Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canımsın sen benimmmm
Ağlama, üzülme, şükret canım, o iyi ya bunu düşün sen de iyi ol...
Ben de hatırlıyorum 100-den önceki günleri, çok can sııkıcı biliyorum ama bak az kaldı 99-a
Ondan sonra saymak daha zevkli inan bana
Sabırsızlıkla sene sonunu bekliyoruz ikimiz de dimi

Maşallah canım az kaldı seninde
Bebişin napıyor? Sen nasılsın ?
Nasıl geçiyor günlerin?
Güzel geçiyorr:) birazcık hızlandı.annemlerde kalıyorum. evde bebişimle yalnızım hep annem çalışıyor. benim unide son senem, sınavlarıma çalışıyorum. bebişko da napsın uyuyo genelde :) sizin de çok az kaldı:) ne güzel özlem de, sonunda kavuşmaca olunca..

Evettt kesinliklee ya cok sukur zaman gectii cunku ben 200leri bitirdim ya buda biticek.
Sabirsizliklaaa gelsiinnn siz kocaman sarilinn benimdee azicik kalsiinn. Siz sarilinca bana cok guzel moral olucak caniim emin olunn

Evettt kesinliklee ya cok sukur zaman gectii cunku ben 200leri bitirdim ya buda biticek.
Sabirsizliklaaa gelsiinnn siz kocaman sarilinn benimdee azicik kalsiinn. Siz sarilinca bana cok guzel moral olucak caniim emin olunn

Sen böyle konuşunca sana sarılasım geliyorrr
Az kaldı azzz biz ne günler atlattıkk, yarıyı geçtik, sonlara doğru hızla gidiyoruz Allahın izni ile

Evett cok guzel oluyoo amaa onlar cok guzel yapmislardiii

Napalım biz de kendimizce yaparız

Sen böyle konuşunca sana sarılasım geliyorrr
Az kaldı azzz biz ne günler atlattıkk, yarıyı geçtik, sonlara doğru hızla gidiyoruz Allahın izni ile

Napalım biz de kendimizce yaparız
Oyy bana sarilmis kadar oldun suaann yaklasiyoruzz Allahin izinniylee yaa yaklasiyoruuzzz

Oh maşallah
Şimdi bebişinle zaman çabucak geçer sana da.
Çok şükür canım az kaldı bitiyor

Niye etiket yapamadım anlamadımm
Yanlışım olursa düzeltin, bazılarını hatırladığım kadarını yazdım o yüzden yanlış olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…