Yaaa senin safak dustukcee benimde kalbimm hoopp yapiyooaramizda 100 var amaaa sankii benim sevdicegim gelicek gibi heycanliyimm inaann. Bugun ben yine biraz aglak ama sevdigim izine gelip gitmesine hala alisamadim bide ruyamda gorunce cok sey oldumm bide bide kargo gonderdim yine bugun aldii oda duygulu bendee
Rabbimm sabirlarinn en buyugunu versiin bize
Güzel geçiyorr:) birazcık hızlandı.annemlerde kalıyorum. evde bebişimle yalnızım hep annem çalışıyor. benim unide son senem, sınavlarıma çalışıyorum. bebişko da napsın uyuyo genelde :) sizin de çok az kaldı:) ne güzel özlem de, sonunda kavuşmaca olunca..Maşallah canım az kaldı seninde
Bebişin napıyor? Sen nasılsın ?
Nasıl geçiyor günlerin?
Burda bi ayri seyde yapmislardii cok guzeldi bende vardim ama artik yapmiyolar sanirimmCanlar liste yapalım diyorum, moral olsun diye :) Ne dersiniz ?
Huzurkokulu -139
daisy rain - 57.. gibii :))
Vardı öyle topikler ama artık bakılmıyor, o yüzden kendimize yapalım diyorumBurda bi ayri seyde yapmislardii cok guzeldi bende vardim ama artik yapmiyolar sanirimm
Ama cok guzel olurr
Evettt kesinliklee ya cok sukur zaman gectii cunku ben 200leri bitirdim ya buda biticek.Canımsın sen benimmmm
Ağlama, üzülme, şükret canım, o iyi ya bunu düşün sen de iyi ol...
Ben de hatırlıyorum 100-den önceki günleri, çok can sııkıcı biliyorum ama bak az kaldı 99-a
Ondan sonra saymak daha zevkli inan bana
Sabırsızlıkla sene sonunu bekliyoruz ikimiz de dimi
Evett cok guzel oluyoo amaa onlar cok guzel yapmislardiiiVardı öyle topikler ama artık bakılmıyor, o yüzden kendimize yapalım diyorum
Evettt kesinliklee ya cok sukur zaman gectii cunku ben 200leri bitirdim ya buda biticek.
Sabirsizliklaaa gelsiinnn siz kocaman sarilinn benimdee azicik kalsiinn. Siz sarilinca bana cok guzel moral olucak caniim emin olunn
Evett cok guzel oluyoo amaa onlar cok guzel yapmislardiii
Oyy bana sarilmis kadar oldun suaannSen böyle konuşunca sana sarılasım geliyorrr
Az kaldı azzz biz ne günler atlattıkk, yarıyı geçtik, sonlara doğru hızla gidiyoruz Allahın izni ile
Napalım biz de kendimizce yaparız
bana uyarr yapaliimmSen böyle konuşunca sana sarılasım geliyorrr
Az kaldı azzz biz ne günler atlattıkk, yarıyı geçtik, sonlara doğru hızla gidiyoruz Allahın izni ile
Napalım biz de kendimizce yaparız
bence yanlış yok, çok da güzel düşünmüşsün canımyezdaasya - 56
daisy rain - 56
Huzurkokulu - 139
K KRALTAC - 242
shuuuu - 76
Asker esi amine - 148
Dahlia_ - 39
Unuttuğum varsa yazın :)
Doğru mu canlar ? Yalnış varsa düzeltin ona göre güzel liste yapalım :)
Güzel geçiyorr:) birazcık hızlandı.annemlerde kalıyorum. evde bebişimle yalnızım hep annem çalışıyor. benim unide son senem, sınavlarıma çalışıyorum. bebişko da napsın uyuyo genelde :) sizin de çok az kaldı:) ne güzel özlem de, sonunda kavuşmaca olunca..
yezdaasya - 56
daisy rain - 56
Huzurkokulu - 139
K KRALTAC - 242
shuuuu - 76
Asker esi amine - 148
Dahlia_ - 39
yezdaasya - 56
daisy rain - 56
Huzurkokulu -
K KRALTAC - 242
shuuuu - 76
Asker esi amine - 148
Dahlia_ - 39
Ya ne güzel düşünmüşsün kuzu ya
Bir bir bitireceğiz bu listeyi
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 139
yezdaasya - 56
daisy rain - 56
shuuuu - 76
Asker esi amine - 148
K KRALTAC - 242
Dahlia_ - 39
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?