu kadar takmamaya çalış bi pencereyi aç hava çarpsın yüzüne kendine gel canım bu ruh hali hiç yakışmaz sana

hoşbuldum cnm bende kendi adıma iyiym saolasın :)

inş. gecsin yaa..ilk gün çok karamsar çok kötydüm...

bugün braza dha iyiyim 3 gün onsuz geçmiş bileee....

günler geçeceekkkkkkkkkkkkkk

bi yemn töreni olsun çarşıya çıkmaya başlasın daha çbk geçicek canm çarşı hızlandırıyo gibi oluyoo sankimm

Tabiki ederim. Ama sen üzülme bak ne yazıyor profilinde? Geçer mi? Geçer elbet :)

Hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

öylemi dersin neyi sıkıntı ettigimi bende bilmiyorum soramıyorum kendime cevabını almaktan korkuyorum

suan zaten tek tesellim o.. 27 gn snra dagtma gelicek..
ewetewet çarsı iznlerne falan çkncaa mutlaka çabuk gecer günlreee......:26:

bnde bkliyorum işte şimdi usta brliğine gtti gideli çıkarmadılar hiç çarşıya mart sonuna kadar da çıkamıcakmış aşkımm

öylemi dersin neyi sıkıntı ettigimi bende bilmiyorum soramıyorum kendime cevabını almaktan korkuyorum

Hayır getirme aklına ki hiç öyle şeyler. Hep beraber şafak sayıyoruz, askerimizi dört gözle bekliyoruz, birbirimize hep destek oluyoruz biz..

Yani mutluyuz mutlusunuz mutlular

Amin hepimizin inşallah. Ne güzel gün çabuk geçmiştir işte

aslında evet cabucak gecti.ama aksam serkan sinirimi bozdu ay gazetelerdeki ek dergiler olur ya.onda okumuş.mesafeler araya girince aşkta azalma olur vs..yazıyormuş.tripli tripli aradı.sen beni bırakcan mı benden soğurmusun diye.salak sulak şeyleri kafaya takıp canımı sıkmasına uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…